The Elder Scrolls: Legends

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Z

Zara

Donator
Kod:
                      The Elder Scrolls: Legends
Poboczna odsłona kultowej serii cRPG The Elder Scrolls, zrealizowana w formie strategicznej gry karcianej free-to-play, przeznaczonej na komputery PC oraz urządzenia mobilne. Tytuł łączy elementy fabuły oraz postaci, znane z najsłynniejszych odsłon cyklu, takich jak Morrowind, Oblivion, Skyrim, czy sieciowy The Elder Scrolls Online.
Może to zabrzmieć dziwnie ale miałam okazję grać w morrowinda obliviona i skyrima. Ci którzy grali wiedzą (lub tego nie zauważyli) jak wyglądał morrowind i jak powoli seria od obilviona w górę, osiągała dno to co wypuszczono ostatnio na rynek uważam za ostatnie podrygi agonii behesdy w, zarówno poziomie jak i istnieniu. Wiele osób zapewne nie zgodzi się ze mną jednak… The Elder Scrolls Online już samym swoim istnieniem jednak coś pokazuje.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ej,ale skyrim jest lepszy od obliviona przecież, a grając na modach gra serio jest super XD

Ale to to co to jest? Hearthstone jest zajebisty, gwint też ale no kurde ile jeszcze tych karcianek…no gwint nie jest taki fajny bo mi się w niego gra tyko fajnie na żywo prawdziwymi kartami XD

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Kurna przecież skyrim to bardzo dobry sandbox xd

Ale tes online też nie podobał mi się, tak to jest jak zrobią z czegoś mmo tylko zabijacz czasu i wyciągacz kasy nic więcej.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
alt
Yankesss:
Ej,ale skyrim jest lepszy od obliviona przecież, a grając na modach gra serio jest super XD
Ale to to co to jest? Hearthstone jest zajebisty, gwint też ale no kurde ile jeszcze tych karcianek…no gwint nie jest taki fajny bo mi się w niego gra tyko fajnie na żywo prawdziwymi kartami XD
Tyle że mi chodziło o fabułę nie oprawę graficzną. Morrowind był tworzony przez konkretną grupę ludzi ten zespół odszedł a oblivion i skyrim nie osiągnęły nawet połowy swojego potencjału.
kiklors:

Ale tes online też nie podobał mi się, tak to jest jak zrobią z czegoś mmo tylko zabijacz czasu i wyciągacz kasy nic więcej.
W porównaniu do Morra to dno i metr mułu pod względem fabularnym.
Trudno się z tym nie zgodzić, widać że nie potrafią kontynuować serii i chcą ja zakończyć

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
alt
Zara:
alt
Yankesss:
Tyle że mi chodziło o fabułę nie oprawę graficzną. Morrowind był tworzony przez konkretną grupę ludzi ten zespół odszedł a oblivion i skyrim nie osiągnęły nawet połowy swojego potencjału.
kiklors:

W porównaniu do Morra to dno i metr mułu pod względem fabularnym.
Trudno się z tym nie zgodzić, widać że nie potrafią kontynuować serii i chcą ja zakończyć
Tylko że według mnie w skyrimie nie chodzi o wątek fabularny tylko o eksploracje świata. Dlatego powiedziałem sandbox bo o to w nich głównie chodzi :v
A jest dużo osób które wolą tą eksplorację niż główny wątek fabularny.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
W takim razie mój błąd, nie zrozumiałam do końca o co chodziło:)

Ostatnia edycja:
Top Bottom