Szukam anime z obrazka, filmiku, opisu, tytułu

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
PolskIZiomaL

PolskIZiomaL

New member
poszukuje anime którego pamiętam tylko jedną scenę
były czasy średniowiecza, występowały demony w roli niewolników i był człowiek który się wstawił za demonami na placu budowy.

fooze

fooze

Donator
Nie jestem, pewien ale chyba byłą taka scena w Persona 5 the animation… ale nie mogę odszukać. [było w grze coś podobnego]

PolskIZiomaL

PolskIZiomaL

New member
Zrzut%20ekranu%20(23)

ktoś wie czy to jest art czy anime
jeśli anime to mógł by napisać tytuł

Ostatnia edycja:
PolskIZiomaL

PolskIZiomaL

New member
Poszukuje pewnego anime
Z tego co pamiętam był tam facet z japoni przeniesiony do innego świata i miał dziewczyny ze zwierzęcymi uszami jako niewolnice ale traktował je jak normalnych ludzi przeciwnie niż reszta świata
Będę wdzięczny za odpowiedź

Vorzech

Vorzech

Donator
Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku

Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu

Więcej szczegułów przydało by się .

Jestemotaku

Jestemotaku

New member
Hejo, wiecie co to za anime???

20200706_005235-COLLAGE

Przy okazji szukam jakiegoś anime w stylu, główna postać ma :
1.depresję
2.nie wyraża uczuć
3.Skrywa jakąś tajemnice
4.Jest związana z diabłem itp.
5. Jest psychicznie chora
6. Jest mordercą
Jeśli znacie kogoś kto spełnia jedno z tych wymagać, dajcie znać;) dla przykładu chodzi mi o coś w stylu kuroshitsuji lub satsariuku no tenshi
Nie pytajcie się dlaczego podobają mi się takie anime (patrz od punktu 1 do 6) bo wsm sama nwm. Pozdrawiam;)

Depressley

Depressley

Well-known member
  1. “NHK ni Youkoso!” - Społeczne wycofanie, samotność, choroba psychiczna.
  2. “Clasroom of the Elite” “Death Parade” “Darker Than Black” - W Darkerze główny bohater nie okazuje żadnych uczuć. Jedynie gdy zdejmuje maskę i nie morduje na zlecenie, to udaje uczucia. Już o Yin nie wspominając. Uczy się uśmiechać.
  3. “91 days” - Dziecko, któremu zamordowano rodzinę mści się już jako mężczyzna. Oczywiście jego tożsamość i przeszłość są tajemnicą.
  4. 'Berserk" - może nie z diabłem samym w sobie, ale z demonami, które mają wpływ na przeznaczenie Guttsa.
  5. “3-gatsu no Lion”
  6. Jako tako o mordercy ciężko znaleźć. Ktoś zabija, bo jest to słuszne, z zemsty, lub dla wyższych ideałów. Dobre jest anime “Monster” o seryjnym mordercy.

Hannto

Hannto

Active member
Youjo Senki, Helsing OVA, Goblin Slayer, DMC, Higurashino Naku Koro ni. Te ostatnie to raczej dla weteranów bo nie gwarantuje że wszystko będzie dobrze z twoją psychiką po seansie.

Hanaya

Hanaya

New member
Z jakiego to anime? Mega mi się podoba ta kreska.
Nie zwracajcie uwagi na kapitana bombe i papieża xd
image

Hanaya

Hanaya

New member
Kotonoha no niwa - Niektóre z tych podpunktów pasują może nie do protagonisty, ale jednej z głównych postaci

Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
To jest raczej obrazek a nie anime. Wyszukując to w google grafika można tylko oryginał znaleźć.

Jestemotaku

Jestemotaku

New member
Hejka szukam anime z obrazka niestety jest to screen z tik tok i nie jestem pewna czy po takim czymś można poznać anime ale jeżeli ktoś będzie znał tytuł to bardzo proszę o podanie:)

20200809_150825-COLLAGE

P

paxtylion

New member
Nie pamiętam, czy to całe anime, czy tylko jeden odcinek/film. Opowiada o dziewczynie z krótkimi (chyba siwymi) włosami, która musi eskortować koleżankę z klasy jako misję dla jakiejś organizacji wojskowej. Facet ma bluzę z kapturem (chyba pomarańczową) pod marynarką mundurową. Szkoła zostaje zamknięta z powodu zagrożenia biologicznego, którym jest człowiek, który przemienia się w potwora.

Dziewczyna musi walczyć z armią, próbując powstrzymać zagrożenie, aby wyciągnąć faceta. Okazuje się, że kolega z klasy ma we krwi coś, co może wyleczyć rozprzestrzenianie się infekcji, która zmienia ludzi w te stworzenia. Dziewczyna woła o pomoc, a na pomoc przychodzi inna kobieta/dziewczyna z długimi włosami. Krótkowłosa dziewczyna robi ostatnią walkę, aby kupić czas, podczas gdy długowłosa idzie na dach i musi walczyć ze stworzeniem.

Krótkowłosa dziewczyna umiera, a długowłosa zabija stworzenie, ale kiedy zostaje wyciągnięta z facetem, okazuje się, że ma on zamiar się przemienić i jest bezużyteczny do wyleczenia, więc zostaje usunięty.

Top Bottom