Szukam anime z obrazka, filmiku, opisu, tytułu

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
:p

Jakiś Uploader z anime-odcinki wkleja tą grafikę zawsze przed anime które wysłał

Ostatnia edycja:
Nie koniecznie. Raz znalazłem jedno anime po takim arcie i było świetne. Może to też jest jakieś anime i chciałbym się dowiedzieć jakie.

Ostatnia edycja:
To jest art Izayi Orihary z Durarara, a muzyka to jeden z openingów z Ao no Exorcist

Ostatnia edycja:
Ao no Exorcist oglądałem. Dziękuję bardzo za pomoc :)

Ostatnia edycja:
To jest albo Bakemonogatari, Nisemonogatari lub Monotagari series 1 albo 2

Ostatnia edycja:
Monogatari, nie pamiętam która część.
A gdzie obejrzeć to już się dowiesz wpisując w Google.

Ostatnia edycja:
Nisemonogatari na 99% :3 Bo to była część o jego siostrach XD
ale zanim to obejrzysz, polecam obejrzeć wszystkie poprzednie serie, bo będzie ultra niezrozumiałe

Ostatnia edycja:
oh i przygotuj się na ostre rycie bani i zatrzymywanie animca co 5 sekund, bo tempo mówienia jest tam zabójcze, a do tego jest miliony tekstów w tle :p

Ostatnia edycja:
Wie ktoś z jakiego anime jest ta dziewczyna? Podoba mi się i chcę więcej obrazków z nią. (proszę, niech to nie będzie fanart)

Ostatnia edycja:
Siemka. Tak jak w temacie szukam anime, które już kiedyś oglądałem niestety zapomniałem tytułu.

Anime z gatunku AKCJA/SCIENCE FICTION. Dokładnie nie pamiętam o co tam chodziło (to było dawno temu), ale główny bohater miał białe włosy. W ręce miał taką dziurę z której wypuszczał kulkę z której zaś pojawiał się jego awatar (czy coś takiego).

Ostatnia edycja:

Wie ktoś co z jakiego to anime?
Bardzo proszę o pomoc. Tasuke te kudasai.

Ostatnia edycja:
alt
BlueManiac14:
Wie ktoś co z jakiego to anime?
Bardzo proszę o pomoc. Tasuke te kudasai.
Itadaki Seieki

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom