Ućkon 2017

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Ućkon 4: Shokugeki Edition

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15220043_688973154616108_1738769676953954038_n.jpg?oh=9a8d338a325e3e6cea664b986ddc214c&oe=59399AB0
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.ne...d338a325e3e6cea664b986ddc214c&oe=59399AB0[/u]

Data: 18-19 marca 2017
Miasto: Łódź
Link do strony: Tanzaku
Link do wydarzenia na Facebooku: Ućkon 4: Shokugeki Edition

Opis konwentu (z opisu wydarzenia na Facebooku):
" Winter is coming and Tanzaku will not fall behind!

Wszystkich miłośników wprawiających w ruch kubki smakowe zapachów, rewolucji ociekających mięsnym sosem, świeżego tchnienia wiosennych nowalijek, ryżu w kącikach ust i wreszcie pojedynków na drewniane łyżki i wałki - jednym słowem dobrego jedzenia - Tanzaku ma zaszczyt zaprosić na czwartą już edycję Ućkonu!

Jak zapewne zdążyliście się już domyślić, Ućkonowi 4 będzie przyświecać szlachetna konwencja jaką jest szeroko pojmowana gastronomia. Mamy nadzieję na pyszną zabawę z Wami wszystkimi w dniach 18-19 marca 2017 roku. Wszelkie informacje będą odtąd napływać zarówno tutaj, jak i na naszej stronie - tanzaku.pl

Tak więc sztućce w dłoń i do misek - zapewniamy, że nie będzie bigosu ani klopsów!"

Moi mili, kto z Was się wybiera? Można by pomyśleć o stworzeniu jakiejś fajnej ekipy!

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Jakbym wiedział wcześniej, że to festiwal skierowany na jadło to bym kombinował XD
W tej chwili z decyzją jestem na etapie - fajne, pojechalbym, ale “Łódź k…”

Określenie się pewnie z tydzień przed
Edyta:
Przypomnialo mi się, że wpakowalem się w chrzestnego i chyba 24 jest impreza. Mogę się finansowo nie spiąą :-(

Ostatnia edycja:
R

Raizer

New member
Jak coś to mieszkam w Łodzi.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Raizer, to jak nie będzie się konwent podobał, albo nie będzie miejsca w sleepach, to wpadam na imprezę wieczorkiem!

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Odświeżam! Do konwentu zostało już tylko kilka dni! Kto się w końcu wybiera?

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Aj waj aj waj Podbeskidzie kommando sztuk adin

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Ućkon, Ućkon i po Ućkonie. Mimo bardzo dużej frekwencji animesowej (całe trzy osoby - Barume, Tanovan i ja) świetnie się bawiliśmy. Niektórzy z nas byli świadkami narodzin nowego mema konwentowego. Ogólnie polecam konwent, mimo okropnej miejscówki nie było miejsca na nudę.

Ostatnia edycja:
Top Bottom