Witam <3

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

Reignover

Witam kochani userzy!

Mam na imię Magdalena, ilością przetrwanych wiosen chwalić się nie lubię. Często jestem brana za faceta, głównie przez graczy League of Legends i gdziekolwiek bym się nie zarejestrowała - na pewno od razu ktoś o nim wspomni. Jednak zapewniam, że jestem w 100% kobietą.

Jeśli chodzi o anime, które lubię to lista jest dosyć spora, więc wymienię te, które zajęły więcej miejsca w moim sercu i pamięci: Soul Eater, Fairy Tail, Akame ga Kill, Beyblade, Noragami

Szczerze mówiąc pomimo faktu, iż oglądam masę anime - jednak prędzej sięgam po mangę, dopiero później po anime.

Jeżeli chodzi o moje zainteresowania - śpiewanie, zabawa w GIMP’ie i PS, już o wiele mniej, niż przedtem, ale potrafię również grać na pianinie. Uczęszczałam do szkoły muzycznej, jednak z powodu nauki i godzin, w których odbywały się lekcje musiałam zrezygnować.

Słucham K-popu, J-popu i ogólnie wszystkiego, co wpadnie mi w ucho.

Grałam w League of Legends, niezbyt długo, co jakiś czas wracam do tej gry, aktualnie nie zamierzam grać ponownie, za to chętnie oglądam LCS’y od czasu do czasu.

Większość swojego dnia spędzam na reddicie. ._.

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Witam Magdaleno
Można na Ciebie mówić Madziu :D ?
Jak masz to wpadaj na czat i na discord’a

Pozdrawiam ^^

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Yo, miło Cie poznać :)
Jaki jest Twój ulubiony keczup?
Jakie masz zdanie na temat legalizacji marihuany w Polsce?
Wpadaj na czateła :3 Peace!

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Siemano! Na jakim anime najbardziej się zawiodłaś? Wbij na czat ^^

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Yo.

Potrafisz gotować? (rosół)
Co sądzisz o poligamii?

Ostatnia edycja:
R

Reignover

alt
KawaiiShinigami:
Witam Magdaleno
Można na Ciebie mówić Madziu :D ?
Jak masz to wpadaj na czat i na discord’a

Pozdrawiam ^^
Niestety, ale wręcz nie cierpię, kiedy ktoś zwraca się do mnie “Madziu”, po prostu Magda albo Rei.

Na Discorda na pewno znajdę czas. ^-^

Również pozdrawiam.
Yo, miło Cie poznać :)
Jaki jest Twój ulubiony keczup?
Jakie masz zdanie na temat legalizacji marihuany w Polsce?
Wpadaj na czateła :3 Peace!
Pomidorowy jest zdecydowanie moim ulubionym. ;)

Sadzę, że akurat mojego życia to za bardzo nie zmieni.
Na jakim anime najbardziej się zawiodłaś?
Tokyo Ghoul… Jestem wielką fanką mangi, ale anime - po prostu wolę już nawet tego nie wspominać.
Potrafisz gotować? (rosół)
Co sądzisz o poligamii?
Ohh, potrafię gotować wiele rzeczy, zawsze kręciłam się gdzieś w kuchni, patrzyłam jak babcia robi obiadki. Więc rosół gotować umiem. :p

Słyszałam wiele razy, ludzie wokół mnie o tym również rozmawiali, ale ja sama wstrzymuję się od posiadania jakieś konkretnej opinii na ten temat.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Witam serdecznie Świeża, oglądałaś huntera albo Rainbow?

Ostatnia edycja:
H

Hesoy

Witaj, jaka dywizja w lola, jeśli można spytać(sam w to grałem bardzo dużo, ale mam po raz kolejny “urlop” od tego :D), ulubiona manga?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć Magda, mam nadzieję, że będziesz się tutaj bawiła dobrze i poznasz wiele interesujących osób :)

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Witaj serdecznie. Cóż, pytań za bardzo nie mam. A Tokyo Ghoul tak jak pisałaś, gdyby ktoś ogarnięty wziął się za ekranizację mangi byłoby dużo lepiej. Ale dostaliśmy to, co dostaliśmy. Baw się dobrze i pozdrawiam!

PS Rosół zawsze spoko. Trzeba umieć go zrobić. To tak jak nie umieć zrobić w Polsce schabowych!

Ostatnia edycja:
R

Reignover

Witaj, jaka dywizja w lola, jeśli można spytać(sam w to grałem bardzo dużo, ale mam po raz kolejny “urlop” od tego :D), ulubiona manga?
Niektórzy powiadają, że kobiety się o dywizję nie pyta. :p Gram na kilku serwerach i mogę zdradzić, że na jednym udało mi się wbić golda. ;3

Top 3 ulubione mangi: Fairy Tail, Soul Eater i Tokyo Ghoul.
Cześć Magda, mam nadzieję, że będziesz się tutaj bawiła dobrze i poznasz wiele interesujących osób :)
Już kilka osób udało mi się “poznać”. Dziękuję za miłe przywitanie. <3
A Tokyo Ghoul tak jak pisałaś, gdyby ktoś ogarnięty wziął się za ekranizację mangi byłoby dużo lepiej. Ale dostaliśmy to, co dostaliśmy.
No niestety… ;/ TG mogłoby zyskać wiele więcej fanów, gdyby nie anime.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko

Jestem Mistrz Rozpierduchy i jestem niemoralnym sumieniem forum

Lubisz SAO?

Jaka jest twoja ulubiona postać z Anime?

Masz ukończone 18 lat

Ostatnia edycja:
T

Tsaheylou

Witaj Magdaleno (tak bardzo kojarzy mi się te imię z zakonnicami), a raczej Magdo :)
Fajnie, że wpadłaś na forum bo zawsze będzie więcej o jedną duszyczkę do rozmów.
Zainteresowania mamy podobne lecz hmm jest jedna rzecz która mnie zafascynowała, a dokładnie… gra na pianinie. Jest to dla mnie czarna magia dlatego może coś więcej o tym napiszesz? :3

Co do anime to nawet całkiem serie tutaj wymieniłaś dlatego…
alt
Reignover:
No niestety… ;/ TG mogłoby zyskać wiele więcej fanów, gdyby nie anime.
Jedynie co mi się spodobało w anime TG to soundtrack :p

P.S Gold to i tak dobra dywizja :)

Ostatnia edycja:
R

Reignover

Lubisz SAO?

Jaka jest twoja ulubiona postać z Anime?

Masz ukończone 18 lat http://animes.pl/emotki/cebulak6.gif
Widziałam anime, wszystkie odcinki obejrzałam razem z koleżanką. Wydawało się być interestujące, do czasu. Później je zepsuli. ;/

Ciężko wybrać jedną postać. ;w;

Zeref - Fairy Tail
Death the Kid - Soul Eater
Elizabeth Thompson - Soul Eater
Karma Akabane - Assassination Classroom
Gakushuu Asano - Również AssClass.
Natsu Dragneel - Fairy Tail
Emilia - Re: Zero
Rem - Re: Zero

Być może. :p Na początku miałam ustawiony swój prawdziwy wiek, ale później zmieniłam, nie lubię się za bardzo ujawniać. ;v
gra na pianinie. Jest to dla mnie czarna magia dlatego może coś więcej o tym napiszesz? :3
Cóż, jeszcze w podstawówce - uczęszczałam do szkoły muzycznej, tam wybrałam sobie pianino jako instrument. Zawsze muzyka była i będzie częścią mnie. Ciągle gram, teraz już mniej (zajęta jestem, no niestety ;<), aby nie zapomnieć tego, co się wtedy nauczyłam. Potrafię grać niektóre OP z anime jak np. pierwszy OP Fairy Tail. Nie wiem, co dokładnie mogłabym napisać o grze na pianinie. Dla mnie to akurat była pestka, żeby się tego nauczyć, często też sama uczyłam się trudniejszych piosenek (każdy dostawał taką książkę z utworami, z której uczyliśmy się grać), dzięki temu byłam jedną z dwóch najlepszych osób w mojej klasie.
Jedynie co mi się spodobało w anime TG to soundtrack :p
Ooo tak, soundtrack jest niesamowity. No niestety, zepsuli nam świetną serię. :( Byłoby niezwykle cudowne, gdyby inne studio zrobiło TG od początku, trzymając się mangi. Nie tylko cała fabuła w anime leży, animacja też nie była najlepsza.

Ostatnia edycja:
T

Tsaheylou

alt
Reignover:
Cóż, jeszcze w podstawówce - uczęszczałam do szkoły muzycznej, tam wybrałam sobie pianino jako instrument. Zawsze muzyka była i będzie częścią mnie. Ciągle gram, teraz już mniej (zajęta jestem, no niestety ;<), aby nie zapomnieć tego, co się wtedy nauczyłam. Potrafię grać niektóre OP z anime jak np. pierwszy OP Fairy Tail. Nie wiem, co dokładnie mogłabym napisać o grze na pianinie. Dla mnie to akurat była pestka, żeby się tego nauczyć, często też sama uczyłam się trudniejszych piosenek (każdy dostawał taką książkę z utworami, z której uczyliśmy się grać), dzięki temu byłam jedną z dwóch najlepszych osób w mojej klasie.
Super sprawa :) aż mi się coś przypominają… ahh te młodzieńcze lata (8-10 lat). No nic nie pozostało jak tylko pozazdrościć ponieważ jest to dosyć ciekawa umiejętność :) Ile bierzesz ze lekcje? (joke bo tak samo jak jestem niereformowalny tak samo ciężko jest mnie czegokolwiek nauczyć :p )
alt
Reignover:
Ooo tak, soundtrack jest niesamowity. No niestety, zepsuli nam świetną serię. :( Byłoby niezwykle cudowne, gdyby inne studio zrobiło TG od początku, trzymając się mangi. Nie tylko cała fabuła w anime leży, animacja też nie była najlepsza.
Oglądałem tyle serii… i o TG jako anime mogę napisać jedno - klapa. Jak wychodził 1 sezon byłem mega zajarany i od razu wziąłem się za pierwszy odcinek będąc przekonany, że będzie to hicior roku (pod względem anime) no ale… gdy tak zacząłem oglądać 1,2,10 odcinek to wszystko co się działo stawało się po prostu nudne no i w tym momencie anime poszło dla mnie w całkiem złym kierunku (tak to tylko i wyłącznie moje zdanie). Mimo wszystko dobrnąłem do końca 1 jak i 2 sezon chociaż przyznam, że próbowałem podchodzić do tego anime kilka razy. Jedynie co mi zostało w pamięci po tym anime to epicki soundtrack oraz ostatnia walka…

W każdym przypadku fajnie poznać uzdolnioną osobę pod tym względem :)

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom