Tajne akta Psiej Agencji

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kiicia

New member
Tajne akta Psiej Agencji (ang. The Secret Files Of The SpyDogs, 1998-1999) – kanadyjsko-amerykański serial animowany opowiadający o sekretnym życiu psów.

Wszystkie psy należą do tajnej organizacji, której celem jest pomoc ludziom w każdej trudnej sytuacji życiowej - ratowanie ich przed najeźdźcami z kosmosu, pomaganie w codziennych obowiązkach - przy przechodzeniu przez jezdnię, czy kontrolowaniu prac domowych dzieci.

To jest dopiero staroć, za tamtcyh czasów też chciałam mieć takiego pieska XD
Chociaż współczułam kotom… Czemu zawsze grają czarne charaktery a psy są tymi dobrymi? :x

Ostatnia edycja:
T

Turel

Zawsze lubiłem psy to i ta kreskówka mi się podobała. Wartka akcja, dużo humoru, fajne postacie, klimat filmów szpiegowskich - no jak tego nie lubić! Problem w tym, że skończyli ten serial za szybko, a ostatni odcinek (lub przed ostatni) był dość smutny i w formie musicalu, których nie lubię. No i nie dowiedzieliśmy się kim był pies zero. To pozostanie na zawsze jedną z największych nierozwiązanych zagadek dzieciństwa, podobnie jak wygląd doktora Klaufa z Inspektora Gadżeta, albo tej czarnej, grubej kobiety właścicielki Toma z Toma i Jerryego. :>

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Jako psia miłośniczka, kochałam ten serial ponad wszystko! <3 bo były moje pieski,które tak mocno kocham :3,ale szkoda ,że nie wiemy kto był psem zero,byłam ciekawa.

Ostatnia edycja:
U

ulczi

Donator
Łoo kurdeeee zawsze jak chora byłam to trafiałam na maratony tego na Jetixie :3 piękna bajka aż sobie na yt machnę xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom