Tu straszy Blady

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
B

Blade81

Dżem dobry.
Nie wiem czy zgadniecie, więc podpowiem; jestem tu nowy. Haha, tak! Raczej się nie znamy, może poza dwoma wyjątkami.
Kod:
Jestem Blady, najczęściej można spotkać mnie pod pseudonimem [i]Blade81[/i], ale także [i]WujekBlady[/i]. Nick ten jest już ze mną od dobrych dziesięciu lat, jeśli nie dłużej, dlatego też jego pochodzenie owiane jest tajemnicą nawet dla mnie. Oczywiście z czasem zaczął on do mnie pasować idealnie z racji mojej jasnej karnacji.
Jestem dwudziestopięcioletnim altruistycznym i nieco hedonistycznym zelotą prokrastynacji. Obecnie pracuję oraz sporadycznie zjawiam się na uczelni gdzie studiuję doradztwo zawodowe i personalne. Interesuję się nowinkami technologicznymi, wszystkim co związane z eksploracją kosmosu, tworzeniem gier oraz edycją filmów. Dlatego też myślę o poważnym rozpoczęciu także studiów informatycznych. Jestem zapalonym graczem - tylko komputerowym.

Oczywiście uwielbiam także anime, jednak ostatnio mam niewiele czasu na to jakże piękne zainteresowanie. Obcuję z (pół)światkiem Otaku od bodaj 13 lat. Za moje pierwsze, najważniejsze i jedno z ulubionych anime uważam Evangeliona, chociaż wcześniej widziałem kilka innych. Jednak dopiero po seansie dzieła Anno odkryłem na dobre świat M&A oraz niezwykle rozwiniętą społeczność. Mój nie do końca aktualny dorobek możecie obejrzeć na MALu. O TU.

Pojawiłem się tutaj znienacka, po namowie szanownego kolegi Turela, z którym znam się już od wielu lat, chociaż wciąż tylko wirtualnie.
Po długiej nieobecności wracam do forumowego życia społecznego, a przynajmniej taką mam nadzieję. Miło mi Was poznać i liczę że dobrze razem spędzimy czas.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię zatem serdecznie na forum. Też mam nadzieję, że miło spędzisz z nami czas. A zdradzisz może, jak masz na imię?

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Siema, fajnie że wpadłeś.
Lubisz keczup? Jeżeli jesz frytki to oblewasz je keczupem czy maczasz je w nim?

Ostatnia edycja:
T

Turel

Ach i jak zwykle wszystko na mnie. :p Z kolega bladym poznaliśmy się na stronie kreskowka.pl (Mam nadzieję, że mogę podać jej adres). Jednakże jako, że wspomniana strona podupada, trzeba szukać alternatywy.

Witam na forum, mam nadzieję, że spędzony tu czas będzie porównywalny z moim forum, oraz ze wspomnianą kreskowką.pl i wywoła miłe nowe i stare wspomnienia.

Pozdro.

A Mroczna to chyba wszystkich zawsze o imię pyta. Jakiś nałóg? Fetysz? A sama jak masz na imię? :>

Ostatnia edycja:
B

Blade81

alt
Mroczna:
Witam Cię zatem serdecznie na forum. Też mam nadzieję, że miło spędzisz z nami czas. A zdradzisz może, jak masz na imię?
Hmm, to żadna tajemnica. Szymon.
alt
Dest3r:
Siema, fajnie że wpadłeś.
Lubisz keczup? Jeżeli jesz frytki to oblewasz je keczupem czy maczasz je w nim?
Dzięki ;) Uwielbiam, a frytki zawsze maczam pojedynczo, delektując się nimi. Nie wiem jak można oblewać je tak bezdusznie, przecież one też mają uczucia.
alt
Turel:
Ach i jak zwykle wszystko na mnie. :p Z kolega bladym poznaliśmy się na stronie kreskowka.pl (Mam nadzieję, że mogę podać jej adres). Jednakże jako, że wspomniana strona podupada, trzeba szukać alternatywy.

Witam na forum, mam nadzieję, że spędzony tu czas będzie porównywalny z moim forum, oraz ze wspomnianą kreskowką.pl i wywoła miłe nowe i stare wspomnienia.

Pozdro.
Nie wiem jak Ty, ale ja dawno tam nie zaglądałem. Zresztą już na żadne forum ani podobną stronkę.

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Waa, ale oryginalne przywitanie, gratulację :D

Skoro interesujesz się tworzeniem gier - stworzyłeś już jakiś własny projekt?

Pozdrawiam i życzę udanego pobytu na forum :)

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Siemanko. Mam nadzieje że miło spędzisz z nami swój bezcenny czas. Zapraszam na chat - serce naszego forum :p

Ostatnia edycja:
B

Blade81

alt
Adahn:
Waa, ale oryginalne przywitanie, gratulację :D

Skoro interesujesz się tworzeniem gier - stworzyłeś już jakiś własny projekt?

Pozdrawiam i życzę udanego pobytu na forum :)
Hehe, czyli coś mi wyszło ;p
Nie, jeszcze nie, ale jestem w trakcie tworzenia. Przyznam, że jest to niełatwe, lub to ja mam zbyt wysokie wymagania i zabieram się od razu za takie rzeczy.
alt
Wrexxar:
Siemanko. Mam nadzieje że miło spędzisz z nami swój bezcenny czas. Zapraszam na chat - serce naszego forum :p
Na pewno będę tam często :)

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

siemanko.
Kichasz seriami?
W sensie czy kichasz raz a dobrze, czy też występują co najmniej 2-3 kichnięcia

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj, poznaliśmy się już kiedyś na forum, które wspólnie prowadziliśmy. Super, że wpadłeś. Miłej zabawy! Zapraszam na czat i do udziału w konfach. Może będziesz uczestniczył też w którymś ze spotkań, które zorganizujemy w realu :)

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Siema, oglądasz seriale? Jakie?

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Siemanko, Jestem Ayu i miło mi Cię poznać!
Mam nadzieje, że zostaniesz z nami i będziesz wpadał na czat :D

Lubisz muzykę klasyczną? No i…widzę, że niezły staż masz, 13 lat… A ile lat ty masz?

Miłego pobytu! :D

Ostatnia edycja:
B

Blade81

alt
Tanovan:
siemanko.
Kichasz seriami?
W sensie czy kichasz raz a dobrze, czy też występują co najmniej 2-3 kichnięcia
A to różnie bywa, ale przeważnie jeden mocny idzie ;p
alt
byters:
Witaj, poznaliśmy się już kiedyś na forum, które wspólnie prowadziliśmy. Super, że wpadłeś. Miłej zabawy! Zapraszam na czat i do udziału w konfach. Może będziesz uczestniczył też w którymś ze spotkań, które zorganizujemy w realu :)
No hejo. Także mam taką nadzieję ;)

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Siema, sam jestem nowy, ale forum wydaję się być naprawdę bardzo spoko :) wbijaj na chat i hf :p

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Witaj!

Potrafisz gotować?
Widziałaś TG/Zankyou co o nich sądzisz?
Co sądzisz o poligamii?

Ostatnia edycja:
Top Bottom