Uszanowanie!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

RedCre

Uszanowanie!

Imię: Skromnie ujmując, od ponad szesnastu laty zwą mnie Natalią, Natką, Nati czy jak kto woli.
Lat: Szesnaście wiosen ukończonych.

Ulubione Anime: Naruto, Fairy Tail, Mahouka Koukou no rettousei, Btoom!, durarara!, Kuroshitsuji, Sword art online, Shingeki no kyojin, Toradora, Beck, Hyouka, Noragami, Kamisama Hajimemashita, 91 days, Gosic, Log Horizon, Psycho-Pass, Sakurasou no pet i wiele, wiele więcej.
Ulubiony gatunek muzyczny: Cóż, gustuję głównie w “mocnym brzmieniu”, tzw. rock/metal. A słucham o to takich zespołów:
My Chemical romance, The pretty reckless, Iron Maiden, The rolling Stones, Halestorm, 30 seconds to mars, Arctic Monkeys, Kiss, Guns n’ rosses, Nightwish, Nirvana, Panic! At the disco, All good things, Fall out boy, Imagine Dragons, SUM41, The Killers, Dragonforce, TSA, Green Day, Queen, Radiohead, AC/DC, Rise Against, Evanescene i The Offsprings.

Forum odkryłam przypadkiem, przeglądając kolejno to przeróżne strony internetowe. Jednak planuję tu zagościć na dłużej.

Anime oglądam od jakiś trzech lat, miłością do japońskich kreskówek zaraziła mnie przyjaciółka - za co mogę jej teraz dziękować do końca życia.
Poza kulturą japońską, interesuję się także grami (zaczynając od klasycznych strzelanek, przechodząc przez strategiczne, kończąc na czystym fantasy), rysowaniem (zajmuję się tym od dwóch lat, no i nie ukrywając “dorabiam” na rysowaniu portretów), książkami (Uwielbiam, kocham - tak samo jak anime) oraz produkcją DC comics i Marvel.

Miło mi Was wszystkich poznać. Mam nadzieję, że w jakimś większym stopniu zaprzyjaźnimy się :]
Życzę miłego dnia!

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Cześć! Pokażesz nam jakieś swoje rysunki? Wbijaj czasem pogadać na czat ^^

Ostatnia edycja:
R

RedCre

alt
dastame:
Cześć! Pokażesz nam jakieś swoje rysunki? Wbijaj czasem pogadać na czat ^^
Planuję tak zrobić, jak zyskam lepsze światło

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Hej!

Jestem Laxty.

Co sądzisz o poligamii?
Potrafisz gotować (rosół)?

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Witam zwą mnie Vudzio ^^
Polecam też coś z mocniejszych brzmień takich jak na przykład Bullet For my Valentine
LUB jeszcze mocniejszych jak na przykład Infant Annihilator :D Ale to już trzeba lubieć.
Co myślisz o apokalipsie zombie ?

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum!

Rozumiem, że na forum trafiłaś przez wyszukiwarkę internetową? :>

Ostatnia edycja:
T

Tsaheylou

Hej Nati :)
Fajne, że poszerza się grono forumowiczów o nowe osoby ;) no ale przejdźmy do konkretów czyli podstawowe pytanie z mojej strony.

Od jakiego anime/mangi zaczęła się Twoja przygoda z anime? :)
Zapodaj tytuły gier w jakie pogrywasz :)
Jeżeli masz założone konto/profil na myanimelist to podeślij linkacza.

Ostatnia edycja:
R

RedCre

@Laxty
Co do poligamii, jestem neutralna. Nie wychodzę zbyt często z domu (przecież anime samo się nie obejrzy), więc dla mnie te wszystkie związki homoseksualne, poligamistyczne czy jakie tam inne jeszcze istnieją - są mi obojętne
Co do gotowania …
Cóż, nie jestem tym za najlepsza (Umiejętności gotowania -2/10). Zwłaszcza, że kiedy próbowałam przygotować wodę na makaron - ona magicznie wyparowała, a zostawiłam ją na pół minuty. Ale! Umiem lepić pierogi ._.

@Vudzio
A więc, “wierzę w to co widzę”. Aczkolwiek nie ukrywam, szybciej zobaczę zombie niż znajdę drugą połówkę.

@Domen
Tak. Trafiłam tu przez przeglądarkę, wpisując prostą zdanie “Forum o anime”.

@Tsaheylou
Cała moja przygoda z anime, rozpoczęła się od “Toradora”, którą obejrzałam w jeden dzień. Świetne anime.
A gram w takie o to gry: Thief 4, Assassin’s Cree Revelations, Saints Row 4, Saints Row The Third, Assassin’s Creed Unity, Battlefield 3, Assassin’s Creed Black Flag, Risen, Tomb Raider Anniversary, Sherlock Holmes (cała trylogia), GTA V, GTA San Andreas, Tera, Last Chaos, Guild Wars 2, Wiedźmin 2.
Nie posiadam konta na myanimelist.

@Hesoy
Ulubionej gry jako tako nie mam, ale jeżeli miałabym już jakąś podać … pewnie byłby to Thief. A co do książki, serdecznie polecam trylogię nocnego anioła Brent’a Weeks.

Ostatnia edycja:
T

Tsaheylou

alt
RedCre:
@Vudzio
A więc, “wierzę w to co widzę”. Aczkolwiek nie ukrywam, szybciej zobaczę zombie niż znajdę drugą połówkę.
I nagle przypomina mi się anime o chłopaku, który był z kobietą zombie :p więc tam uważaj bo w życiu (yyy anime) bywa różnie.
alt
RedCre:
@Tsaheylou
Cała moja przygoda z anime, rozpoczęła się od “Toradora”, którą obejrzałam w jeden dzień. Świetne anime.
A gram w takie o to gry: Thief 4, Assassin’s Cree Revelations, Saints Row 4, Saints Row The Third, Assassin’s Creed Unity, Battlefield 3, Assassin’s Creed Black Flag, Risen, Tomb Raider Anniversary, Sherlock Holmes (cała trylogia), GTA V, GTA San Andreas, Tera, Last Chaos, Guild Wars 2, Wiedźmin 2.
Nie posiadam konta na myanimelist.
Za Toradore daje ogromny plusik ;) jedne z fajniejszych romansów / komedii (w moim mniemaniu), no i bardzo dobrze je wspominam. Z tego co tu wymieniłaś na obecną chwilę mam styczność z: GTA V / SA , Tera , GW2 - reszta jakoś do mnie zbytnio nie przemówiła.

Ostatnia edycja:
R

RedCre

alt
Tsaheylou:
Za Toradore daje ogromny plusik ;) jedne z fajniejszych romansów / komedii (w moim mniemaniu), no i bardzo dobrze je wspominam. Z tego co tu wymieniłaś na obecną chwilę mam styczność z: GTA V / SA , Tera , GW2 - reszta jakoś do mnie zbytnio nie przemówiła.
Miło by było kiedyś razem zagrać c:

Ostatnia edycja:
H

Hesoy

“@Hesoy
Ulubionej gry jako tako nie mam, ale jeżeli miałabym już jakąś podać … pewnie byłby to Thief. A co do książki, serdecznie polecam trylogię nocnego anioła Brent’a Weeks.” Zaciekawił mnie opis tej książki, pewnie za jakiś czas przeczytam :D

“@Vudzio
A więc, “wierzę w to co widzę”. Aczkolwiek nie ukrywam, szybciej zobaczę zombie niż znajdę drugą połówkę.”
Witam w klubie foreveralone http://animes.pl//emotki/malpka38.gif

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko

Jestem mistrz Roziedruchy
I jestem niemoralnym sumieniem tego forum.

W jakie gry strategiczne grałaś?

Ostatnia edycja:
R

RedCre

Mistrz-Rozpierduchy:
Siemanko http://animes.pl//emotki/cebulak7.gif

Głównie były to gry przeglądarkowe, polegające na stworzeniu własnego imperium. Większości nawet nie pamiętam, a coraz mniej gram w gry tego typu.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Yoł, miło Cie poznać.
Jaki keczup lubisz najbardziej?
Jakie masz zdanie na temat legalizacji marihuany?
Wpadaj na czat, Peace!

Ostatnia edycja:
R

RedCre

alt
Dest3r:
Yoł, miło Cie poznać.
Jaki keczup lubisz najbardziej?
Jakie masz zdanie na temat legalizacji marihuany?
Wpadaj na czat, Peace!
Keczup Heineken, a przynajmniej ten mam w lodówce :-:
Nie lubię używek, jest przeciwna wszelkim narkotykom itp. itd.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
alt
RedCre:
Mistrz-Rozpierduchy:
Siemanko http://animes.pl//emotki/cebulak7.gif

Głównie były to gry przeglądarkowe, polegające na stworzeniu własnego imperium. Większości nawet nie pamiętam, a coraz mniej gram w gry tego typu.
My obecnie ekipą z forum podbijamy kosmos w Ogame :D

Ale myślałem nad powrotem do trawiana :p

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom