Uszanowanko!

• Autor wątku PyromirZiemniakov
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
P

PyromirZiemniakov

Witam wszystkich forumowiczów. Zwą mnie Pyromirem. Mam 17 lat. Anime interesuję się od 6 lat. Nie jest to moje jedyne zainteresowanie. Większość wolnego czasu poświęcam grom komputerowym,muzyce,creepypastom, książkom oraz nocnym wędrówkom po lasach. Uwielbiam wszystko co creepy. Ubóstwiam dobre Ecchi i gore(nie tylko anime,także jakby ktoś czymś zarzucił to ja chętnie rzucę okiem). Dobrym hentajcem też nie pogardzę ;) Chętnie wdaję się w dyskusje na wszelakie tematy, ale i pozwalam się wyżalać. Moje pierwsze anime to Death Note. Aktualnie wśród moich ulubionych tytułów znajdują się: Elfen Lied, Highschool DxD, Higurashi no naku koro ni, Astarotte no Omocha, Mirai Nikki i oczywiście Death Note. Słucham wszystkiego, co wpada mi w ucho- od muzyki klasycznej po black metal. Gdyby ktoś miał ochotę pogadać czy spytać się o coś to na pewno odpowiem.

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Siemano :D

Na pewno będziesz się tu świetnie bawił :D

Posiadasz MyAnimeList?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
P

PyromirZiemniakov

alt
dastame:
Siemano :D

Na pewno będziesz się tu świetnie bawił :D

Posiadasz MyAnimeList?
Posiadam MALa, jednak strasznie go zaniedbałam :( Mam zamiar w niedalekiej przyszłości go trochę uzupełnić. A to mój profil: http://myanimelist.net/profile/Pyromir

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Cze

Potrafisz gotować? (rosół)
Co sądzisz o poligamii?

Do kiedyś.

Ostatnia edycja:
P

PyromirZiemniakov

alt
Avenida:
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p
http://animes.pl//emotki/malpka19.gif

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!
http://animes.pl//emotki/malpka39.gif

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)
http://animes.pl//emotki/malpka20.gif

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…
Postaram się znaleźć trochę czasu, aby rozbudować swoją postać w Shakes&Fidget :3
Na animes.pl trafiłam,gdy szukałam jakiegoś miejsca dla maniaków takich jak ja.
Do “No game no life” zbieram się już całkiem długo. Ale w najbliższym czasie postaram się nadrobić. “SAO” oglądałam- piętnaście pierwszych odcinków ubóstwiałam. Reszta,no cóż… Fairy Tail mam ochotę zacząć oglądać, ale nigdy nie mogę znaleźć czasu :(
Mangi czytuję bardzo często- rzadko po polsku. Raczej sięgam po niemieckie i angielskie wydania.
Wymieniłam je w pierwszym poście.
Aktualnie ten jeden chodzi mi po głowie:
Ale to się pewnie niedługo zmieni
Wolę kawę. Niestety nie słodzę- smutne jest życie ziemniaka na diecie ;___;
Zima <3
W sumie to dużo tego jest. Ale najbardziej ubóstwiam pizzę- hawajska ponad wszystko <3
Kimże bym była, gdybym stożków rysować nie umiała.
Laxty:
Cze

Potrafisz gotować? (rosół)
Co sądzisz o poligamii?

Do kiedyś.
Ugotuję rosół z kury bez kury i zrobię obiad z niczego. Także jakby ktoś głodował to zapraszam do mnie na obiadek :3
Poligamia zawsze spoko!

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
heyo,

powiedz mi przede wszystkim jak masz na imię bo tego nie ujawniłaś w swoim poście ^^ przez co Ave cię wzięła nawet za mężczyznę i już chciała podrywać i wyrywać no ale niestety dla niej okazałaś się być kobietą ^^

-skoro lubisz pograć, grasz może grasz w Lola ? jak tak zapraszam na nasze wieczorne pogrywanie (na czas mistrzostw w piłkę nożną chwilowo mniej grywamy)

a tak poza tym Naczosy z jakim sosem lubisz podjadać ? czy może w ogóle nie jesz ?

Ostatnia edycja:
P

PyromirZiemniakov

alt
Naczos:
heyo,

powiedz mi przede wszystkim jak masz na imię bo tego nie ujawniłaś w swoim poście ^^ przez co Ave cię wzięła nawet za mężczyznę i już chciała podrywać i wyrywać no ale niestety dla niej okazałaś się być kobietą ^^

-skoro lubisz pograć, grasz może grasz w Lola ? jak tak zapraszam na nasze wieczorne pogrywanie (na czas mistrzostw w piłkę nożną chwilowo mniej grywamy)

a tak poza tym Naczosy z jakim sosem lubisz podjadać ? czy może w ogóle nie jesz ?
Jakże niewychowany ziemniak ze mnie. Powinnam za to iść na chłostę. Ale wracając do tematu. Miałam być Marcinem, ale tak jakoś się to wszystko poukładało i zostałam Martyną. Od Lola miałam naprawdę długą przerwę, ale jak tylko zaczną się wakacje to na pewno do niego wrócę. A naczosy tylko i wyłącznie z salsą pomidorową i papryczką jalapenos (jak nie mam pod ręką to i sos serowy się nada).

Ostatnia edycja:
R

Risu

Ohayo,
Punkt za spacery nocą po lesie. Mega klimat.

Ostatnia edycja:
P

PyromirZiemniakov

alt
Risu:
Ohayo,
Wiadomo. Chyba,że nie patrzy się na ścieżkę i ląduje się paręnaście kilometrów od domu XD W takich chwilach cieszę się, ze mam bardzo dobrą orientację w terenie.

Ostatnia edycja:
R

Risu

alt
PyromirZiemniakov:
alt
Risu:
Ohayo,
Wiadomo. Chyba,że nie patrzy się na ścieżkę i ląduje się paręnaście kilometrów od domu XD W takich chwilach cieszę się, ze mam bardzo dobrą orientację w terenie.
Takiej przygody na szczeście jeszcze nie miałem ;p

Ostatnia edycja:
P

PyromirZiemniakov

alt
Risu:
alt
PyromirZiemniakov:
alt
Risu:
Ohayo,
Takiej przygody na szczeście jeszcze nie miałem ;p
Naprawdę bardzo ciekawe przeżycie.Polecam!

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
ziemniaczku jak to jest że tutaj odpisujesz nonstop a na chacie do nas nie zawitasz ?:D :p

jesteś nieśmiała ? ^^
dlaczego nick ziemniakov ?:p

Ostatnia edycja:
P

PyromirZiemniakov

alt
Naczos:
ziemniaczku jak to jest że tutaj odpisujesz nonstop a na chacie do nas nie zawitasz ?:D :p

jesteś nieśmiała ? ^^
dlaczego nick ziemniakov ?:p
Jestem bardzo zapracowanym ziemniakiem. Dlatego też z bólem serca muszę omijać chat. Na posty odpowiadam bo tak jakoś nieelegancko wyglądają te pytania bez odpowiedzi (uwaga-mam gorączkę,więc mogę majaczyć). A Ziemniakov powstał, kiedy po raz 3 odsłuchiwałam 10-godzinnej wersji marszu sowieckiego i byłam zmuszona wymyślić w miarę oryginalny nick.

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Hey, chciala bys w cos zagrac podczas wakacji ? Tak prawde mowiac to wszystko mozliwe byle by nie kupowac i na piracie xD.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Martynka <3 moja córka ma tak na imię wiec witam cię w tej rodzinie z szeroko otwartymi ramionami! Jeśli Lax będzie ci dokluczal to wal do mnie albo do Mrocznej XD hihihi

Ahh… A co do Shakes, to wpisz w temacie swój nick, albo pkdeslij mi go na pw - dodam cię do gildi!!

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Dastame, mógłbyś mnie z pytaniem o MAL-a nie ubiegać?

Witam Cię na forum Pyromirko. Wydajesz mi się być nietuzinkową osóbką, więc mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej.
alt
Avenida:
Jeśli Lax będzie ci dokluczal to wal do mnie albo do Mrocznej XD hihihi
Tak, dokładnie, jak będzie dokuczać, to wal śmiało.

No i takie moje pytanie… Lubisz sernik?

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
No heja ziemniak :V
LUbisz wędzonki?
I czy jesteś lewo czy prawo ręczny?
fajnie że jesteś.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
YO!!

#cholerne30znakówmusibyć

Ostatnia edycja:
P

PyromirZiemniakov

alt
nimarus:
Hey, chciala bys w cos zagrac podczas wakacji ? Tak prawde mowiac to wszystko mozliwe byle by nie kupowac i na piracie xD.
O ile z nerwów nie rozwagę niczego to bardzo chętnie :3

Ostatnia edycja:
Top Bottom