Armila15
Donator
Jestem Ola <3 Mam 16 lat…W animu jestem od ok 2 lat i powoli nie mam czasu na naukę ;__; ale spokojnie bo daje jeszcze radę <3 Chcę zostać piosenkarką, moja przyjaciółka ma zostać moją menadżerką xD albo architektką ;D Mam bardzo mało znajomych siedzących w anime… ale mam jedną taką przyjaciółkę i to mi chyba wystarczy
Mieszkam w Śląsku…i mam psa o mieniu Frodo <3 <3 <3 wredny… ale kochany ;* Lubię i oglądam Yaoi ( nie istnieje dla mnie shounen - ai, wszytko co jest chłopak x chłopak jest dla mnie yaoi…
) Nie mam ulubionych mang…anime…gatunków. Jak coś mi się spodoba, to oglądam. Kreska którą lubię, to taka która jest wyraźna i nie ma zbyt dużych oczu…Ale jak obejrzę 3-4 odcinki, to przyzwyczajam się do każdej. Moim pierwszym ŚWIADOMYM anime jest ,Naruto" i niestety, obecnie, nie mam ochoty go dokańczać iż nie podoba mi się co tam się dzieje xD. Moim ulubionym słowem jest awokado, ale nigdy go nie jadłam…Szukam chłopaka który ogląda Yaoi a zarazem nie jest gejem ( wiem, że się nie uda), ale niech przynajmniej ogląda anime :<< Mam pinteresta…zajebista stronka !!! Uczę się rysować, i chcę nauczyć się grać na pianinie. Chcę też podbudować swój angielski, bo jestem w nim do dupy <3 To chyba tyle co chciałam o sobie powiedzieć…
Ostatnia edycja: