Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Szukam anime z obrazka, filmiku, opisu, tytułu
Autor wątkuDajwajPL
Data rozpoczęcia
Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję
Zapomniałem hasło.
Taj jak w temacie poszukuję anime podobnych do niżej wymienionych.
seirei tsukai no blade dance
Seiken Tsukai no World Break
Mahouka Koukou no Rettousei
Hagure Yuusha no Estetica
Rakudai Kishi no Cavalry
Co to był za film o parze która została rozłączona i pisali do siebie listy, potem koleś jechał pociągiem do niej był mocno spóźniony, bo śnieżyce czy coś. Na końcu chyba spotkali się na dworcu i grzali przy jakimś kominku czy coś : p
tak to film o facecie w pociagu
tralogia z serii smierc w wenecji, filmu o facecie w lodce xD
tak to jest “Byousoku 5 Centimeter”
BTW: Poszukuje seriii gdzie jest sporo walk hand2hand najlepiej sfi-kryminal cos podobnego do Psyho Pass
wszystko procz haremu, jakby cos wam wpadla do glowy to bylybym wdzieczny
Pamiętam tylko fragmenty ale może ktoś będzie wiedział jaki tytuł ma to anime.
W tym anime występowała dziewczyna wampir oraz wilkołak który pod wpływem pełni księżyca zamieniał się w kobietę albo faceta.
Proszę pomóżcie.
On live television, Mina Tepes, the ruler of all vampires, reveals the existence of her species to the world and states her plan to build a sanctuary in Japan for vampires, called the Vampire Bund. Using her family's wealth to pay off the nation's debt, they have agreed to let her build this...
oglądam one punch man z linku https://www.cda.pl/video/233629849 i na początku pierwsze 10 s jest obrazek i teraz przejdziemy do sedna pytania, to jest art który ktoś wymyślił czy z jakiegoś anime.
jeśli z anime prosiłbym o nazwę.
Yo. Szukam pewnego, ale jedyne co pamiętam to że główna postać poszła do wróżki z jakąś osobą bo ta osoba chciała mu pokazać różnice między prawdziwą wróżką, a zwykłą oszustką. Pamiętam też że główna postać to był chłopak i chyba ktoś mu w rodzinie w ostatnim czasie umarł, jednak ostatniego nie jestem pewien. Jednak wiem że ta osoba z którą poszedł wyjaśniła mu szczegółowo każde działanie oszustki. Nie jestem pewien czy to czasem nie było anime pokazujące magię w trochę inny sposób, coś bardziej jak przedstawienie jej jak praw natury.