Velvet Kiss

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Maru

Maru

New member
Nitta Shin przypadkowo zaciąga kredyt w firmie na 80 milionów. Jego agent kredytowy mówi mu, że może uciec od tego jeżeli dotrzyma pewnego warunku a mianowicie ma zostać przyjacielem pewnej kobiety. Stopniowo dowiaduje się, że ten układ nie jest taki łatwy jak sądził.

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Ecchi, horror, sprośny… Chyba trzeba to zobaczyć XD

Ostatnia edycja:
I

Innostian

Gdzie ty masz w tym horror? Nudny soft hentai, porzuciłem po 20 chapterach.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Muszę na to zerknąć XD Tylko… jest w tym w końcu horror czy nie? ;-;

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Nie,przez przypadek zaznaczyłam horror,wybaczcie! >_<

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
ale ogólnie spoko hentai,polecam! :D

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
ahahaha ale Innostian dał się nabrać na horrora i tera jest smutny XD

Ostatnia edycja:
I

Innostian

Horrorem można nazwać orgie, które tam występują.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
a przesadzasz,orgie nie są złe XDDDDD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Zobaczylem tego pierwszy strony, okej to nie jest manga dla mnie, zdecydowanie nie dla mnie xd

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Ja też miałam opory z przeczytaniem tej mangi. Hentai nie należy do moich ulubionych gatunków mangi. Uraziłam się do tego jak przyjaciel zaczął mi polecać anime z samego gatunku ecchi oczywiście dowiadywałam się o gatunku kiedy obejrzałam anime czy czytałam mangę.
Zainteresowała mnie kreska i to pierwsze ecchi jakie przeczytałam w całości,wiedziałam że ta macocha to wredna zołza i chciałam się dowiedzieć co kombinuje :). Teraz stwierdzam że ten koniec był nie jaki zawiodłam się troszkę,mam niedosyt z zakończenia bo na serio głupio się skończyło :p,ale no cóż. Pierwsze Hentai jaki mogę spokojnie polecić. Tylko fakt,te orgie to był koszmar :eek:,ale za fabułę i kreskę wielki plus.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Cóż,główna bohaterka ma mózg jak mucha,ale cycki i ogólnie +18 jest

Ostatnia edycja:
Y

Yona

To prawda,ale przy samym końcu dzięki temu chłopakowi dotarło coś do niej i nabiera “troszeczkę” Rozumu :). Dla mnie fajne jest to,że ta manga ma fabułę która była bardzo ciekawa. Co do cycków to nie będę komentować,podoba mi się to też że nie miała tak dużych piersi jak rysują niektórzy Mangaka. Kobiety mają większe piersi od głów

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Hmm… zdaje sie ze gdzies juz o tym slyszalem… ale dopiero teraz sie tym zainteresowalem… hmm? No skoro polecacie :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom