Wiedźmin - dyskusja o opinii dziennikarzy TVGry.pl

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Z

Zara

Donator
Witam, piszę ten wątek aby zapytać o dyskusje i ich poziom w skrócie to jak to wygląda. Ostatnio chodząc po yt znalazłam filmik z porównaniem 1 i 3 części Wiedźmina. Sam filmik jakich setki, ale komentarze… Ahh naprawdę ciekawe…
Do tych ciekawszych dotarcie nie trwa długo wystarczy zjechać na niższą część strony.

Jeden z zabawniejszych:
Z całym szacunkiem dla pierwszej części, ale % osób które opowiedziały się za wiedźminem 1 w waszej ankiecie, za pewne nie mają dość dobrego sprzętu żeby uciągnąć W3.
Nie chodzi o to aby wykłócać się o to która część jest lepsza, po prostu napiszcie jaką macie opinię. O tych opiniach…

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Zara, pośmiałem się trochę.
Ale faktycznie zapomnieli o W2 :)
A z racją jest jak dupą, każdy ma swoją, ale żeby wyzywać się od biedaków i wpierać ludziom lubiącym W1, że mają za mało hajsów na nowy sprzęt i dlatego nie mogą grać w trzecią część Wiedżmina? to jakieś nieporozumienie.
A tak serio, to poziom dyskusji o czymkolwiek leci na łeb na szyję. Jakiego tematu nie rzucisz to i tak się dowiesz, żeś głupi i gówno wiesz (nawet jak masz odpowiednie przygotowanie do debaty). Nie wiem czy to zwykły trolling czy już upośledzenie umysłowe.

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
No imo W3 jest lepszy i wiesiek był lepszy z części na część. Każda cześć ma coś, co wniosła w uniwersum fajnego i jakieś błedy
Niesmak po trójce, mi zostawiło bardziej to, że mam przesyt otwartych światów i już serio rzygam nimi w grach. I taki pół otwarty - korytarzowy świat jak w1 czy 2, wydaje się po tym wszystkim spoko. ;)
Ale to tak jak porównując pierwszego Wolfa i New Order… wiadomo wszystko idzie na przód i ku lepszemu z reguły :p

Mówiąc jednym zdaniem. “Każda część Wiedźmina była w swoim czasie dobrą grą” :D

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Według mnie w pierwszego wiedźmina lepiej mi się grało. Nie wiem jak teraz z grywalnością 3 ale zamierzam przejść kolejny raz (mam nadzieję że tym razem bez bugów). Pierwszy wiedźmin posiadał ciekawy klimat a co do części trzeciej czułem taki … “natłok”.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Zetsu nawet jeśli masz przygotowanie i potrafisz przedstawić własne zdanie, to najczęściej osoba z którą prowadzisz dyskusję zamiast zaakceptować twoje argumenty(bądź przedstawić kontrargument) zmienia temat i zaczyna gadać o czymś zupełnie innym. By na końcu dyskusji uświadomić cię że nic nie wiesz i to ta osoba miała rację… To chyba ludzie nie potrafią rozmawiać…

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Przenoszę temat do wątku o grach, lepiej tam pasuje niż w kontrowersyjnych, zmienię też tytuł by naprowadzał na temat dyskusji.

Ostatnia edycja:
Top Bottom