[VN] Kosats

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

LeeZero

Jak już wspomniałem w przedstawieniu sie, Tworze VN niestety sam i niezwykle wolno mi idzie ostatnio wręcz wcale i postawiłem sie podzielić tym co mam bo trochę to kiśnie.
Zanim zabierzecie sie do grania/czytania na początek pragnę ostrzec że może pojawić sie błąd typu “muj” albo “ktury” i wiele innych które mogą kłuć w oczy. Mnie ciężko takie coś zauważyć no i wszystko edytować początek myślę że jest w miarę im dale wym więcej błędów może sie pojawić

Kolejna rzecz jeśli graliście w tego typu gry ty chyba zastosowałem trochę inne oznaczenia tego co bohater wypowiada a co myśli. Na początek jeśli nie ma imienia przy tekście jest to raczej to co mówi narrator. Jeśli jest coś w cudzysłowu to znaczy to że są to “Nie wypowiedziane słowa” a bez nich to zwykła mowa.

Ja jako że jestem marnym artystą całe tło i postaci są pobrane z internetu, chcica bym je jakoś zmienić ale ja i rysowania “Załamka” podobnie jest z muzyką i mam nadzieję że nikt prawnie mnie nie oskarży :D

Chciał bym poznać wasze zdanie na temat tego co udało mi sie stworzyć i mam nadziej że wam sie spodoba
Krótki filmik jak to wygląda

link do Mega
link do googla

Ostatnia edycja:
Top Bottom