♥ Weruś pisze bloga ♥

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Japonesa

Japonesa

New member
Hej :3 Jestem tutaj jakiś czas i chciałabym Was zaprosić na mojego bloga :KLIK:
Mam nadzieję, że się Wam spodoba i że będziecie tam zaglądać na bieżąco. Jeśli macie jakieś uwagi dotyczące treści lub wyglądu - proszę o komentarze i opinie :)

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Graficznie bardzo przyjemne dla oka (Wcale nie dlatego, że kocham fioletowy XD). Treść też łatwo wchodzi do głowy, ogólnie gj (y) :D

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Fajnusi ten blog :3
nawet o nas napisałaś :-D

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Zawartość mi się podoba ale od strony graficznej jak dla mnie jest słabo

Ostatnia edycja:
Japonesa

Japonesa

New member
Laxty:
Zawartość mi się podoba ale od strony graficznej jak dla mnie jest słabo
Nie każdemu dogodzę >.< A jeśli mogłabym wiedzieć, co dokładnie Ci się nie podoba? Może jak uzbieram kilka takich uwag to uda mi się poprawić to i owo :)

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Strona bardzo biała i fioletowa, śliczna recenzja o Nas, i na dokładkę dobre opisy serii anime.
Mi się podoba, nic tylko chwalić!

Ostatnia edycja:
Japonesa

Japonesa

New member
alt
Zara:
Strona bardzo biała i fioletowa, śliczna recenzja o Nas, i na dokładkę dobre opisy serii anime.
Mi się podoba, nic tylko chwalić!
Awww :3 Dziękuję <3 ^.^ Mam motywację do dalszego pisania ^_^

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Jest wersja mobilna to na plus. Design przejrzysty. Brakuje mi tu tylko trochę upiekszen w formie grafiki :) Anyway powodzenia w pisaniu kolejnych artykułów! :D

Ostatnia edycja:
Japonesa

Japonesa

New member
alt
Elmor:
Jest wersja mobilna to na plus. Design przejrzysty. Brakuje mi tu tylko trochę upiekszen w formie grafiki :) Anyway powodzenia w pisaniu kolejnych artykułów! :D
A jakie “upiększenia” masz na myśli? :) Jak wyjaśnisz, to może uda mi się to zmienić :)

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Strona główna bloga wygląda świetnie, choć może dobrym pomysłem było by dodanie także opcji kolorystycznej “bardziej męskiej” xD
Spojrzałem na wpis o DN, zastrzeżeń nie mam żadnych do tego co jest tam napisane :)
Jeszcze zdecydowanie kiedyś wejdę i może coś mnie zainteresuje to spojrzę :D

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Nie polecam tego bloga. Prowadzi go osoba, która nie lubi i hejtuje kompoty owocowe. Takim ludziom nie można ufać!

Ostatnia edycja:
Japonesa

Japonesa

New member
alt
Argo1234:
Nie polecam tego bloga. Prowadzi go osoba, która nie lubi i hejtuje kompoty owocowe. Takim ludziom nie można ufać!
Nie hejtuję. Po prostu nie lubię. Przepraszam XD

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Przeprosiny na nic się tu nie zdadzą. Jeśli naprawdę Ci przykro i chcesz się zmienić, musisz zademonstrować jak się nawracasz i wypić słoik kompotu z dowolnie wybranego przez Ciebie owocu.

Ostatnia edycja:
Japonesa

Japonesa

New member
alt
Argo1234:
Przeprosiny na nic się tu nie zdadzą. Jeśli naprawdę Ci przykro i chcesz się zmienić, musisz zademonstrować jak się nawracasz i wypić słoik kompotu z dowolnie wybranego przez Ciebie owocu.
Obosz XD Jeśli to będzie wymagane, to MOŻE tak zrobię xd

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Trzymam Cię za słowo i czekam na publiczne picie kompotu xD

Ostatnia edycja:
Japonesa

Japonesa

New member
Boli mni fakt, że nie wszyscy czytają to, co piszę, albo czytają po łebkach - i tak, pod postem w którym opisuję, o czym BĘDZIE moja praca licencjacka znajduję komentarz z uznaniem, że PRACĘ BARDZO DOBRZE SIĘ CZYTA. Masakra -_- Piszą komentarze tylko po to, by zostawić linka do swojego bloga… Najgorsze są komentarze typu : świetny post, zapraszam do siebie www.gównoprzeczytałemaleswójblogpodamdlafejmu.chujowyblog.com" albo "świetny blog, fajnie piszesz zapraszam do siebie www.achujpodambedeslawnablogerka.mojezdjeciasadodupy.pl
Błagam Was, przynajmniej Wy wykarzcie się choć iskrą obiektywności i przede wszystkim kreatywności… No przed skomentowaniem czytajcie, co jest napisane, dla mnie to naprawdę ważne :krab7:

Ostatnia edycja:
Top Bottom