[SZUKAM] Tree of Savior

• Autor wątku KawaiiShinigami
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Yo ludziki,
Szukam ludzi do gry Tree of Savior (MMORPG). Gra jest za darmo na steam, zależy mi na tym żeby pograć sobie w nudne wieczorne dni kiedy to nie ma co robić na internecie i pomyślałem że przekonam jakoś was do gry bo jak wiadomo granie ze znajomymi jest zabawniejsze, może będzie fajnie a może nie.
Dostępne klasy w grze http://www.tosbase.com/game/classes/ myślę że każdy coś dla siebie znajdzie
Jak ktoś chętny to pisać kom

Pozdrawiam KawaiiShinigami aka Rafał

Edit#1: jak maci jakieś inne propozycje do wspólnej gry dajcie znać

Ostatnia edycja:
Z

Zwiastun

Siemka :)
Całkowicie się z Tobą zgadzam granie w mmo samotnie całkowicie mija się z celem :)
Tak więc w 100% się piszę na wspólną grę :)
Jak coś możesz dodać mnie na steam nick: Bezistero -Erza z Fairy Tail na Avatarze :p
Fajnie byłoby gdybyś też załatwił jakiś kanał na Ts lub założył na Discordzie :)

Ps. Zachęcam wszystkich do gry razem z nami :D Jeśli lubisz mmorpg nie wahaj się dołącz do Nas :)

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Przemówienie rodem godne prezydenta,a tak w sumie to nie widzę w tej grze czegos co wyróżnia ja na tle innych darmowych mmorpg… Jak będziecie chcieli tsa to mówcie, wejdziecie sobie na mojego i mojego ziomka to nikt sie nie będzie czepial

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Nagrałem się już w życiu solo, toteż bardzo szybko opuszczam wszelkie mmorpegi przez wszechobecną nudę. Z powodu nieprzychylnych recenzji omijałem ten tytuł, ale skoro będziemy razem grali to nie widzę przeciwskazań. Steam: http://steamcommunity.com/id/Torrez555/

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Też spróbuję, może coś z tego wyjdzie

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Kusisz, ale sie nie dam, postanowiłem odpuscic pochlaniacze czasu a tu taka opcja

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Jeżeli możecie to napiszcie klasy jakimi będziecie grać
ja gram klerykiem

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Ja próbuję ogarnąć peltaste, chłopak do bicia :p

Ostatnia edycja:
Z

Zwiastun

Ja gram Swordsmanem:D Road to Shinobi ^^

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
To kiedy gramy i czy od początku czy od pewnego lv?

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Dzisiaj mam czas więc się dostosuję, co do lvl to myślę że możemy zacząć od pewnego, aktualnie klerykiem mam 11lvl i ide pod full supa

Ostatnia edycja:
Top Bottom