The Sims ogólnie

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Feitan

Feitan

New member
MOJE MOJE ZAMAWIAM.
Wyszukiwarka nie znalazła, czuję się więc usprawiedliwiona i mogę założyć temat ¯_ツ_/¯

Nie chce mi się opisywać gier, bo za dużo tego, więc zapytam tylko - która część jest Waszą ulubioną i dlaczego?

Ja kochałam trójkę, nawet po spróbowaniu już czwartej części. Ale potem skończyłam z piractwem i kupiłam czwórkę, potem kilka dodatków i jakoś tak wyszło, że pokochałam :3
Chociaż faktem jest, że do 4. części nie ma co podchodzić bez dodatków. Gra jest za bardzo okrojona.
Plusik za to daję, że można tanio kupić dodatki, bo ja jeden wyrwałam za 50zł, jak była przecena :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Ja tygodniami torturowałem postacie, potem się znudziłem.
Znam też ludzi, którzy dali by się pokroić za tę grę i łupią do dnia dzisiejszego.

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
No elo xD Ja to męczę od pierwszej części, a byłam wtedy w piątej, czy szóstej klasie podstawówki (a legalna jestem już od prawie dekady) i wciąż mi się nie znudziło xD
Za to nie bardzo lubię się bawić w jakieś gnomy w piwnicy, czy tortury. Prawie w ogóle nie używam też kodów. Wolę jak moje simy same zarabiają na swoje bogactwa (bo deformacje obiektów, czy coś, to nie moja bajka).

No i uwielbiam The Sims Średniowiecze. Imo, udana gierka xD

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Jak kiedyś zainstalowalem simsy na swoim PC to przez miesiąc nie uprawiałem seksu ze swoją eks… tak była wciągnięta. Nie polecam.

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
To wgl ja miałam taki schemat grania ( W trójkę ), że zawsze szukałam w mieście… tej samej postaci ( Chyba Christopher się nazywał ;-;) i się z nim żeniłam ^.^ Za każdym razem… ;-; Noo, w końcu się to musiało znudzić >.< Pamiętam nawet jak wyglądała ta głupia postać… i jaki miała dom. A było to dobre kilka lat temu. Ale za to nie pamiętam żadnej postaci jaką ja stworzyłam :)

Ostatnia edycja:
M

Mothy

Moja ulubiona to była dwójka. Najwięcej dodatków, największy przeskok technologiczny.
Od czasu do czasu mam taką chęć, żeby do Simsów wrócić, ale zazwyczaj kończy się to tak, że pogram kilka godzin, ewentualnie dni, i odinstalowuję, bo mi się znudziło.

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
W ogóle teraz The sims 4 50% taniej. Dodatki również, więc jeśli ktoś planował kupno to ma okazję xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom