Witajcie

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
H

Holy_Master

Imię: Dariusz
Lat: 24+
Ulubione anime:Death Note, School Rumble, Another, Welcome to the NHK, Great Teacher Onizuka
Ulubiony gatunek muzyczny: gatunek…hmm lepiej jak napiszę Iron Maiden/Slayer i wszystko co brzmi podobnie
Zainteresowania: Strzelectwo, Piwo, Animacja
Skąd dowiedziałeś się o forum: wklepałem w ślepo adres i o dziwo ta strona wyskoczyła… =P

Btw. Jak ktoś z Poznania jedzie na Iron Maiden w Czerwcu niech da znać ;)

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Siemanko, rawr ostatnio strasznie dużo “starszych” osób no ale nie zmienia to faktu, że jestem szczęśliwy z twojego przybycia na to forum :D

Zadam dość nietypowe pytanie, mianowicie czy masz Harleya/Choppera? (chyba tak to się piszę) bo w sumie czytając twój opis można wywnioskować, że jesteś typowym brodatym harleyowcem :D

Ostatnia edycja:
H

Holy_Master

Tak więc postać w avku to Tatsuhiro Satou z NHK(jeden z najbardziej skomplikowanych charakterów jakie znam z anime tak bardzo podobny do mojego).
A co do drugiego pytania… prawko na motocykl robię / kasowo nigdy chyba nie dorobię się fajnej maszyny / nie, nie mam brody choć obracam się w takim towarzystwie =] w dodatku na typowego brodatego harleyowca jestem jeszcze za młody xD

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Witam cię cieplutko na naszym cudownym forum Darku :D Skąd jesteś? Słuchasz jeszcze jakichś zespołów oprócz tych wymienionych? Może coś z power metalu? Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej i miło spędzisz z nami czas. Zapraszam cię na chat, bo tam się dzieje najwięcej :)

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Cześć, jam jest Azazel-sensei
Masz plus za Onizukę, masz poza Satou(jak zgaduję) jakieś ulubione postacie z anime?
Btw. zamierzam robić prawko na motor ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom