Szukam gry, która mnie wciągnie

• Autor wątku mangofan97
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
mangofan97

mangofan97

New member
Ludzie proszę pomóżcie! Jestem na etapie, gdzie praktycznie każda gra jest nudna. Potrzeba mi czegoś co mnie wciągnie i zajmie wiele godzin grania.
Nie dbam o gatunek gry… Może być każda. Byle dajcie mnie jakieś ciekawe propozycje!
Liczę na waszą pomoc…

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Age of pirates 2; city of abandoned ships
Mount and blade warband ;D

W M&B warband możesz ściągać mody jak ci się rozgrywka znudzi ;D polecam mod gekokujo czy coś takiego przeróbka na samuraje ;D

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Moze sprobuj pograc w mmorpg, typu Aion, black desert, wow (zmieniaj tytuly ale niekoniecznie plac za premium acc) albo pobaw sie pomiedzy anglojezycznymi grami otome, teraz startuja polskie serwery gry “Eldarya”
Sporo na necie jest gierek typu “legend online” czy “legend of angel” itp.
Posprawdzaj i moze znajdziesz cos dla siebie…

Ostatnia edycja:
H

Hesoy

Dark souls 1/2/3 wciągnie cię na multum godzin, dark fantasy rpg. Diablo 3 jak lubisz farmić itemy. Hearthstone jak lubisz karcianki. Ja obecnie pogrywam w wowa, hearthstona i persone 3 na psp, którą mogę śmiało polecić.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Evolve Stage 2 na steamie, jak jesteś chętny to można pograć razem, można grać i grać raz potworem raz łowcą.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Od dość dawna nie gram ale mogę polecić Morrowind, gra dość stara lecz ilość godzin które nad nią spędziłam jest raczej nie policzalna (jeśli grafika ci wadzi to można pobrać coś na poprawę jakości istnieje również cała masa najdziwniejszych modów co więcej do gry załączony jest program w którym możesz tworzyć własne modyfikacje)

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
W sumie jak przy morowindzie jesteśmy to można w sumie polecić wszystkie elder scrole od III w górę :D

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
PS: Masz jeszcze PBFa by się nie nudzić XD

Ostatnia edycja:
H

Hlep

New member
na telefon czy na kompa? ;)

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Mówiłem mnie tam zwisa na co, ważne by mnie wciągnęło

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Evolve stage 2 na pewno ci się spodoba a aktualnie jest darmowy :I
Gwarantuje że ci się spodoba :I

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
A nie muszę iść najpierw z jedynką?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Z jaką jedynką? Było Evolve a teraz zmieniło się w Evolve Sage 2, to tylko taka następna faza i żartobliwe nawiązanie do rozgrywki gdy potwór ewoluuje z stage 1 do stage 2.

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Warframe. Tak długo jak masz z kim grać, nigdy się nie znudzi.

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Metin 2

Polecam

Kyahahaa a tak serio w zależności w co lubisz grać no to taki kiepsko trochę… Czy to gra ma być online czy też nie…
Hugo, Stronghold, Life is strange , No more room in hell, Gothic, MU, Aion, DOTA podobno jest dobra, no i oczywiście Simsy ;D
Pokemon Go !

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Polecam klasyk, Baldurs Gate, gothica, mass effecta, czyli generalnie gry, których fabuła jest niezwykle wciągająca i potrafi dać wiele godzin całkiem niezłej zabawy.

Ponad to, polecę Ci jedną z moich ulubieńszych grę - Bioshock Infinite, ta gra ma tak dobrą fabułę, że rozwala mózg, serio.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Proponuje ci spróbować zagrać w statki :D
Sama gra wygląda tak :D
Ja w nią gram i jest naprawdę spoko :) i wciąga :D

Ostatnia edycja:
T

Turel

Jeśli szukasz wciągającej gry, to najlepiej takiej z dobra fabułą, bo takie wciągają najbardziej. Polecam zatem Mafie (1 i 2, ale fabularnie 1 imo lepsza), również polecam Enslaved Oddysey to the west, całkiem fajna, do tego dylogię Portal, może też być trylogia Castlevania Lords of Shadow.

Ostatnia edycja:
K

KeraVX

alt
mangofan97:
Ludzie proszę pomóżcie! Jestem na etapie, gdzie praktycznie każda gra jest nudna. Potrzeba mi czegoś co mnie wciągnie i zajmie wiele godzin grania.
Nie dbam o gatunek gry… Może być każda. Byle dajcie mnie jakieś ciekawe propozycje!
Liczę na waszą pomoc…
Jak już wszystko nudzi to może coś z gatunku danmaku?
Nie będziesz miał czasu się nudzić ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom