Taki blog o niczym.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
H

Holy_Master

Dobra, odczuwam pewny dyskomfort robiąc to, ale z butelką piwa w ręku może mi się udać!
Chce abyście z grubej armaty, bez okazywania najmniejszych oznak empatii wypowiedzieli się co zmienić. Robię ten blog głównie dla siebie aby po latach wiedzieć co i jak, aby nie poszło w niepamięć. Jednak chciałbym aby był on jak najbardziej sympatyczny… dopasowany do realiów.
www.holytaku.com
Czas start, jestem zakneblowany w pozycji suspension bondage, możecie bić!

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Nie mam pojęcia za bardzo co mógłbyś zmienić w swoim blogu, ale mogę powiedzieć, że naprawdę przyjemnie się go czyta. Przeczytałem dopiero 2 recenzje ale lecę dalej, bo się wciągnąłem :p Do tego większość jak nie wszystkie tytuły ocenione przez ciebie nie są mi znane więc może do jakiejś serii/gry się przekonam dzięki tobie :D

Ostatnia edycja:
H

Holy_Master

Dzięki za poświęcony czas… widzę że się rozpisałeś ^^ W planach miałem właśnie wszystko co napisałeś, poza tymi kategoriami w formie menu pod logiem, oraz włączeniem funkcji postów wyróżnionych :) Jeszcze raz dzięki wielkie.

Ostatnia edycja:
Top Bottom