Witajcie ^^

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

DURMO

Imię: Dawid
Lat: 17(niedługo 18)Ulubione anime : Dragon ball (szczególnie Z),Hai to gensou no grimgar,Death note,Mobile Suit Gundam Seed
Ulubiony gatunek muzyczny: Rap,elektroniczna,metal,rock
zainteresowania: siłownia,gry,historia
Skąd dowiedziałeś się o forum: poszukiwania takowego w internecie ;)

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Czołgiem! Który przedział historyczny najbardziej Cię interesuje?

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum!
Co tam dokładnie słuchasz z gatunku rocka?

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

Elo. jakiego metalu słuchasz dokładnie? Tak z historii to dokładnie czymś się pasjonujesz czy po prostu lubisz przeszłość? W co grasz?

Ostatnia edycja:
D

DURMO

alt
Tanovan:
Czołgiem! Który przedział historyczny najbardziej Cię interesuje?
Wyprawy krzyżowe :3
alt
Domen:
Witaj na forum!
Co tam dokładnie słuchasz z gatunku rocka?
A no AC/DC,Wolfmother się zdarzy oczywiście Queen
alt
Soviet_Gandalf:
Elo. jakiego metalu słuchasz dokładnie? Tak z historii to dokładnie czymś się pasjonujesz czy po prostu lubisz przeszłość? W co grasz?
Hejo! Słucham Power metalu,i w sumie ciężko mi określić dokładnie jakim metalem jest System of a down czy skillet bo nie siedzę w tym dość długo bo około 2-3 lata ale tylko słucham ;). Uwielbiam wyprawy krzyżowe i ogolem średniowiecze (jestem nawet na rozszerzeniu z historii w liceum).Gram w pierwszego xenoverse na ps3,heroes3,twierdze,czasem pykne w Cs,fife ale stara bo 08 sniper elite v2(no kocham tą grę po prostu) i czasem spotkasz mnie na serwach w Serious sam 3 BFE i ogólem planuje zakup garrys moda.I jak grasz w produkcję mobilne to grywam w prop hunta na Androidzie :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
Witaj i udzielaj się dużo
I zadanie domowe ode mnie
Co by było gdybyś był Kirą?

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Witam Cię!
Jestem Vudzio miło Cie poznać :D
Co myślisz o apokalipsie zombie? ^^

Ostatnia edycja:
D

DURMO

Zetsubou-Billy:
Yo!
Witaj i udzielaj się dużo
I zadanie domowe ode mnie
Co by było gdybyś był Kirą?
Gdybym był Kirą starałbym się nie ujawniać swojej tożsamości i działać po cichu.Według mnie Light popełnił błąd próbując zabić L na wizji.

Ostatnia edycja:
Top Bottom