Walka którą chciał(a)bym zobaczyć

• Autor wątku Mistrz_Rozpierduchy
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Jak w temacie. Walkę jakich postaci z dwóch różnych anime, uniwersów chcieli byście zobaczyć. Ja na pewno bym chciał kilka takich fajnych bitew zobaczyć. Możecie też, a nawet bym nalegał na dodawanie własnych spostrzeżeń co do propozycji potyczek. Jakie by według was były by efekty, kto by wygrał. Oraz dodawanie własnych propozycji.
  1. EVA-02 Asuka Langle Soryu (neon genesis Evangelion) kontra Gundam 02 Duo Maxwell (gundam wings)
  2. Kirito (SAO) vs Zabuza (Naruto)
  3. Kirito (SAO) vs Akame (Akame ga kill)
Myślę, że każda z tych potyczek mogła by być naprawdę emocjonująca.
W pierwszym przypadku Eva ma wielką przewagę jeśli chodzi o finezję, ale gundam 02 ma potężniejszą broń. Ty walka raczej by była dość nerwowa dla obu stron.
W drugim przypadku było by ciężko. Umiejętności i techniki nijnja Zabuty sprawiają iż jest on liderem w tej walce. Aczkolwiek w walce na miecze szanse były by bardzo wyrównane. Aczkolwiek techniki wodne dały by wielką przewagę Zabuzie czyniąc go szybkim zwycięzcą, ale myślę, że Zabuza nie odpuścił by sobie dobrej walki na miecze.
W trzecim przypadku jedno trafienie mieczem Akame oznacza śmierć. Jednak walka na pewno była by bardzo intensywna. A silne ciosy Kirito dawały by mu dużą przewagę. W tej walce każdy atak by był śmiertelnym uderzeniem. Bez względu na to która strona by wyprowadzała atak.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
W sumie to chciałbym zobaczyć walkę:

Gintoki vs. Ichigo

W sumie to ciężko powiedzieć kto mógłby wygrać tak na pierwszy rzut oko to raczej Ichi ale szermierka Gina też jest niczego sobie i nawet chyba stawiałbym na niego ;D

#edit

woo co znalazłem

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Sentymenty mam do Ichigo xd
Ale Gina też lubię!
W sumie ciekawie by było.
Ja bym chciała zobaczyć walkę wszystkich tych bohaterów wszystkich tasiemców jeśli wiecie o co mi chodzi xD
Ichigo, Luffiego, Natsu, Gina, Naruto itd itp…

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Chętnie bym zobaczył walkę Zarakiego (Bleach) i Zoro (One piece)

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Naruto vs Pain
Naruto vs Sasuke (w I edycji)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja bym chciałą zobaczyć walkę Asuny z Kuroyukihime XD (Sword art online vs Accel world)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Niezłe…bym wolał Luffy i Kiritto…chociaż wiem ze Luffy by wygrał XXXD

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Chciałabym zobaczyć walkę
  1. Goku (Dragon Ball) vs Naruto (Naruto Shippuuden)
  2. Luffy (One Piace )vs Naruto (Naruto Shippuuden)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Naruto kontraaaaaaaa…KRATOS!
Lub Luffy kontra Kratos!
( No co? Nie muszą być chyba z anime a z Kratosem z God of War…XD)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Albo Eren Yaeger z Ichigo Kurosakim

Ostatnia edycja:
R

Ruyuken

L vs Lelouch, epicka walka na skale światowa

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Oooo, albo L i Battler Ushiromiya

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Runge z Monstera i L Z Death Note

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Goku(DBZ) vs Madara(Naruto) Udowodnienie wszystkim narutardą że Madara nie ma szans z Goku…

Ostatnia edycja:
Y

Yona

jeszcze chciałabym zobaczyć Yona (Akatsuki no Yona) vs Kagome Higurashi(Inuyasha) i jestem pewna,że Yona wygrałaby!. Higurashi nie ma szans z nią. Cóż pozer nigdy nie wygra!.

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Najbardziej chciałabym zobaczyć walkę Yona (Akatsuki no Yona) vs Kagome Higurashi (Inuyasha). estem pewna,że Yona wygrałabym ten pojedynek!. higurashi nie ma z nią żadnych szans. Pozerka nigdy nie wygra!.

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Najbardziej chciałabym zobaczyć walkę Yona (Akatsuki no Yona) vs Kagome Higurashi (Inuyasha). Jestem pewna,że Yona wygrałabym ten pojedynek!. higurashi nie ma z nią żadnych szans. Pozerka nigdy nie wygra!.

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Chciałbym kiedyś zobaczyć walkę Dantego (Devil May Cry) z Alucardem (Hellsing). Obaj to potwory. Obaj zabijają swoich pobratymców.

Ostatnia edycja:
S

SpiacyManekin

Hmm, może Makishima ( Psycho-Pass ) vs L ( Death Note ).

Ostatnia edycja:
Top Bottom