Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Elmor

Elmor

Donator
http://anime-odcinki.pl/sites/defau...ic/okladki/150914_35_kv_fix.jpg?itok=Oxh6fXFs

Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai

Ludzie posiadający moce magiczne są na skraju wyginięcia. Tak jak kiedyś miecze zostały zastąpione na polach bitwy przez magię, tak teraz pałeczkę przejmuje broń palna. Takeru Kusanagi uczęszcza do „Akademii AntyMagicznej”, placówki treningowej dla przyszłych Inkwizytorów Herezji, ludzi zajmujących się zmniejszaniem zagrożenia jakie swoją obecnością generują użytkownicy magii. Chłopak jednak nie potrafi korzystać z pistoletów, więc zamiast tego do walki używa miecza. W rezultacie zostaje przeniesiony do 35-tego Plutonu Próbnego, zwanego potocznie „Plutonem Nie Wartym Zachodu”, gdyż złożonym z problematycznych, zapatrzonych w siebie niedorajdów, którzy nijak nie potrafią działać w zespole. Pewnego dnia niespodziewanie dołącza do nich super elitarna Ouka Ootori, znana z mistrzowskiego opanowania pistoletu, posiadająca kwalifikacje na prawdziwą łowczynię czarownic.
Gatunek:
Przygodowe

Inne:
Ecchi
Harem

Pierwowzór:
Powieść/opowiadanie

Postaci:
Magowie/czarownice
Policja/oddziały specjalne
Uczniowie/studenci

Rok wydania:
2015

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Przyjemna seria na takie “odmóżdżenie”, choć spodziewałem się czegoś więcej od tej serii.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Również oczekiwałem czego co wystrzeli a jak zawsze ten samo odgrzewany kotlet. Litości ludzie da się zrobić coś lepszego niż pusta haremówka ;-;

Ostatnia edycja:
Top Bottom