Witam forumowiczów i wkupiam się w łaski :p

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
V

Vashkun

New member
Imię: Mateusz
Lat: 25 wiosen już na tym łez padole
Ulubione anime:

Zdecydowanie Berserk, ale również sporo drama (Clannad itp.), generalnie
ciężkie pytanie gdy ogląda się anime od 6 roku życia.

Ulubiony gatunek muzyczny:
Praktycznie każda odmiana metalu, punku, ale także alternatywa,
a i innym typem muzyki nie pogardzę gdy wpadnie mi w ucho.

Zainteresowania:

Anime, szeroko pojęta fantastyka, dobra książka przy szklance whisky,

lasy i przemysł drzewny, w sumie jeszcze wiele wiele innych ;)

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum:
W internetach znajdzie się wszystko :p

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Hejka! Co by tu powiedziec… Clannad, punk, whisky… swoj chlop xD

Milo mi cie tu przywitac i mam nadzieje ze posiedzisz tu dluuugo i bedziesz sie z nami dobrze bawic ;)

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko

Miło spotkać kogoś w tym samym wieku

Widzę szeroko pojęta fantastyka :D

Jesteś członkiem jakiegoś stowarzyszenia?

Grasz w papierowe RPG? Jeśli tak to w jakie?

Grasz w gry bitewne? :D Ja uwielbiam wh40k i bolt action.

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Aktualnie skupiam się na życiu zawodowym, w związku z czym nie przynależę do żadnego stowarzyszenia.
Co do “papierowych” rpg swojego czasu sporo grywałem w DnD (gdzieś jeszcze powinienem mieć 12 scenariuszy wraz z planszą i figurkami),
Cyberpunka, i nie obyło się bez przygody w wh, aktualnie jak mam okazje to większość, konwentów spędzam na planszówkach ;)

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Czeeeść! Witamy na naszym forum! ❤️ Skąd jesteś? Studiujesz jeszcze? Jeśli tak,to co? ;> Mam nadzieje,że zostaniesz z nami na długo! :)

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Pochodzę i aktualnie mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim, Studia skończyłem dobre 2 lata temu, jestem inżynierem leśnictwa. Również mam nadzieję zostać dłużej :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, witam serdecznie na forum. Myślę, że będziesz się tu bawił dobrze, nasze forum jest, na szczęście, wolne od gimbazy. :) Jakie książki lubisz czytać ? Grasz w jakieś gry komputerowe/konsolowe ?

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Głównie czytam fantasy, aktualnie czekam na kolejny tom Drogi królów, Achaji, oraz powiernika światła, a w między czasie nadrabiam serie Malowany człowiek.
Na chwile obecną gram w Lola, na konsoli to zwykle ze znajomymi w fife, lub soul calibur.

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Hejka!
Uwielbiam Berserka ^^ Mimo, że jeszcze nie skończyłem całego anime :p Mogę Ci powiedzieć, że manga znacznie lepsza, więc przeczytaj koniecznie ;)
Wiedzę, że kochasz rock, w tym metal jak ja :D Jakie są twoje ulubione zespoły, korzystasz możę z Last.fm czy ze Spotify? ;)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A co dokladnie robo pan inżynier leśny? XD I grasz w coś od blizzarda? Wowa na przykład? I co sadzisz u dubstepie? XD wybacz to przesłuchanie XDD Życzę milego pobytu no i mam nadzieję ze na dluzej zostaniesz… I moze zagrasz w jakiegoś pbfa albo mafię?

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Odpowiadając na pytania Elmor’a:
Kocham Berserka, w związku z czym z manga jestem na bieżąco ;)
Co do zespołów najbardziej zasłuchuję się:
  • In Flames
  • Blind Guardian
  • Avenged Sevenfold
    Z polskiej muzyki to chyba bardziej punk, może ze względu na to że mam tak blisko na Jarocin :p
    Nigdy jakoś nie byłem przekonany do last.fm w związku z czym nie korzystam z podobnych rzeczy.
Odpowiadając na pytania Eyirie:
Zwykle po takim kierunku pracuję się w lesie :p tzn. jako przysłowiowy leśniczy do którego zadań należy między innymi gospodarka leśna- hodowla , wycinka lasu, ale też są stanowiska biurowe typu marketing, czy wszelkiej maści specjaliści od danych działów, np. ochrona lasu. To tak pokrótce :p
Co do Blizzarda, to aktualnie nie gram w nic, ale swojego czasu grałem w WoWa, i całe gimnazjum przesiedziałem na battlenecie Diablo II.
Generalnie nie jestem fanem Dubstepu, ale niekiedy zdarzy się podchwycić jakąś nutę w radio, która jest całkiem do wysłuchania ;)

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Pozdrawiam
Szkoda, że nie przepadasz zbyt za dupstepem, ja go lubię… Ale mniejsza - Jakie książki przeczytałeś z fantastyki, które byś polecił, bo ostatnio nie mam co czytać :/ A poza tym co sądzisz o książkach Sci-fi i Star Wars? Co sądzisz o Johnie Flanaganie, który znany jest z “Zwiadowców”, polskim bestsellerowcu Rafale Kosiku, znany z “Mars” i “Felix, Net i Nika” oraz Stephenie Kingu od gry o tron?
Nie musisz oceniać tych pisarzy jak ci się nie chce, ale powiedz chociaż czy czytałeś ich książki…

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
A ja po prostu tak sie niesmialo spytam, A Nauke o Gownie zes slyszal ?

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Battlenet na diablo 2 stare czasy :D

A starcraft pierwszy z brood warem grałeś?

Czytałeś książki Franka Herberta? Chodzi mnie o DUNE.

I pytanie do statystyki :D czy jesteś prawiczkiem? :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Tez czesti gram ze znajomymi w fife na x boksie xD

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Hejo! Nie jestem tu od zbyt dawna, ale gwarantuje, że są tu spoko ludziska! Powinno Ci się spodobać :D
Czytasz książki? Masz jakąś ulubioną? (przesłuchanie )

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Co do książek to zapraszam do mojego wpisu w temacie ulubione książki( Hyde Park -> rozrywka -> ulubione książki)
Znam Dune i bardzo lubię, Stephena Kinga czytuje od czasu do czasu, jak ktoś coś podrzuci, generalnie mam zasadę, że książkę najpierw kupuję.
Generalnie jestem fanem Star Wars, książki też są mi znane ;)
Starcrafta nigdy jakoś nie odpaliłem na mojej maszynie :p
Nauka o Gownie jest mi znanym zespołem ;)
No i oczywiście pytanie statystyczne nie może pozostać bez odpowiedzi :p - tak, jestem aktywny seksualnie ;)

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
No miszczu… wszędzie musisz wetknąć te swoje statystki szatanie :D
Hmm zapraszam na czat! :D

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Ja taki zły :panda10:

No ale dobrze widzieć

Będzie przynajmniej z kim pogrzeszyć na czacie i będziemy mogli zgorszyć tych niezgorszonych :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
W tych czadach to juz wszyscy zgorszeni czyms xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom