Witam jestem nowy.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
W

WielkiWielki2

Witam jestem nowy tz. mam na imię Kamil i jestem nowym użytkownikiem tego forum. Coś o sobie? Lubie czytać trochę tz. ostatnio zacząłem czytać książkę sci-fiction, bo zaciekawił mnie film (Gra Endera) i tak jakoś to polubiłem, a obecnie czytam light-novel Sword Art Online (obecnie jestem w 2 tomie, 4 rozdziale, 2 podrozdziale) i planuję kupić kontynuacje książki “Gra Endera” i parę mang przy okazji :D. Zacząłem na wakacje grać w karcianki internetowe tz. Duel of Chempions i Heartstone. Gram też często (masowo) w Aiona, ale mi się lekko przejadł i sobie na wakacje zrobiłem przerwę. I chyba tyle o mnie. Jak ktoś chce jeszcze troszkę (troszuńkę) informacji o mnie np. ten i tego po to i tamto i to jeszcze albo to, to pisać śmiało. . (Te emotikony mnie wkurzają -…- mam słaby PC i mi ścina lekko strona -.-)

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siema Siema,
Lubisz masło? D:

Ostatnia edycja:
W

WielkiWielki2

alt
TroLoL:
Siema Siema,
Lubisz masło? D:
z solą i to takie wiejskie co babcia robi, co zawsze mi smakowało jak ser .

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Skąd jesteś?
Ile masz lat?
Jakiej muzyki słuchasz?
D:

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
Witam nowego członka forum :)

Ostatnia edycja:
W

WielkiWielki2

alt
TroLoL:
Skąd jesteś?
Ile masz lat?
Jakiej muzyki słuchasz?
D:
Z Gorlic <- Małopolska <- Polska <- Europa <- Ziemia <- Galaktyka <- Znany nam układ słoneczny <- Nieznany nam układ między słoneczny <- Na trasą bananowych reniferów (w Google powinnaś znaleźć).

Lat mam 15 lat. Dziadek mówi że wiosen ale ja wiem lepiej że lat.

Jakiejś konkretnej muzyki to ja nie słucham, gram w osu! dość czesto (czasami), a tak to czasami puszcze sobie na tablecie/telefonie muzyke z tego programu Dezer czy jakoś tak.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam, jam jest Nekrin de Nekrinius…

Skąd się tu wziąłeś? .-.

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
siemanko wita kamkom
witam mego imiennika
grasz w jakies mmo?

Ostatnia edycja:
W

WielkiWielki2

alt
Yankesss:
Witam, jam jest Nekrin de Nekrinius…

Skąd się tu wziąłeś? .-.
do twojego PBF zmierzałem, przez post na FB cię znalałem i wyszukałem, aż wreszcie przyleciał tu bo mnie odesłałeś bym przedstawił się

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć :) miłej zabawy życzę i zapytowywuję jakie chińskie bajki lubisz xD ?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Nie chciałbyś pograć w World of Warcraft: Wrath of the Lich King na prywatnym polskim serwerze, sunwell.pl?

Będziesz grać z nami w pbfa? jejaaa <3

Gra Endera - to to warte obejrzenia i przeczytania? Nuda mi się to z chęcią zapoznam się z czymś nowym XDD

A tak wgle to miłej zabawy na naszym forum :-D Zapraszam do zapoznania się z różnymi ciekawymi zakątkami naszego forum XDD

Ostatnia edycja:
W

WielkiWielki2

alt
Eyirie:
Nie chciałbyś pograć w World of Warcraft: Wrath of the Lich King na prywatnym polskim serwerze, sunwell.pl?

Będziesz grać z nami w pbfa? jejaaa <3

Gra Endera - to to warte obejrzenia i przeczytania? Nuda mi się to z chęcią zapoznam się z czymś nowym XDD

A tak wgle to miłej zabawy na naszym forum :-D Zapraszam do zapoznania się z różnymi ciekawymi zakątkami naszego forum XDD
  1. Może się jeszcze skusze, ale na razie nie.
  2. Głównie przez PBF znalazłem to forum, wiec tak, będę grał, tylko dopiero tworze i wymyślam rase, mam nadzieje że dzisiaj ją opoblikuję :p
  3. Gra Endera obejrzeć warto, mnie zaciekawił film chociaż ma dużo ważnych różnic, dlatego przeczytałem książkę i zamierzam przeczytać kontynuacje.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
No to żem zapraszam do PBFa! :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom