Trochę nieskładne powitanie

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kuru

Witam
Jestem Karolina i mam 17 lat.
Moimi ulubionymi seriami anime są FMA, Durarara, Bleach i Mekakucity Actors (poza tym jest jeszcze parę innych jednak nie wolno promować takich rzeczy >wybaczcie<)
Kiedy chodzi o ulubiony gatunek muzyczny pojawia się problem gdyż nie posiadam takiego. Mogę powiedzieć że lubię metal ale nie znaczy to że słucham tylko tego i jestem fanem. Wszystko oprócz disco polo i innych nie wpadających w ucho melodii jest okej (wiem, dużo to mówi) D:
Interesuje się anime chociaż dużo bardziej lubię czytać mangi. Oprócz tego lubię informatykę (troszkę programuje… śmieszne efekty, nie polecam się), rysuję, gram w lola, osu czy czasami w aiona.
Mam nadzieje że nie jest to zbyt dużo >siedziałam nad tym nie wiedząc co napisać ok. 40 minut, serio< więc dziękuje jeżeli ktoś dotrwał do końca i jeszcze raz Cześć!

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siemka Karolinko : )
Lubisz informatykę czyli jesteś w technikum?
Tak PS: Lubisz masło?

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
HEJO KAROLINO :>
Masz ulubioną mangę?

Ostatnia edycja:
K

Kuru

Tak jestem w technikum, a masło jest bardzo okej więc tak.
Co do mojej ulubionej mangi to chyba będzie gyo i fma :)

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Witam cię Karolciu :p
Zapraszam na czat jak jest więcej ludzi bo se można pośmiechać nieźle :p

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam na forum. Widzę, że kolejny technik u nas ;D

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Technicy górą xD
btw. Informatyka?

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Ja też jestem technikiem :p cóż za zbieg okoliczności :p

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć Karolina, ja jestem Piotrek, miło Cię poznać, mam nadzieję, że spędzisz na naszym forum wiele miłych chwil. Ja również interesuję się informatyką. Tylko bardziej systemami zabezpieczeń i kwestią inwigilacji. Jeśli chodzi o programowanie to się uczę, kupiłem sobie książeczkę dla dzieci na ten temat :D. Podstaw się tak łatwo uczyć można. :)

Czytasz może coś oprócz mang ? Jakieś książki ? Jeśli tak to jakie ? Napisz też czy grasz w jakieś gry komputerowe.

Przeczytałem do końca wiadomość powitalną, raz jeszcze napiszę, miło Cię poznać :), zapraszam Cie na Skypa, dosyć często robimy sobie tam forumowe konferencje. Jeśli będziesz chciała wejść na konfe, zapowiedź się w dziale offtop podając swój nick, a Cię dodamy.

Ostatnia edycja:
K

Kuru

Technicy przejmą władzę nad światem, informatycy w szczególności B)
Oprócz mang kiedyś czytałam jeszcze książki takie jak “Dobry zabójca”… niestety teraz nie znajduje na nie czasu D:
Pisałam w powitaniu że gram w League of Legends, Osu! i Aiona, oprócz tego czasami z Simsy gdy zabraknie internetu cx
Dziękuje również za miłe powitanie i zaproszenie na skype :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hejciaaaa ^.^ a w wowika albo inne gry blizzarda gierasz lub chciałabyś spróbować? I skąd jestes? Wpadniesz na XmasCon w Krakowie za miesiąc?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Zaproszenie nadal oczywiście pozostaje aktualne, będzie można pogadać o informatyce, a i w Osu kiedyś można zagrać xD

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Cześć! Jej, jesteś pierwszą osobą, która przywitałam ^^
Co tam za anime lubisz, co to nie wolno promować? Jeśli yaoi to będziemy miały o czym gadać :D
I nie przejmuj się powitaniem, też miałam z nim problemy. A do Osu mogę się dołączyć. I pewnie jeszcze mango by pograł, bo on jest w tym dobry (nie to, co ja xD)
I jeszcze jedno pytanie: lubisz creepypasty?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
To w OSU możemy w 4 grać ^^

Ostatnia edycja:
K

Kuru

Niestety nie gram w nic więcej bowiem mój obecny komputer nie ma nawet karty graficznej XD Na konwenty raczej też nie jeżdżę więc wątpię. Dolny Śląsk pozdrawia (zaraz mi jakieś gałgany ip namierzą i będę miała D: )
Co do skype pewnie, ale niech w końcu przestanie odmawiać mi posłuszeństwa xd
Anime których nie wolno promować to nie tylko yaoi ale i yuri… każde homoerotyczne mnie przyciąga tak jakoś :/
Wy mi tu o osu a ja w sumie ostatnio grając ledwo co zrobiłam mapki sprzed roku… trzeba poćwiczyć B) I creepypasty są super bardzo

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Ja też jestem ze śląska :p Piąteczka :p

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Też z Dolnego Śląska jestem i jakoś uda mi się pewnie pojechać :) A homo to chyba tylko właśnie yaoi i yuri, chyba że powstała jakaś nowa płeć, która przeoczyłam xD

Ostatnia edycja:
K

Kuru

Wariaci ja tak daleko nie wychodze poza terytorium D: A yaoi i yuri to jedyne homo XD Chodziło mi raczej o bycie zwyrodnialcem i złym człowiekiem ;_;

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nie bój się, na tym forum nie ma chyba aż tak dziwnych ludzi, którzy będą Cię śledzić po IP, to, że jest parę osób, które lubią infę to nie znaczy, że Jesteśmy jakimiś stalkerami :). A dolny śląsk daleko :p

Ostatnia edycja:
Top Bottom