Wiedźmin - A. Sapkowski

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Aoi

Aoi

Member
Hejaaa ;D Czytał ktoś z was to? Bo mam nadzieję, że tak. Ci którzy czytali mam nadzieje że się ze mną zgodzą że jest to epicka książka pełna humoru, krwi i cycków ;D (żarcik taki) Ogólnie przeczytałem całą sage z kilka razy i mile wspominam czas spedzony przy tej lekturze. A wy jak uważacie? Swoją droga ktoś czytał “Czas Burz” czy jakoś tak (nie pamiętam) Najnowsza książke z serii wiedzmina? Warto przeczytać?

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Sezon Burz czytam aktualnie. Jest dość fajna xD Mogę ci to serdecznie polecić.
Co do całej sagi to jej nie czytałem ale po Sezonie Burz nosi mnie na nią :D

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Polecam i to bardzo :p Cała saga jest na prawdę EPICKA :D !! Chyba zaczne znowu ją czytać ;3

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Ja czytałem i mogę z czystym sumieniem polecić i stwierdzam że jest to epicka opowieść o Białym Wilku. Chyba najbardziej mi się “Krew Elfów” podobała. Co do tej Burzy to nie czytałem więc nic nie powiem na ten temat

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
W myślach mi czytasz :D Akurat wzięłam się za tę serię parę dni temu, przeczytałam już dwa zbiory opowiadań (“Ostatnie życzenie” i “Miecz Przeznaczenia”) i od jutra mam zamiar zacząć czytać sagę. Ogólnie twórczość Sapkowskiego oceniam jak najbardziej na plus i pozostaje mi tylko żałować, że dopiero teraz się przekonałam do przeczytania. No ale lepiej późni niż wcale ^^

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Przeczytaj se te Burze, nawet fajne to to :3 Klimacik jest i podejrzane żarciki też <3

A saga… prze-ge-nia-lna <3 AHH <3

Ostatnia edycja:
S

system

Zbiory opowiadań - Wilk w czystej postaci.
Krew Elfów - Wilk w czystej postaci.
Czas Pogardy - niewielki spadek formy, ale wciąż Wilk.
Chrzest Ognia - to już z deka naciągane, ale wciąż czuć wiedźmakiem.
Wieża Jaskółki i Pani Jeziora - sprzedawczyk, nie czuć Wilkiem, wiedźmakiem, ani wiedźminem.

Nie będę tłumaczył ze względu na spoilery, których bym musiał użyć, a wystarczy FAKTYCZNIE przeczytać książki, bez końskich )TO wiedźmak, musi być cudny( okularów na oczach, by zrozumieć o czym mówię.

Aoi

Aoi

Member
Ninja zgodzę sie z tobą. 2 ostatnie tomy to już takie słabe bo są silno powiązane z Ciri i wsio kręci się tylko wokół niej. Dlatego wiedzmak - intesity 0% ;3 ale i tak fajne są ;]

Ostatnia edycja:
S

system

Chodziło mi raczej o to, że się sprzedał. Dwa ostatnie tomy były pisane na odpierdol, tylko po to, żeby zdążyć na koniunkturę.

P

prodi88

być może i ostatnie tomy troszkę odstają od poprzednich, no cóż cała heca musiała się jakoś skończyć że poszło wokół Ciri mi jakoś to nie przeszkadzało, czytało się przyjemnie (choć ja większość książek czytam w pkp, co skuteczne dodaje +10 do przyjemności z czytania^^) nowy tomik niebawem dorwę w swoje ręce ( za jakiś miesiąc jak skończę obecną serię :D)

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Ja przyznam się, że przez ostatni tom nie przebrnęłam XD Stanęłam gdzieś po kilku pierwszych rozdziałach i o nim zapomniałam <3

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Wróć do nich Niko bo warto. Ja właśnie przeczytałem najnowszą książkę o wiedzminie tą sławną “Sezon Burz” i jakos osobiscie mnie nie porwała ta burza. Takie masło maślane ja zwykłe opowieści, a szkoda.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
BUMP
Jeśli kogoś to przypadkiem ominęło, no to Sapkowski piszę kolejną książkę w uniwersum wiedźmina. Nie ma żadnych szczegółowych informacji na temat fabuły.

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Zawsze pisał na podstawie gier wiedźmina, lecz gry się skończyły. Słyszałem pewne plotki że książka będzie napisana na podstawie Gwinta.

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Myślę, że napisze to na odpierdziel, i że będzie to co najwyżej dobre :/

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
O książka która kupie i przeczytam ze 100 stron góra i zostawię xD

Dla mnie spoko jakby akcja nie skupiała się na Geralcie tylko kimś innym : )

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Jeśli ta książka będzie chociaż dobra, to przeczytam. Obstawiam że to obcinanie kuponów od marki jaką stał się wiedźmin.

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Ksiazki tez zaczął pisać jako odcinanie kuponów od popularności opowiadań : p

Ostatnia edycja:
Top Bottom