Witam...<3

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Armila15

Armila15

Donator
Jestem Ola <3 Mam 16 lat…W animu jestem od ok 2 lat i powoli nie mam czasu na naukę ;__; ale spokojnie bo daje jeszcze radę <3 Chcę zostać piosenkarką, moja przyjaciółka ma zostać moją menadżerką xD albo architektką ;D Mam bardzo mało znajomych siedzących w anime… ale mam jedną taką przyjaciółkę i to mi chyba wystarczy :) Mieszkam w Śląsku…i mam psa o mieniu Frodo <3 <3 <3 wredny… ale kochany ;* Lubię i oglądam Yaoi ( nie istnieje dla mnie shounen - ai, wszytko co jest chłopak x chłopak jest dla mnie yaoi… :D ) Nie mam ulubionych mang…anime…gatunków. Jak coś mi się spodoba, to oglądam. Kreska którą lubię, to taka która jest wyraźna i nie ma zbyt dużych oczu…Ale jak obejrzę 3-4 odcinki, to przyzwyczajam się do każdej. Moim pierwszym ŚWIADOMYM anime jest ,Naruto" i niestety, obecnie, nie mam ochoty go dokańczać iż nie podoba mi się co tam się dzieje xD. Moim ulubionym słowem jest awokado, ale nigdy go nie jadłam…Szukam chłopaka który ogląda Yaoi a zarazem nie jest gejem ( wiem, że się nie uda), ale niech przynajmniej ogląda anime :<< Mam pinteresta…zajebista stronka !!! Uczę się rysować, i chcę nauczyć się grać na pianinie. Chcę też podbudować swój angielski, bo jestem w nim do dupy <3 To chyba tyle co chciałam o sobie powiedzieć…

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
No Cześć po raz drugi. Forma tej wypowiedzi kaleczy moją oczy ilością znaków interpunkcyjnych, ale nie przejmuj się przekaż jest zrozumiały :D

Dużo napisałaś. Więc pytanie jaką lubisz muzykę? Jak nas znalazłaś?
Lubisz boczek?

Ciężko będzie Ci faktycznie znaleźć tutaj takiego chłopaka, ale może się głośną nie przyznają xDDD

Baw się z Nami dobrze. Zapraszam na chat i do udzielania sie w wątkach :)

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Nie mam ulubionej muzyki, lubię każdy (prócz Dsco-Polo) Znalazłam was tak iż szukałam fajnego forum, bo mam mało znajomych w animu. Nie jadłam nigdy boczku ;D Ale jak spróbuję to ci powiem ! <3 Moja kol. też mi mówiła że, raczej takiego chłopaka nie znajdę a nawet jeśli to będzie to podejrzane, ale nadzieja umiera ostatnia haha xD Dziękuje i jak wszystko ogarnę to będę często się udzielała, mam nadzieje !!! :D

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Witaj na forum, i zapraszam do udzieelania się czacie forum bo tam jest jego serce a i nie zapomnij o przeczytaniu w razie czego regulaminu :D
I pytanko jakieś zainteresowania oprócz anime i muzyki ?:)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo,
Jeśli rysujesz to mamy tu też dział do dzielenia się swoją radosną twórczością, zapraszam do zwiedzania
Baw się dobrze
Pytań nie zadaję, bo mi się nie chce

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Moje zainteresowania oprócz muzyki i anime to pisanie, opowiadań i takich tam…jestem do niczego w ortografii i interpunkcji więc w tym pomagają mi koleżanki haha. I Billy, dziękuje, na pewno tam zajrzę ale dopiero niedawno przyjaciółka zaraziła mnie rysowaniem i jestem w tym totalnie do niczego. Ale umiem ładne oczka narysować :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Nigdy nie pisz, że jesteś w czymś do niczego, jesteś początkująca i nabierasz wprawy (brzmi lepiej, no nie?). Więcej wiary w siebie, powodzenia :)

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Dziękuje!!! Jestem tu od dzisiaj a już widzę jaka tu milutka atmosfera !!! Uwielbiam was :D

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Hej Świnko, trzymam za Cb kciuki abyś nie przestawała rysować, pamiętaj trening czyni mistrza hihi :3 Czytasz moze jakieś książki albo light novelki? Imo czytanie light novelek to fajny i przyjemny trening angielskiego :)

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Dziękuje <3 Nie czytałam, dopiero niedawno ( w tym miesiącu ) dowidziałam się co to light Novel… xD Ale może się skuszę :>

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Witam Cie Olu Jestem Vudzio :D
Może połączymy siły i założymy zespół? B|
A tak serio to co myślisz o apokalipsie zombie?

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
No hej hej :> Możemy założyć zespół, czemu nie? xD Jak nastąpi taka apokalipsa, to pewnie będę jednym z pierwszych Zombie ;__; xD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Przeraża mnie Yaoi, ale pewnie to kwestia mojej strefy komfortu, życzę Ci dobrej zabawy z nami :)

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Mnie na samiutkim początku też przeraziło xD Ale kocham <3 I dziękuje xD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori! Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!
Ari na?

A tak serio to, co tam?

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Może byś, nie narzekam xD A tam ?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Może boś, narzekam i dobrze. xd

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Cześć jestem Grześ :)
Co tam ciekawego wrzucasz na pinteresta? :)
Lubisz może masło?

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Em, wrzucam obrazki :p Takie fajne… yaoi i inne ale głownie anime i yaoi haha
Nie, znaczy taaa, Ale nie

Ostatnia edycja:
A

Airzel1

New member
Cześć, jestem Marcin, miło mi poznać