Tetsugaku Letra

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
U

uschly

intrygująca żonglerka prostymi z pozoru problemami. manga, która nie cierpi na typowe dolegliwości bardziej popularnych serii. w pewien sposób uczy optymizmu.

Ichinose Kimitaka zderza się z szarą rzeczywistością rywalizacji. przegrywa nie tylko we własnych oczach. niespełnione ambicje odbijają się na jego relacjach z otoczeniem, bezwzględnym. dochodzi do symbolicznej ucieczki, wyrażonej poprzez próbę pozbycia się… obuwia. i to właśnie buty stanowić będą napęd dla kolejnych rozdziałów. w końcu Kimitaka nie jest wyjątkiem w regule. kłopoty bowiem są codziennością wielu.
o dumie i ambicji, o przyjaźni i miłości, o sporcie i tańcu oraz barierach, które istnieją tylko do momentu ich przekroczenia.

więcej informacji (MAL.net)

[attachment=281]

osobiście nazywam tę mangę jedną z najlepszych, jakie miałem okazję poznać. żaden to materiał na rynkowy hit. po prostu dobra opowieść.

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Przeczytałem jak na razie 1 rozdział i muszę powiedzieć, że manga naprawdę jest wciągająca. Po polsku znalazłem niestety jeden, jedyny rozdział, więc muszę się wziąć za tą mangę po angielsku ;_;

Ostatnia edycja:
Top Bottom