Witam jestem nowy :)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

axen1617

W sumie jestem nowy, jest taki specjalny dział to się po krótce przedstawie.
Jestem Aleksander, lubię jeździć na desce i oglądać Anime, za mangą raczej nie przepadam (jakoś ciężko się czyta na komputerze a pieniędzy nie chce wydawać za bardzo). Lubię wszelaką muzyke, bardzo różnorodną gatunkowo i mieszkam w Tarnowie/Rzeszowie.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
co znaczy twoja cyferka w nicku?

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Czeeść, mam nadzieję, że tutejsza atmosfera sprawi, że zostaniesz z nami na dłużej. :) Czuję się zobowiązana, żeby zapytać: jakie jest Twoje ulubione anime?

Ostatnia edycja:
A

axen1617

alt
Nikorin:
Uważam że to dobry okres w wieku u młodego człowieka kiedy dużo fajnych rzeczy się zaczyna :) 16/17 lat i tak już się nick przyjął

Ostatnia edycja:
A

axen1617

alt
Alison:
Czeeść, mam nadzieję, że tutejsza atmosfera sprawi, że zostaniesz z nami na dłużej. :) Czuję się zobowiązana, żeby zapytać: jakie jest Twoje ulubione anime?
No hej, moim ulubionym anime w sumie jest Air Gear ponieważ ma charakterystyczny i oryginalny klimat oraz najbardziej jest zbliżone do mojej pasji(deskorolki). Anime jest o jeżdżeniu na rolkach, tylko że agresywnie. Również ulubione moje to Tengen Toppa Gurren Lagann tego chyba nie musze przedstawiać ^^.

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Siemka!
Oh czyżbym miał nowego przyjaciela Skate’a? Też jeździłem i w sumie nadal jeżdżę lecz moja deska to aktualnie kompletny wrak.
Ale i tak fajnie, że będę mógł z kimś pogadać o moim hobby :)
Tak więc jeszcze raz serdecznie witam i zapraszam na czat

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Powitać pragnę, za dużo deskorolkowców widziałem by nie zapytać. Złamania wojenne już jakieś były? :D

Ostatnia edycja:
A

axen1617

alt
PhariosShaphire:
Powitać pragnę, za dużo deskorolkowców widziałem by nie zapytać. Złamania wojenne już jakieś były? :D
Desek dużo złamanych było, kości raczej nie, ale nadwyrężone mięśnie, skręcenia kostek kilka krotnie, dłuższe/krótsze kontuzje jak najbardziej :)

Ostatnia edycja:
A

axen1617

lukos124:
Siemka!
Oh czyżbym miał nowego przyjaciela Skate’a? Też jeździłem i w sumie nadal jeżdżę lecz moja deska to aktualnie kompletny wrak.
Ale i tak fajnie, że będę mógł z kimś pogadać o moim hobby :)
Tak więc jeszcze raz serdecznie witam i zapraszam na czat
No spoko deska jest dość popularna, jednak z anime nie ma nic wspólnego, chciałbym odkryć jakieś połączenie anime-deskorolka albo jakieś stworzyć.
Keep On Pushin :)

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
alt
axen1617:
alt
Nikorin:
Uważam że to dobry okres w wieku u młodego człowieka kiedy dużo fajnych rzeczy się zaczyna :) 16/17 lat i tak już się nick przyjął
Wybacz ale nie mogę się powstrzymać od śmiechu ~♪

Co do przywitania~♪ Mam nadzieje że pozostaniesz na dłużej i dołączysz do naszej rodzinki, która jest już dość spora ale nigdy jej za wiele ;]
Co do deski, jest kilka anime w których motywem jest jazda na dekorolce itp~♪

Ostatnia edycja:
A

axen1617

alt
Aoi:
alt
axen1617:
alt
Nikorin:

Co do przywitania~♪ Mam nadzieje że pozostaniesz na dłużej i dołączysz do naszej rodzinki, która jest już dość spora ale nigdy jej za wiele ;]
Jakie np. Animce z motywem deskorolki? K już znam dzięki za przywitanie :p i trochę beka z tego nicku ale to było troche temu jak go tworzyłem.

Ostatnia edycja:
A

axen1617

alt
axen1617:
alt
Aoi:
alt
axen1617:
alt
Nikorin:

Jakie np. Animce z motywem deskorolki? K już znam. Dzięki za przywitanie :p i trochę beka z mojej odpowiedzi, ale to bylo troche temu kiedy w sumie tak myślałem teraz troche inaczej jest :)

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemanko Olek (o ile nie przeszkadza Ci te zdrobnienie) :D Witam serdecznie na forum. Znam kilka osób z twoich okolic i nawet 2 z nich jeżdżą na desce/bmxie :p Mam nadzieję, że się będziesz tu dobrze bawił i zostaniesz na dłużej :D

Ostatnia edycja:
A

axen1617

alt
Golter:
Siemanko Olek (o ile nie przeszkadza Ci te zdrobnienie) :D Witam serdecznie na forum. Znam kilka osób z twoich okolic i nawet 2 z nich jeżdżą na desce/bmxie :p Mam nadzieję, że się będziesz tu dobrze bawił i zostaniesz na dłużej :D
Już jest fajnie! :D

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Eureka 7 - tylko to mi przychodzi na myśl a propos deskorolki… tylko, że kolo nie używa jej na ziemi XD swoją drogą, świetne anime

Ostatnia edycja:
Top Bottom