Teleport między wymiarowy.

• Autor wątku TheTrol199
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

TheTrol199

Uważacie że będzie istniał teleport między wymiarowy?
A jeśli tak to kiedy.
I jeśli by istniał do jakiego świata chcieli byście się udać? (Pewnie anime :p.A jeśli anime to jakiego.)

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Mnie tam do żadnego animcowego świata nie ciągnie, ale jak już mamy marzyć o jakimś fikcyjnym uniwersum, to ochoczo zareagowałabym na możliwość udania się do świata przedstawionego w Gwiezdnych Wojnach!

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Hmmm,pewnie kilkanaście lat minie,zanim coś takiego powstanie. Też nie chciałabym za bardzo wkroczyć do świata anime…bardziej bym wolała do lat 50 do USA :p. A jeśli chodzi o fikcje to bajka Disneya 'Zaplątani" <3 albo “Alicja w Krainie Czarów” <3 !

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
No tak, Maru Pin-up girl ^^ Mi się wydaje że raczej coś takiego nie powstanie, a nawet jeśli to raczej nie za naszego życia :c Gdyby jednak powstało, to chciałbym zobaczyć Japonię w erze Edo. Te wszystkie budynki takie ładne wooow xD

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
O tak,era Edo jest świetna…<3 tylko uważaj,aby Cie,żadne klany nie zabiły w tedy! >:

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Trzeba dobrze wybrać po czyjej stronie stanąć :c Chciałbym taką sytuację jak w Oda Nobuna no Yabou

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Haha,każdy by chciał mieć taką! ❤️

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Japonia w erze Edo i ładne dziewczyny, ideał xD

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Japonia w erze Edo,ładne dziewczyny i fajne miecze! :v

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Mnie do animca właśnie ciągnie,ale nie tylko. Jeśli chodzi o anime to “Akatsuki no yona” lub “Fairy Tail”.
Jeśli chodzi o film to chyba Asterix i Obelix - Hmm// Wybrałam ten film,bo też bym chciała bić Rzymian jak oni xD.

Ostatnia edycja:
Top Bottom