To co rysuję

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
LukiMaster

LukiMaster

New member
Ostatnio byłem aktywny jak wulkan na Marsie, więc swą zabawę na forum wznawiam wątkiem z moimi pracami (głównie robione ołówkiem).

Sherlock Holmes, którego pewnie narysuję jeszcze raz, bo usatysfakcjonowany tą pracą nie jestem.

Mój autoportret narysowany przy pomocy tuszu.

Portret mojego ojca.

Okładka mangi Deadman Wonderland. Co dziwne, nie przepadam za tą serią.

Iori Nagase z okładki mangi Kokoro Connect. Jedna z pierwszych moich prac o tej tematyce.

To by było na razie tyle, bo jestem leniwy i skanować mi się nie chce szkiców, które teraz robię. Zresztą, kolejne rysunki prędzej się pojawią na moim DeviantArcie.
Piszcie co sądzicie.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Ojciec wymiata Luki. Sama dobrze rysuje, ale na takie coś mnie nie stać i raczej się na to nie zanosi, jestem pod wrażeniem i nie wiedziałam że bazgrolisz ;p

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Rysuję, rysuję. Ostatnio się zajmuję głównie szkicami na zajęcia dodatkowe, więc no. Ale opłacają się, i to bardzo. Jeśli chcesz się poprawić, to ten sposób jest najlepszy.
I dziękuję, wręczyłem mu to na urodziny. :>

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Też chcę tak rysować senpai :c

Ostatnia edycja:
Neko

Neko

New member
Niedokończony Luffek… ;3 i taki już pozostał, ale wrzuuuce tak o…

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Jejciu cudowne są! Jak je robisz krok po kroku?

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
@Laxty
Dziękuję młodszy uczniu. :>

@Neko Majo
Jest niezły, ale trochę mi ta stopa przeszkadza.

@Eyirie
Dziękuję! Najpierw szkic konturów, a potem określenie cieni i na koniec szczegóły. Ale to tylko w teorii, w praktyce wychodzi inaczej.

Ostatnia edycja:
L

Louise

Twoje prace są takie piękne i dopracowane… ;^; <3 Wszystkie bardzo mi się podobają, jednak najbardziej urzekła mnie Iori… ;w; <3 <3 <3

Ostatnia edycja:
Neko

Neko

New member
Luki… to było rysowane wieki temu! I tak jak napisałam jest nieskończony… Tu jest od groma rzeczy, które by było trzeba dokończyć w nim… xD

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Twoje rysunki mają to cos :) Są naprawdę dobre. Ile czasu Ci zajmuje taka jedna praca? ^^

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jeśli chodzi o pracę Lukiego najbardziej mi się ta pierwsza podoba. Jeśli chodzi o pracę Nekoś, już jej mówiłem na Skype, że rysunek mi się podoba. Czekam na kolejne ^^

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
@Elmor, Louise, byters
Dziękuję!
Jedna praca zajmuje mi dużo czasu. Nie żebym starał się tak bardzo, po prostu potrafię coś zacząć, przerwać i dokończyć nawet kilka miesięcy później. Wszystko sprowadza się do “weny”.

Ostatnia edycja:
S

Skyggedans

No, no…powiem, że masz naprawdę dobre oko. W pełni podziwiam tą szczegółowość. No ta okładka Deadmana i kobitka z Kokoro Connect to wiadomo, że przerysowane…a reszta prac to z głowy?

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Nie, autoportret z lustra, a Sherlock i mój ojciec z fotografii. I dziękuję. ^^

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Mała aktualizacja.

Szkic mojego ogrodu, długopis.

Stary portret Micka Jaggera, ołówek.

Mój drugi autoportret, czarny tusz.

Martwa natura, farby olejne.

Mój avatar, nad którym pracuję, Paint Tool SAI.

Szybki szkic mojego dziadka, ołówek.

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Twoje szkice i portrety są tak realistyczne, że od razu widzi się te osoby przed oczami :) Jak zwykle świetna robota!

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Muszę przyznać, że bardzo mi się Twoje rysunki podobają. Myślałeś by spróbować jakoś to na hajsy przekuć?

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Luki. Powiem tak. Jako osoba, która Twój rozwój śledzi już ponad dwa lata przyznam szczerze: zrobiłeś OGROMNY postęp. Pamiętam Twój pierwszy avatar, który był Twoim autoportretem i… Aż szczęka opada, jak się widzi różnicę. Trzymaj tak dalej i… trenuj ołówek!

W sumie: tak dla porównania możesz go wstawić.

Ostatnia edycja:
A

anon69907507

No cholera, jak się tak patrzę na twe rysunki, to mam wrażenie że się cofam. Dobra robota Lujkaszu, genialne prace.
Tak powinni się doskonalić ludzie, cały czas do przodu. I tu mamy przykład genialnego rozwoju.

Dziwne, że nie zauważyłem wcześniej tego tematu…(typowy ja placuszek ) ale nadrobiłem, czekam na następne prace.

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
@Wrexxar
Dziękuję!

@Byters
Tak, mam już jedno zamówienie i zamierzam zacząć na poważnie kiedy skończę wszystko to co innym naobiecywałem. I dziękuję!

@Mroczna
http://puu.sh/nXr0a/d3c7ff0823.jpg
Ja serio to miałem na avku. Ołówek już wytrenowany. :>>> Dziękuję!

@elowetroSSS
Największy postęp nastąpił w ostatnich 6 miesiącach, a przynajmniej tak czuję. Dziękuję za miłe słowa!

Wkrótce może pokończę wszystkie zaczęte prace to wstawię tutaj i na devianta. Stay tuned.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom