Three, two, one... let's jam.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

comp0nent

Witam. Elo. Cześć i czołem - jednoosobowa armia się wita na progach forum.

Kim jestem? Kto wie - sam nie wiem. Jeśli ktoś ma pomysł, proszę podnieść rękę lub nacisnąć przycisk. Dziękuję. Kto się wstrzymał? Dzięku…eeee e e, nie mówiłem “hands up folks”! Geeeezz… Ok.

Kim jestem 2: Dai Fukkatsu Gracz, twórca muzyki, student grafiki, gracz. Nie lubię wielu rzeczy, zrzędzę jak stara krowa po byciu upalowaną przez Vlada Tepesa, ale ponoć to co lubię to tematy, na które można ze mną gadać stuleciami. A lubię Nintendo, klasyczne anime i mangę, wszelką technologię i syntezatory (tak, te kosmiczne instrumenty które wydają z siebie chore dźwięki). W MMO i so-called MOBA ze mną nie pogracie, w UT czy Q3 - owszem. Nie przeszkadza mi określanie anime i mang frazą związaną z Krajem Środka oraz rodzajem literatury, sam nieraz tak mówię.
Aha, nie mam facebooka.

Kim nie jestem? Słoniem.

Ulubione anime: Macross Frontier, Gun/Diebuster, TTGL, Nanoha (wszystkie serie), Code Geass, Fate/stay night (oraz Zero), Evangelion, Lain, Psycho-Pass, Welcome to the NHK
Ulubione mangi: Gunnm, Gunnm: Last Order, Pluto, Monster, Gantz

Czym pomachać mi przed nosem żebym się na to rzucił jak pies? Na pewno dobra gra bądź konsola tudzież automat. Z konsol głównie Nintendo lub Sega, nie widzi mi się wszechdominacja Sony i Microsoftu. Dajcie mi syntezator, a wykręcę brzmienia chore jak osobnik ludzki po incyneracji 10kg zakazanej midoriiro rośliny bądź zażyciu kwasu… siarkowego VI (nie róbcie tego w domu, pamiętajcie też o ulotce bądź konsultacji z lekarzem!). Komputery jak i ich mniejsi bracia - PDA aka smartfony też powodują u mnie nieustające, dźwięczne ruchy jadaczką o mocy zanudzającej 1000 gaussów. Jeśli czegoś zapomniałem… to chyba znaczy, że nie pamiętałem.

Ostatnie słowa: Wyciąć to, przecież jeszcze nie umieram.

Pod Waszą opiekę oddaję się.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Witam, jestem Ayu i miło mi Ciebie poznać :)
MAm nadzieję, że Ci się tutaj z nami spodoba!

Lubisz boczek? No i… Jakbyś miał robić kanapkę z szynką, najpierw położyłbyś ser, czy szynkę?

Wpadaj na czat, jeszcze to przedyskutujemy :D

Ostatnia edycja:
C

comp0nent

alt
Ayame:
Witam, jestem Ayu i miło mi Ciebie poznać :)
MAm nadzieję, że Ci się tutaj z nami spodoba!

Lubisz boczek? No i… Jakbyś miał robić kanapkę z szynką, najpierw położyłbyś ser, czy szynkę?

Wpadaj na czat, jeszcze to przedyskutujemy :D
No witam, dobrze mnie słychać? Bo Ciebie głośno i wyraźnie.

Boczek to najlepsze mięso wieprzowe, a także postać ze Świata wg Kiepskich, jednak co do tego drugiego nie mam pewności, czy smaczny.

Na kanapkę z serem i szynką najpierw położyłbym boczek.

Pozdrawiam i życzę miłego lotu, proszę upewnić się czy w komorze bagażowej znajduje się cały Pański bagaż.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam Cię, mam nadzieję, że na forum będziesz się bawił dobrze, zapraszam do regularnego wchodzenia na czat oraz do udziału w organizowanych dla użytkowników forum konferencjach Skype :)

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Witam ciebie i zapraszam do wszelkich dyskusji na forumowym czacie, tam znajduje się cała śmietanka. O widzę kolega po fachu masz jakieś portfolio?
Do jakiej uczelni uczęszczasz?

Ostatnia edycja:
C

comp0nent

alt
byters:
Witam Cię, mam nadzieję, że na forum będziesz się bawił dobrze, zapraszam do regularnego wchodzenia na czat oraz do udziału w organizowanych dla użytkowników forum konferencjach Skype :)
Zobaczy się, zobaczy. Witam.
alt
okatawo:
Witam ciebie i zapraszam do wszelkich dyskusji na forumowym czacie, tam znajduje się cała śmietanka. O widzę kolega po fachu masz jakieś portfolio?
Do jakiej uczelni uczęszczasz?
Hi-mi-tsu~ nyahahaha :3 <skąpiec>

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
Witam cieplutko na forum , Mam nadzieję że znajdziesz trochę czasu na odwiedzenie czatu :p
Pytań nie mam bo Ayu zadaje je zawsze za Mnie ^^ Mogę tylko dodać że udzieliłeś najlepszej dotychczasowej odpowiedzi na pytanie o Kanapke xD

Ostatnia edycja:
C

comp0nent

alt
Laska2584:
Witam cieplutko na forum , Mam nadzieję że znajdziesz trochę czasu na odwiedzenie czatu :p
Pytań nie mam bo Ayu zadaje je zawsze za Mnie ^^ Mogę tylko dodać że udzieliłeś najlepszej dotychczasowej odpowiedzi na pytanie o Kanapke xD
Elo. Dziękuję w tym miejscu Kanapce, jej rodzinie i przyjaciołom. Bez jej i jej Boczku głodowałbym.

Ostatnia edycja:
Top Bottom