Warcraft 2016

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator
Tak info głównie od mnie!
I boże ja z Eiu szaleliśmy na skype i orgazmów wielokrotnych oczywiście , bo my takie dzieciuchy żę się straszliwie podniecamy jakimś filmem, ale możę kutwa ja piździula to jest aoihdoawbifbawil zajebiszcze zajebiszcze!

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Film na który warto czekać!! Pójdę na to kiedy wyjdzie jak najszybciej…

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
What a men…? XDD Cudeńko, cudeńko, normalnie niebo, jejajejajeja <3 <3 <3

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
I jeszcze znając blizzarda od premiery filmu będzie genialny zajebiaszczy i super duper odjazdowy i w ogóle polski dubbing więc juhhuuhnhiuhuhu! <3<3<3

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Też się jaram od czasu jak wgle go zapowiedzieli, ale nie oczekuje zbyt dużo :I
W trailerze ni widu ni słychu o postaciach z warcrafta 3 a przecież film osadzony w tym momencie co jego początki :/ Pewnie będzie z 7-8/10 xD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Blizzard to robi więc będzie 99999999999999999/10 ^^ już same cinematicsy do gry są genialnieńkie ^^

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Emmm…Trolo co ty piepsiś? Toż na trailerze jest pełno postaci z warcrafta! Ślepoto ty jedna Thralla nie widzisz? Origrima? Anduina lub Duratina.
No Thralla może nie widać aż tak niestety ale Origrima i Anduina głównych bohaterów filmu którzy byli na każdym ujęci prawie XD

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Czekam z niecierpliwością. BTW wiadomo o tym filmie juz od roku, jakoś tak :d

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
I na 100% będą jakiechś eventy w WOWie, HOTSie i Heartstone… Jak milo będzie się oglądało postaci, do których się nieraz przywiązało…

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ale wczoraj dali trailer!

A blizzard ma pewną smykałke do odrzucania w pewnym momencie pomysłów XD

Ostatnia edycja:
Top Bottom