Tokyo Ghoul

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
TroLoL

TroLoL

Donator
W Tokio, w którym na ludzi polują “ghule” mieszka Kaneki, który jest głównych bohaterem anime. Często przychodzi do kawiarenki, w której spotyka Rize… Kto wie co wyniknie z tej przyjaźni…
Zapraszam do obejrzenia ;)
Co myślicie:
Kaneki przekona się do zjadania ludzi czy dalej będzie się przed tym bronił?

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jestem świeżo po pierwszym odcinku i dałbym mu jakieś 8/10 - anime będzie ciekawe jeśli utrzyma się ten poziom.
O ile spodziewałem się, że ta laska będzie Ghoulem to właśnie to co się stało potem mnie troszkę zaskoczyło. Co Ci lekarze sobie myślą XD

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
A może to tak że
specjalnie to zrobili xD może chcą żeby był jakimś wrogiem ghuli i działał podobnie do alucard’a, zabijając ghule. Ale kto wie co twórcą chodzi po głowie xD

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Fajowe <3 Krew… krew… krew :3 mniam!
ja się zawiodłam na tym, że to połknął, chciałam żeby jadł ghoule XD

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
nom
Może będzie jadł tylko na początku zjadł rękę :p

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
nie wiem czy mogę tu wrzucac tylko spoilery ale:
też tak pomyślałam, ale kurczak… mógł tego nie połykać ;___; tylko ją dziabnąć czy coś!

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
chyba daje rade same spoilery xD
No wiesz z taką siłą jaką mu to wbiła że aż w sciane się wbił to raczej nie miał wyboru xD

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
pewna nie jestem XD
tak, ale na początku był zszokowany jak mu to do ust wciapnęła, a na koniec było słychać jak połyka ;___; czyli nie od razu połknął - czyli nie wytrzymał już

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
możliwe xD jestem ciekaw tylko co będzie dalej czy będzie on normalnie atakował ludzi czy zjadał ghule ;P. Czyżby jednak się dało?

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
ja bym na jego miejscu do lekarza zadzwoniła najpierw ahahaha XD

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
możliwe że ten lekarz zrobił to specjalnie żeby polować na ghule jego rękami ;P

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Według mnie przez pewien czas będzie rozpaczał nad swoim losem a dopiero po jakimś znaczącym wydarzeniu zajdzie u niego jakaś przemiana wewnętrzna

Ostatnia edycja:
K

Kubson

New member
Kto czytał mangę ten wie co będzie mniej więcej dalej :D.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
boże… błagam żeby nie rozpaczał nad swoim losem… nienawidzę tego XD XD ile można? ;___;

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Ale przez to że będzie się użalał anime stanie się troszkę bardziej realistyczne bo nie wiem czy kogoś psychika wytrzymała tak nagłą zmniane

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
no ja wiem, że moja psychika kazałaby mi zadzwonić do tego lekarza… … serio nie kapuje czemu tego nie zrobił >.<

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

New member
Dokładnie niko, pierwsze co bym zrobił po czymś takim to telefon do lekarza, a jak bym go nie znał, to migiem do szpitala

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Robi się coraz ciekawiej AAAAA! ta fioletowa laska jest świetna <3 szkoda, że jest w jego głowie =.=

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
hmmm… ta fioletowa laska, która siedzi w jego głowie jest całkiem niezła ale podobało by mi się bardziej gdyby próbowała(nie mówię że nie próbuje)przejąć nad nim kontrolę w ciekawszy sposób taki jak siedzenie tylko w jego umyśle xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom