Witam jestem piekielnie nowym użytkownikiem :clown_face:

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
joju

joju

New member
Wkraczam do świata waszego świata. Na chwilę obecną mam 16 lat. Jakieś sugestie , porady aby się nie zgubić w tym świecie dużych oczów , niesamowitych mocy , super mocnych przeciwników i wszelkich nadzwyczajnych rzeczy? Oglądnąłem jak na razie kilka produkcji Titansy , Saitame , Kuroko no basket , więc jestem świeżakiem możecie podać jakieś tytuły warte uwagi ( motywy cyrkowe , dramaciki jak najbardziej ) Pozdrawiam 🤡

fooze

fooze

Donator
Witaj.
Jeśli chodzi o animce przejrzyj dział z tematami o poszukiwaniach, może znajdziesz coś Ci odpowiadającego, bo dobrych anime można setki wymienić.

🙂

Standardowe pytania :
Skąd nadajesz?
Jakiej muzyki słuchasz?
Lubisz boczek?

joju

joju

New member
Nadaję z Kielc.
Polski , Anglojęzyczny rap.
Jak najbardziej. 😁

TroLoL

TroLoL

Donator
Elo elo kruci witam.
Sam byłem w dość podobnej sytuacji kiedy się rejestrowałem na forum ;D
Powiem tak, warto zacząć do boku no piko ;)
A z pytań to może, jak masz na imię? :D

fala5g

fala5g

New member
@TroLoL Proszę nie straszyć nowego kolegi na początku takimi tytułami.

Hej! Na początek jest w sumie wiele serii wartych obejrzenia. Jeśli chodzi o motyw cyrkowy to może być HxH, ale nwm czy to dobre no początek.
Jakie kraje chciałbyś odwiedzić?

TroLoL

TroLoL

Donator
Ależ boku no piko jest esencją oglądania hińskich bajek. @fala5g

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Witaj na forum i baw się dobrze! Pozdrawiam scyzoryka 😃

Lubisz smoki?

joju

joju

New member
@TroLoL Florian miło mi , słyszałem na streamie Gimpera co nie co o boku no piko xD
@SonKenGintokiZoro Wszelkie postacie fantasy są super 😃

joju

joju

New member
@fala5g Grecja dokładniej Ateny , Egipt jak najbardziej. Kraje z bogatą historią swojego kraju 😃
Ogólnie po book of circus mi się spodobał ten klimat cyrkowy , na prawdę niedosyt poczułem. Jeszcze wszelkie anime w której do walki wykorzystuje się broń białą , żadne pistolety chodź ten gościu od bang bang i dadada był dosyć dosyć 🗡️ :D

Vudzio

Vudzio

Donator
Witam jestem Vudzio i zapraszam na czat ^^

Co myślisz o apokalipsie zombie?

joju

joju

New member
@Vudzio No wątpię , że kiedyś zaistnieje. Gdyby miała być to już by była , a jak będzie to nie będziemy musieli już grać w gry 😃

Top Bottom