Witam serdecznie ^^

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

TheMatiioo

Imię: Mateusz
Lat: 18
Ulubione anime: Sword art Online, Sakurasou no Pet na Kanojo
Ulubiony gatunek muzyczny: Nightcore, rock, pop
Zainteresowania: Anime, manga, gry, życie towarzyskie :D
Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Z fanpage Sword Art Online (PL)
MAL: http://myanimelist.net/animelist/OrzechLaskowy (dla zainteresowanych co widziałem :D)

Ostatnia edycja:
1

111

Cześć, witam w naszych skromnych progach. Życzę owocnej współpracy i mile spędzonego czasu.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Cześć Mateusz! Skąd jesteś? Jeździsz na konwenty? Jakiej muzyki słuchasz? Witamy w naszej forumowej rodzince <3

Ostatnia edycja:
T

TheMatiioo

Jestem z Wrocławia i jeszcze nie miałem okazji być na konwencie ale mam zamiar wybrać się na Love 6, słucham Nightcore, rock, pop(napisałem tam na górze :D)

Ostatnia edycja:
T

TheMatiioo

Słucham wszystkiego co mi wpadnie w ręce z gatunku nightcore rock, pop jakichś ulubionych nie mam. A mangi mam zamiar zacząć sobie kupować :D

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Czeeść, chodzisz do liceum czy technikum, jeśli można wiedzieć? :) I w jakie gry grasz?
Miłego pobytu na forum życzę!

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Osoba w moim wieku ? Czemu nie :D Jak wyżej. W jakie gry grasz ? Liceum czy technikum ? Lubisz gotować ? I najważniejsze pytanie: chodzisz na siłownie ? [prawie] Łysy witam cię na forum :D. Zapraszam serdecznie na chat

Ostatnia edycja:
T

TheMatiioo

Gram w lola, cs’a, osu, elsworda(od 2 dni) :D Chodzę do liceum a potem na japanistyke chce pójść, na siłownie nie chodzę ale trzeba kiedyś zacząć. :D I lubię czasem coś ugotować :)

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemcia Mateusz, witam serdecznie na forum :D Jesteś teraz w 2. czy maturalnej klasie? Jak w maturalnej to z czego zdajesz maturę? Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej i zapraszam na chat ^ ^

Ostatnia edycja:
T

TheMatiioo

Jestem w maturalnej i zdaję historie na rozszerzeniu :D Mam lipę bo zdaję to nową maturę jako pierwszy :D

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Hejka, Levi wita z tej strony :3

Ooo! Widzę, że ktoś tu lubi nightcore :3

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Pharios wita bardzo serdecznie. Kolega widzę o gry zapytany więc zapytam o… Związki xD Posiadasz już kogoś kogo darzysz uczuciem? (mamy tu kilka napalonych dziewcząt jeśli wiesz o co mi chodzi xD )

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Nie martw się, ja też jestem w maturalnej i piszę nową maturę :D Tyle, że z matmy rozszerzonej, fizy rozszerzonej i angielskiego rozszerzonego xD

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
A ja mam najłatwiej chyba, bo rozszerzenia piszę tylko z angielskiego i polskiego, nic innego mi na filologię angielską potrzebne nie jest. <3 Myślałam też trochę nad pisaniem historii, bo i tak na pol-hiście przerabiam rozszerzony materiał + zawsze dodatkowe punkty w rekrutacji, ale nigdy w życiu do niej miłością nie pałałam, więc się rozmyśliłam. Powtarzanie całego materiału byłoby dla mnie męką. ;-;

Ostatnia edycja:
T

TheMatiioo

alt
PhariosShaphire:
Pharios wita bardzo serdecznie. Kolega widzę o gry zapytany więc zapytam o… Związki xD Posiadasz już kogoś kogo darzysz uczuciem? (mamy tu kilka napalonych dziewcząt jeśli wiesz o co mi chodzi xD )
Niestety jak to mówią ja jestem z tych “forever alone” :D aktualnie Asuna Yuuki jest moją dziewczyną xDDD

Ostatnia edycja:
Top Bottom