Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

dastame

New member

Tanaka jest książkowym przypadkiem osoby flegmatycznej. Całe dnie potrafi spędzać błądząc gdzieś myślami, siedząc ospale w ławce i starając się unikać wszelkich wymagających większego wysiłku czynności. Mimo tak osobliwej postawy jest on raczej lubiany przez innych, a szczególnie dobre relacje ma z Ootą, który nie potrafi zostawić swojego przyjaciela samego i zawsze jest w pobliżu, by udzielić mu pomocy. Ta nietypowa komedia zaprezentuje nam fragment ich codziennego życia.

Że też nie ma jeszcze tematu! Anime najlepiej obejrzeć po robocie lub gdy będzie się zmęczonym. Dostaliśmy dobrze zrobioną komedia, która dodatkowo posiada bardzo ciekawego głównego bohatera. Muzyka może nie zostaje w pamięci na dłużej, ale nie zmienia to faktu, że nadal jest bardzo przyjemna. Do kreski też nie można się przyczepić. Moja ocena to mega mocne 7/10

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Tytuł serii z pewnością daje wskazówkę co do fabuły, bardzo przyjemnie się to ogląda i nie można temu zaprzeczyć. Tanaka jest zawsze apatyczny to pierwsze anime przy którym zasnęłam;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom