Wasze TOP 3 najlepszych anime?

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Y

Yona

1.Akatsuki no Yona - Za fabułę i anime którego od dawna brakowało mi takiego typu jak zdrady,smoki,romans itp. To anime jest moim Top 1
2.Fairy Tail (2014) Anime troszkę się popsuło przez te durne filery,ale i tak uwielbiam tę gildie magów,za humor,przyjaźń.
3.Sailor Moon Crystal - Cieszę się,że anime powróciło.Przyjemnie się ogląda i łezka się kręci,jak kiedyś ogląda sięw TV starą wersję < .

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
1 Trigun - Pierwsze anime co oglądałem, zabawne.
2 One Piece - Jedyny tasiemiec co mi się bardzo podoba oglądać, niesamowite przygody i ciekawe postacie.
3 code geass, death note - Te to ja za fabułę lubię, oraz za to, że główne postacie mają rozum a nie są kretynami XD

Ostatnia edycja:
T

TheTrol199

1.No Game No Life
2.Sword Art Online. (połowa sezonu),Sora no Otoshimono.,Black Bullet.
3.Ore, Twintails ni Narimasu.,Strike the Blood
Tak naprawdę ciężko mi ocenic anime moje ulubione, ale to są te przy krórych bawiłęm się najlepjej.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
  1. SHIKI - Anime zainspirowane moją ulubioną powieścią Stephena Kinga, cudowny klimat i niesamowita ścieżka dźwiękowa.
  2. Bleach - Klasyka jak dla mnie, obowiązkowy tytuł dla każdego
  3. NANA - Za każdym razem gdy oglądam jestem zachwycony historią o dwóch Nanach, które robią sobie jaja z Nobu.
HONOROWE
Shingeki no Kyojin
Monster
Higurashi no Naku koro Ni

Ostatnia edycja:
C

Czakao

TOP 3 według mej jakże skromnej persony:
NAMBER ŁAN
Prosimy o fanfary…

Wolf’s rain
x. Sentyment - moje pierwsze świadome anime.
x. Cudowna kreska, fabuła i ścieżka dźwiękowa. Soundtrack “friends” zawsze pozostanie w mojej pamięci.
x. Końcówka, która mnie doszczętnie zniszczyła.
x. Potok wylanych łez.

NAMBER TU

Steins;gate
x. Pochłonęła mnie w niespełna dwa dni.
x. Fabuła jest msafhujhfhdsjifhrji, nie umiem inaczej tego nazwać. Epickość i oryginalność.
x. Okabe! ^
x. El Psy Congroo

NAMBER TRI

Detroit metal city
x. Nie umiem się wysłowić.
x. Kreska jest tak straszna, że ją kocham.
x. Fabułą tak zryta, że ją uwielbiam.
x. Bohaterowie tak niedorozwinięci, że jedwabiści.

Później: SnK ( oh, Jean ^), School Rumble, FMA, Kaleido star i inne.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
  1. Steins;Gate
  2. Monster
  3. Dragon Ball Z

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
  1. Blood +
  2. Bleach - pomijając filery; wtedy to miejsce zajmuje Darker than Black
  3. Highschool of the Dead
    Kobieta zmienną jest więc to moja DZISIEJSZA opinia XD ukłądałam je wg tych, co obejrzałam w jeden, dwa dni tak były ciekawe i mnie wciągnęły

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
I. Kyou Kara Maou
II. Fullmetal Alchemist: Brotherhood
III. Magi
Aczkolwiek trzecie miejsce często ulega zmianie :)

Ostatnia edycja:
K

Kizami

Moje Top 3 Anime hmm…

No więc po wielu godzinach rozmyśleń zdecydowałem co dam na pierwsze miejsce co na drugi co na trzecie i co na miejsce honorowe.
Więc zaczynajmy:

Miejsce 1

Zero No Tsukaima - Było to lajlepsze anime jakie oglądałem wszystkie sezony obejrzałem z wielkim uśmiechem na ustach. Kreska w tym anime mi się bardzo podobała a rzeczą która najbardziej mnie urzekła byli bohaterowie występujący. Najlepszą postacią według mnie była Lousie. Historia opowiedziana w tym anime niebyła wybitna ale wciągała, że chciało się wiedzieć co będzie dalej.

Miejsce 2

Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai! - Kreska w tym anime jest po prostu zajebista. obejrzałem całą serie i byłem zachwycony bohaterami, historią. Anime to było tak śmiechowe że śmiałem się przez cały czas jak oglądałem to anime( Poza paroma momentami ) Najlepszą postacią i z najciekawszą historią była Rikka Takanashi.

Miejsce 3

Fate Stay Night - Dałem to anime na 3 miejsce z powodu, że główny bohater nie przypadł mi w ogóle do gustu;). A ogólnie anime jest zajebiste moimi ulubionymi postaciami są Łucznik, Lansjer/włócznik ( prawdziwe imię Cú Chulainn ) i Emiya Kiritsugu. Historia opowiedziana w tym anime była epicka szczerze polecam wszystkie części tego Anime. Tak samo walki pomiędzy sługami też były fajne.

Miejsce Honorowe:
  • Monster
  • No Game No Life
  • Corpse Party
  • Elfen Lied
  • Psycho Pass
To wszystko pewnie uważacie mnie za dziwną osobę bo daje na top 3 anime które w mniemaniu wielu ludzi jest słabe ale to je moja lista i nic wam do tego ;)

Pozdrawiam ;)

Ostatnia edycja:
S

Scarlet.Lotus

Strasznie ciężko mi wybrać tylko trzy najlepsze bo na każdym miejscu drugim czy trzecim jest kilka anime które niezmiernie lubie ale wybrałam takie
  1. Gintama
  2. No Game No Life
  3. Beelzebub

Ostatnia edycja:
W

WielkiWielki2

—Anime—
  1. Magi (oba sezony)
  2. Sword art Online
  3. No Game No Life/ Mirai Nikki
    —Filmy “Anime”—
  4. Spirited Away: W krainie Bogów
  5. Wilcze Dzieci (Niedługo będzie manga <3)
    3.Opowieści z Ziemiomorza

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Mówisz, że manga Wilcze dzieci będzie ? Kurde, muszę ją mieć albo przeczytać online, anime było zajebiste !

Ostatnia edycja:
W

WielkiWielki2

alt
byters:
Mówisz, że manga Wilcze dzieci będzie ? Kurde, muszę ją mieć albo przeczytać online, anime było zajebiste !
Miała być wczoraj, ale już jest http://yatta.pl/Wilcze_Dzieci_1,64196.htm

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jak będę następną paczkę z Yatty zamawiał to z pewnością dodam do koszyka :)

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Odradzam Yatte. Po co przepłacać oraz czekać na przesyłkę nie wiadomo ile. O obsłudze klienta lub różnego rodzaju reklamacjach w Yattcie nawet nie wspomnę. Polecam Mangarden i Komikslandie. Dostawa w 2-3 dni, niższe ceny (y)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jutro w GDA Yatta otwiera sklep stacjonarny, kosztów przesyłki zatem brak ^^

Ostatnia edycja:
W

WielkiWielki2

Mi jakoś Yatta nie opóźniała przesyłki, mają też tańsze koszty wysyłki i system punktów, a teraz też -20% promocji z okazji 7 urodzin

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
No mi kiedyś opóźnili przesyłkę, jak zamówiłem poduchę, stwierdzili, że nawalił dostawca i dlatego nie mogli wcześniej wysłać. Ale teraz mam sklep stacjonarny blisko więc nie powinno być problemu, przynajmniej z mangami, bo jakieś wisiorki to i tak raczej przez neta tylko.

Ostatnia edycja:
K

KeraVX

1. Evangelion - mechy, klimat, Nerv, anioły i cała ta otoczka… długo by wymieniać.
  2. Kinówki Code Geass Akito - mechy, klimat, Akito! :D
  3. Gundam Wing - bo mechy XD no i jedno z pierwszych anime jakie na poważnie oglądałem, jeszcze na hyperze.

Ostatnia edycja:
P

Piter

1. Fate: dobra, oryginalna historia o walce na śmierć i życie o gralla.
  2. Sakurasou no Pet na Kanojo: Historia o pewnym szalonym akademiku i jego mieszkańcach.
  3. Boku no Pico: Historia przepełniona romantyzmem, opowiadająca o miłości wykraczającej poza moralność ludzką <3

Ostatnia edycja:
Top Bottom