Witajcie ;)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

Aguniaa7

Imię: Agnieszka
Lat: 20
ulubione anime: Toradora!, SAO( ❤️), Log Horizon, Zero no Tsukaima, Btoom!.. ;)

Tak więc… dowiedziałam się o tym forum z Facebook’a
Dopiero niedawno zaczęłam oglądać anime ;)
Słucham muzyki: Metal, Rock, itp.
Ulubione zespoły: GnR, Abingdon Boys School, Iron Maiden, Black Lebel Society, Black Sabath, Slash’a też posłucham czasem, i wiele, wiele innych ;)
Hobby: Muzyka, Śpiew, Posiadam swój własny zespół, no i oczywista- Moje nowe hobby- oglądanie Anime.

Z tego powodu, że jestem tutaj nowa, i ogółem nie ogarniam jeszcze za bardzo co zacząć oglądać jeszcze, proszę o pomoc w odpowiednim wyborze ;) Innymi słowy- poszukuję wyrozumiałego mentora ;)

Pozdrowienia dla wszystkich ;) <3 ;*

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Witamy cię:) Pozwól że zostanę twoim przewodnikiem ^^ skąd jesteś?
Widzę że zakochałaś się sao to mogę ci polecić Accel World tej samej autorki ;) potem Another,Guilty crown,Angel beats

Ostatnia edycja:
S

system

Oka, masz już harem, nie potrzebujesz nowej dziewczyny do niego xD

Jak ZnT i Toradora, to polecam Hayate no Gotoku na przykład :)

A co do forum: udzielaj się na czacie, a szybko poznasz co się z czym je ;)

Mako

Mako

Donator
Cześć <3 Zespół to fajnie :p Grać ani śpiewać nie potrafię ale lubię słuchać ^_~

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Mój harem zakłada własne zespoły więc widzisz harry w jakiej pozycji się znajduje…
Pytanie do agnieszki, a mangi czytasz?;)

Ostatnia edycja:
S

system

Oka, nie kombinuj xD
Ona nie jest Twoim nowym nabytkiem, za inteligentna :p

btw. jakbyś chciała jakieś podkłady, żeby sobie pośpiewać w domu, daj mi znać, mam tego koło 2’000 ;)

P

PhariosShaphire

New member
Cześć Agnieszko, powitać cię pragnę jako jeden z młodszych członków tego zgromadzenia (Mako, ninja, Okaś), możesz mi mówić Pharios, Phaziek, albo Phaś
Pytanko: Co w tej chwili oglądasz?

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Witam ciepło na forum :D Widzę, że 2 głównych podrywaczy forumowych już się wypowiedziało, więc nie mam co tutaj szukać jako mentor xD Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Zapraszam cię na chat, bo tam się najwięcej dzieje w zasadzie :p

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Robicie zemnie nie wiem kogo, a liczy się pierwsze wrażenie… Mako ty chciałaś założyć krulowa plebsu i kicia już założyła więc sam widzisz…
I żeby to nie było offtop. Masz jakieś demo?

Ostatnia edycja:
S

system

alt
okatawo:
Czy w tym momencie obrażasz kicie i mako?
Nie, w ich przypadku miłość jest ślepa :p
Ale chcę uratować nową ^^

Golter, tylko jeden podrywacz - oka :D
//
A co do offtopu, dobrze oka spytał, masz demo? Zgaduję, że chodzi o zespół punk/rockowy/metalowy?

TroLoL

TroLoL

Donator
Hej Witaj Agnieszko powiadasz że oglądanie anime jest Twoim nowym hobby więc od jakiekiego czasu już to robisz?

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Tak miło <3
Szczególnie chodzi mi o wiek <3
Oby tak dalej więcej kobiet by się tutaj przydało ^^
oh cat, śpiewasz! jak wspaniale, mam nadzieje, że kiedyś się podzielisz swoim talentem ;3

Ostatnia edycja:
T

Tri

Hej. Polecam No.6, Kimi ni todoke, Rozen maiden - oglądałam tylko te stare, trochę kiepska jakość, ale fabuła niezła (moje pierwsze anime, nie licząc Króla Szamanów :D).

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Witam i zapraszam na czat. :)
Co do anime to mogę polecić Rosario + Vampire (cóż innego ja mógłbym polecić), ale także Last Exile, anime ciekawe i warte uwagi jak sądze.

Ostatnia edycja:
A

Aguniaa7

No to tak…
  • nie nie czytam mang ( jeszcze ^^ )
  • Podkladów nie potrzebuje do spiewania( sama mam gdzies ok 6 Gb)a poza tym nie korzystam z nich bo moi Chlopcy mi podgrywają;)
  • Ostatnio oglądałam: Campione, ale skonczylam je wczorajszej nocy ;)
  • Jestem z Rybnika ;)
    Dziekuje wszystkim za takie ciepłe przyjęcie ;) Będe się udzielała na forum we wszystkich wolnych chwilach
    i obiecuję, że jak nagram moje 2 pierwsze piosenki to podeślę ;)) ( bd mogli trochę pomęczyć swoje uszy^^)
    Jestem w trakcie sesji nagraniowej wiec z czasem krucho, tym bardziej, że matura sie zbliża wielkimi krokami ^^

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
20 lat matura? w technikum jesteś?:)

Ostatnia edycja:
A

Asuna

Słuchasz Wylde’a i Slasha? Spadać faceci, ta dama jest MOJA C:
Obstawiam, ze gdybyś miała Les Paula, to by służyła jako spaniowa przytulanka? :D
Ulubiony kawałek z ostatniej płyty Slasha i dlaczego jest to “Anastasia” ? :)
Byłaś w zeszłym roku na koncercie może? :>

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
a czemu ja siem jeszczenie przywitołem? :O

Witaj cudzoziemcze :I

Ostatnia edycja:
Kiyama

Kiyama

New member
Hej miło poznać, zapraszam na czat :)