Tsuru Japan Festival 2017

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Tsuru Japan Festival 2017
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.ne...=3e32cc4bb47840a45e27519611655a94&oe=5A75796D
Tsuru Japan Festival 2017 to kolejna, piąta już edycja rybnickiego festiwalu promującego przede wszystkim popkulturę oraz historię Kraju Kwitnącej Wiśni. Wydarzenie to przez ostatnie lata ściągnęło do Rybnika tysiące odwiedzających, stając się najpopularniejszym i największym konwentem na Śląsku. Podczas każdej edycji imprezy ekipa Tsuru przygotowuje dla uczestników moc atrakcji, prelekcji, konkursów, niesamowitych gości z Polski i zagranicy oraz to, czym tego typu wydarzenia się charakteryzują – konkurs cosplay, podczas którego uczestnicy mają okazję wygrać fantastyczne nagrody oraz zdobyć wspaniałe wspomnienia z jednego z najpopularniejszych konkursów cosplay w Polsce.
Termin: 11-12 Listopada 2017

Ja będę, ktoś jeszcze się może wybiera i chce się na konwencie spotkać??

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Możliwe, że będę w pierwszym dniu konwentu ;)

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Mnie nie będzie, bo akurat 12.11 będę w pracy, ale jakby w sobotę ktoś chciał iść na piwo, czy coś, to chętnie się w Rybniku pojawię :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom