Total War Arena!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator
Każdy fan serii Total Warów musi chociaż spojrzeć na tą nowinkę od naszych twórców Creative Assembly.

Gra polega na bitwach na sporych mapach 10vs10 graczy a każdy ma pod swą komendą 3 oddziały.
Gram już kilka dni i świetne mi się gra razem z kolegą komunikując się przez skype, może i gra jest jeszcze w wczesnej wersji bety i dopiero co twórcy oficjalnie powiedzieli żę już nie będzie resetowania kont, a gra jest na prawde piękna i miodna, fajnie się gra bugów aż tak dużo nie ma i trza uważać na friendy fire XD

Idealnie się z kimś gra i komunikuje podczas bitwy bo jak wiadomo z 9 randomami ciężko coś ogarnąć.
Poza tym są aktualnie 2 skończone frakcje chyba Rzymian i Greków a u nich po 3 dowódców i robiona już częściowo do gry wprowadzona frakcja barbarzyńców.
Gra jest Free to Play bez żadnych super zwiększanych statystyk za kase ale kolorków czy tam konta premium i takie tam XD

Nie chce mi się jakoś dużo pisać więc macie filmiki i ci którzy chcą grać niech wyślą maila na strone gry to mogą dość szybko dostać kod do wpisania na steamie, a jak wam się nie chce to ja mam 3 kody do rozdania dla was za darmo, ale jeden chyba już dla kogoś zarezerwowany XD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Kodzik wysłany, aktualnie siedze do 15 za barem na siłowni ale potem możemy pograć, a teraz możesz poczekać albo ogarnąć gre XD

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
No nie :( Ja mogę dopiero grać pod koniec przyszłego tygodnia… Jaki ten świat niesprawiedliwy…

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A mój skarb znowu jakieś gry sobie wynajduje XD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Kochaaaanieee, chceesz zagraaać? Mam tu dla ciebie kodzik :3 XXXD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A co to i czy trza do tego fast net?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
No właśnie nie trzeba jakiegoś szybkiego neta, jak siedze na dole w salonie czasem mam zero kresek a gra nie laguje, no może czasem XD
Jak pójdzie ci WOW to to też.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Oks, obgadamy to jeszcze misiu <3 bo są gry w których trzeba trochę pograć by grać a ja nie wiem czy mam tyle czasu XD

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Będę grać. Mam keye, jakby ktoś chciał ;)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Może i ja pogram XD zobaczymy jak z moim netem i umiejętnościami T^T

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Kacper.plazma

Barbarzyńcy są lekko kijowi, mają tą konnicę na start, ale… są zbyt ubodzy jak na razie…

Grekami będę chyba grał, lekką piechotą.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Plazma, to jest beta w barbarzyńców wprowadzili dopiero w Październiku XD
Nie długo aktualizacja i dostaną jednostki do 8tieru.

A i możesz mnie zaprosić na steamie do znajomych bo ja nie moge T.T

Nekrinius

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
nexus, albo lordnexus123. Nie wiem czy do zaproszenia potrzebne jest nazwa konta, czy pseudonim. Zapraszanie mam zablokowane, a na moim starym koncie nigdy nikogo nie zapraszałem(nie miałem okazji zaprosić) tylko oni mnie…

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Po co podajesz jak nie możesz grać? XD

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Ale w przyszłym tygodniu już tak…
Teraz nie mogę z powodu że siostra będzie używała lapka w pracy i długo go nie będę widział…

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
za dużo jest nexusów :D

Eyirie nie mogłem znaleźć, chociaż bardzo się starałem.

Yankesss powinieneś mieć moje zapro już.

Ostatnia edycja:
Top Bottom