Witajcie

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

Tri

Imię: Patrycja
Lat: w tym roku 17
Ulubione anime: Pandora Hearts, FMA, SAO, Angel Beats, Kimi ni todoke, No.6, Code Geas, Ewangelion, Kuroko no basuket, Magi, większość filmów Studia Ghilbi i jeszcze coś by się znalazło :)

Ulubiony gatunek muzyczny: Rock
Zainteresowania: Książki, Japonia

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: z facebook’a

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Witaj zapraszamy cię na chat i do gier forumowych ale bardziej na chat;)
Co najbardziej lubisz w Japonii? oprócz anime;p

Ostatnia edycja:
S

system

Spróbuj Toradora ^^

Witaj na forumie i jak wyżej haremowiec napisał: zapraszamy na czat :)
Skąd jesteś?:>

P

PhariosShaphire

New member
Teraz zaczęło przyciągać starsze… Ale dobra witam cię na naszym pięknym forum w którym w tej chwili toczy się dyskusja o moje życie xD
Pytanko: Zespoły rockowe

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Hej hej ;) Słuchasz tylko Rocka czy coś jeszcze?

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemcia Patrycja :) Dołączam się do pytanie Ninjy: skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Hej Pati ;)
To ja może zadam pytanie z innej beczki: jaki (i czy w ogóle) sport lubisz?

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Witaj!
Jak widze gatunki co do anime PRAWIE bardzo podobne <3
Uuuu rocka mówisz? ale jakieś szczególnej odmiany czy tak bęc bęc xd

Ostatnia edycja:
T

Tri

Jestem z Wa-wy, Toradora oglądałam, Co do Japonii to fascynuję się całą ich kulturą, tym połączeniem tradycji z nowoczesnością widocznym na każdym kroku, a poza tym bardzo podoba mi się sam język, którego uczę się już 2-gi rok. Oprócz rocka… wszystko co wpadnie mi w ucho. A zespoły to One Ok Rock, UVERworld, Bastille, Imagine Dragons, Biffy Clyro (powiedzmy, że trzy ostatnie to rock :D). Co do sportu to wszystko jest ok dopóki coś mi wychodzi :p Dzięki za miłe powitanie <3

Żadnych szczególnych odmian, słucham tego co mi się podoba, niezależnie czy to alternatywny, indie, czy nawet hard.

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
siema
ktore fma wolisz stare czy brotherhood ?

Ostatnia edycja:
T

Tri

Stare, mam do niego sentyment. Co do konwentów, dawno na żadnym nie byłam, brak kasy i te sprawy. Ostatni to był hellcon. Ale jak będzie coś ciekawego to się wybiorę :)

Ostatnia edycja:
L

LikeUp

Aaaa podobne anime oglądamy za SAO, Angel Beats, Code Geas już cię lubię ! ! ale za to za rockiem nie przepadam ale wiesz gusta to gusta ;D ,
Witaj na forum ! !

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Czyli w grudniu nie byłaś na Paconie w wawie? Dobrzę a od kiedy oglądasz znaczy interesujesz się anime?:)

Ostatnia edycja:
S

system

Znowu daleko :(
Masz myanimelist? Jak tak, to włóż gdzieś, np w opisie na profil :)

To w takim razie mój test dla Ciebie, anime pod tytułem “MM!”.

I powodzenia na nowej drodze życia ^^
Będzie Ci potrzebne.

K

Kurokokoro

Ninja, Ty się nigdy nie zmienisz, ale ja w sumie też.

Witam serdecznie na forum i ja z kolei zapytam o Rosario + Vampire :)

Ostatnia edycja:
T

Tri

Już piąty rok będzie leciał od kiedy interesuję się anime, aż mnie zadziwia, że tak długo. Nie, nie byłam na paconie, moi znajomi się wybierali i miałam z nimi iść , ale nie wyszło.
Nie mam myanimelist, zbieram się z założeniem konta od roku, ale jakoś zawsze wypada mi z głowy. Jak w końcu się zbiorę to zamieszczę info.
“MM!” zaczęłam mangę, ale w tamtym czasie miałam ochotę na bardziej poważne rzeczy, jeśli polecasz to mogę w najbliższym czasie zaznajomić się z tym tytułem.
“Rosario+ Vampire” inteligencja tego anime mnie powaliła, dotarłam do połowy pierwszej serii i odechciało mi się oglądać, chociaż nawet lubiłam głównego bohatera :)

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Ja tam najbardziej zwracam uwagę na bohaterki (bohaterów też trochę ;) ) więc lubię anime które mają różne opinie. To może film (podreślam film) Sora no Otoshimono. Anime jest kiepskie ale film mnie bardzo pozytywnie zaskoczył (niestety 1/3 filmu to wydażenia z anmie przedstawione z innej perspektywy).

Ostatnia edycja:
T

Tri

Nie oglądałam, rzadko oglądam ecchi. A jak tam u was z preferencjami odnośnie gatunku anime/mangi?

Ostatnia edycja:
Kiyama

Kiyama

New member
Siemka miło poznać, zapraszam na czat :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom