Vindictus

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

Raniqu

Dziś sobie pobrałem i strasznie mi się spodobał.
Gra to mmorpg polega na przechodzeniu Dungeonów, w grze jest 7 klas
począwszy od tanka do warriora czy dual - blade warrior(Trickster).
Ta gierka charakteryzuje się piękną grafiką(jak na silnik source), dużymi bossami czasem nawet ogromnymi można też niszczyć Dungeony. Chętnych do gry zapraszam.
Download
A tu filmik z rozgrywki:

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Kiedyś dawno temu w to grałem i grało się całkiem nieźle xD A najfajniejsze jest to że jeśli ma się trochę skilla to nawet to solować idzie xD

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
grałam rok temu, świetna gra, ale teraz spadła na psy :( rzadko dodają coś nowego, fabuła już nie taka ciekawa :( :(

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
ja chyba sobie ściągnę i zobaczę xD

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Właśnie ściągam. Wcześniej brałem wersję Amerykańską które wyznawało zasadę “Fuck you if you don’t from America/Canada”. Ściągam Europejską.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
europejska lepsza i tańsza :p jak chce się coś kupić to zawsze taniej w europejskiej (a ja kupowałam… 2 x włosy, bieliznę i makijaż lol)

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Można tam takie coś kupować? Cóż… Wiem że są tam jedne z seksowniejszych bohaterek w MMORPG :D
Ale tego to ja się nie spodziewałem :D

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
no jak się nie kupi, to nie są sexy XD mają bieline do kolan i klops :p

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Koszta są straszne… D:
40 zł prawie za permanentną bieliznę :D (Co z tego że gram Lynn z małymi cyckami. Małe jest piękne xD)

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Co do nowości. Doszła Arisha(coś jak te Evie tylko z mieczem xD) oraz Level Cap na podniesiony do 85 lvl.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
oh 40zł aż na to wydałam? XD ahahahaha
pamiętam, że wysyłałam esy z babci komórki, biedna babcia ;-;

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Ludzie! Kto może grać niech zagra. Pokusimy się o gildię jeśli zbierzemy dość dużo ludzi :D

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Coś tam słyszałem o tej grze ale nawet nie wiem o co w niej chodzi ;_; Nazwa mi sie tylko obiła o uszy

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Lukos. Bierz ją. Może ci się spodoba xD

Ostatnia edycja:
K

Kaziek

Zacząłem grać i nasuwa się pytanie: Tak łatwo to będzie przez cały czas?

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Nope.
Będzie co raz trudniej, zależy jeśli będziesz robić Oath of Honor polegający na np. przejściu bez zbroi, albo bez potek na ciężkim bossie których jednak kilku jest.

Ostatnia edycja:
K

Kaziek

Jak zdejmę zbroję i przejdę dungeon’a to jakieś osiągnięcie się automatycznie nalicza?

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Nie. Musisz wybrać Oath of Honor. dla przykładu dam pewną misję na 21 lvlu, którą można przejść bez zbroi wybierając odpowiednią opcję w Oath of Honor. Z tego masz dodatkowe punkty przejścia Dungeona. Co one dają? Nie mam pojęcia xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom