Witajcie (moi) mili !

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

raliks

Hello desu ne i te sprawy me: Moje przepiękne, acz banalne imię brzmi Kacper. Nieskromnie przyznam, że mi się podoba i generalnie jestem otaku od 7 roku życia, gdy to męczyli mnie Dragon Ball’em i Naruto.

Coś o mnie: Jestem osobą o cholernie otwartym umyśle, który stara się rozwijać na wielu płaszczyznach. Monotematyczność u mnie to pięta achillesowa. Najwidoczniej jestem słaby.

Zainteresowania: Oczywiście nasza kochana Japonia, psychologia, poznawanie nowych ludziów i koszykówka. Nie stronię od słuchania muzyki klasycznej, która działa na mnie jak płachta na byka, lubię czasami też odprężyć się przy grze czy książce.

W skrócie: Uważaj, bo mogę albo zaciekawić do granic możliwości, albo zanudzić na śmierć. Nie daj mi być forever alone przez wieczność. Przybij grabę, heheh :3 (;__;)

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Cześć! Będziesz się tu świetnie bawił! Owoce czy warzywa?

Przeczytaj kim jest OTAKU nim zaczniesz tego używać :/ <333

Ostatnia edycja:
R

raliks

alt
dastame:
Chleb. ;) Nie no, uwielbiam zarówno to, jak i to. ;> Chociaż w dzisiejszych czasach warzywa są zaskakująco dwuznacznym określeniem.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Yo

Co sądzisz o poligamii?
Rosół ugotować umiesz?

Ostatnia edycja:
R

raliks

alt
dastame:

Mając 8 lat miałem cały pokój w naklejkach i przeróżnych gadżetach z anime. Już jako dziecko nie wychodziłem, bo musiałem oglądać aż w końcu mi zabrali laptopa na rok i powyrzucali wszystko, a przecież sami mi to kupowali. xD
Laxty:
Yo

Co sądzisz o poligamii?
Rosół ugotować umiesz?
Jest świetna.
Nawet dwa.

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
alt
raliks:
alt
dastame:

Mając 8 lat miałem cały pokój w naklejkach i przeróżnych gadżetach z anime. Już jako dziecko nie wychodziłem, bo musiałem oglądać aż w końcu mi zabrali laptopa na rok i powyrzucali wszystko, a przecież sami mi to kupowali. xD
Osoby nazywające się OTAKU odbierane są dość negatywnie. Liczę, że będzie się z tobą dobrze rozmawiało. Do zobaczenia na czacie ^^

Ostatnia edycja:
R

raliks

alt
dastame:
alt
raliks:
alt
dastame:

Osoby nazywające się OTAKU odbierane są dość negatywnie. Liczę, że będzie się z tobą dobrze rozmawiało. Do zobaczenia na czacie ^^
Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, ale jest to negatywne przeważnie w samej Japonii. W Polsce, ludzie nieco nie mają jeszcze tej świadomości. Oczywiście nie mowię, że wszyscy.

Ostatnia edycja:
F

foka

ojjjj ja jak slysze otaku to spierniczam jak najdalej :(
ale czesc, podaje grabe

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Witam na forum!
Jakie książki czytasz?
Co najbardziej irytuje Cię w anime/książkach?
Lubisz kuchnię na ostro?
Posiadasz jakieś stworki w domu?
Jak odbierasz zmiany zachodzące w kraju?
PS: Ja również mam tendencje do zanudzania słuchaczy na śmierć:p

Ostatnia edycja:
1

1112

Lubisz Light Novel? Umiesz porozumiewać się po Japońsku? Rysujesz coś?

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
Co byś zrobił gdyby przyszło walczyć tobie z Goku?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom