Wind of Eladora jRPG

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

RahimSan

Cóż, witam was serdecznie, jako fan SAO, zarejestrowałem się na waszym forum, ale jako żeby nie było że przychodzę z pustymi łapkami chciałem wam zaprezentować projekt mojej gry jRPG (skrótu chyba tłumaczyć nie muszę? Chociaż…) jRPG - wschodnie RPG postawione na fabułę, rozgrywkę, postaci,

Gatunek: jRPG
Szacowana długość: nieznana

Deszcz meteorytów, jeden z wielu który spadł na sąsiednie krainy Eladory.
Jednak ten deszcz nie był zwyczajny, między odłamkami kosmicznych kamieni, na pięć królestw spadło pięć odłamków kruszca zwanego Kamieniem Aury. Odłamki te dawały dziesięciokrotną siłę, zręczność, a także szybkość temu kto wszedł w ich posiadanie. Między pięcioma królestwami rozpoczęła się wojna o terytorium, każdy z mocą pozyskaną z kamieni starał się podbić sąsiednie tereny, szybko jednak wojen zaprzestano, okazało się iż kamienie zaczęły odbierać życie. Pięć królestw widząc iż każdy posiadacz kamienia został wyssany z swojej energii życiowej, a magowie z magicznej mocy postanowiło zniszczyć swoje Kamienie Aury, i wszelkie pomniejsze odłamki. Cztery kamienie zostały zniszczone, ostatni znajdował się w królestwie Eladory, a zniszczenie go przypadło Ryuu, młodemu wojownikowi z stolicy. Bohater podejmuje się wyzwania, jednak gdy dociera w wyznaczone miejsce, gdzie miał znajdować się domniemany kamień okazuje się iż został wykradziony przez buntowników społeczeństwa. Ryuu postanawia nie zwlekać i wyrusza śladem złoczyńców.

Na bieżąco z postępów nad projektem dowiecie się z mojej strony,
Wszystko w trakcie ulega poprawkom, skrypty oprawa audio, tak więc zapraszam
do przeglądania co jakiś czas.
http://hidepage.hol.es

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Łoooo wygląda ciekawie <3

Ostatnia edycja:
R

RahimSan

Dziękuję :) Jeśli macie jakieś pytania/rady/sugestie zapraszam do wymieniania ich tu ;)

Ostatnia edycja:
R

RahimSan

Tak, silnik RPG Makera VX ACE, na którego mam licencję -
Narazie jeszcze nigdzie, trwają prace nad projektem :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom