Witam serdecznie

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
hanler

hanler

New member
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!

21-letni student z Warszawy. Jak to niektórzy by stwierdzili, ‘słoik’ mieszkający w stolicy już od 5 lat.

Jakby komuś nie chciało się zaglądać na profil, łapcie moją listę: http://myanimelist.net/animelist/Hanler

Anime oglądam jeśli się nie mylę od 3 lat, gdzie miałem kilka przerw, bo nie chciało mi się oglądać. W obecnym sezonie oglądam 16 serii, więc trochę mnie pogięło, ale cóż, jakoś spróbuję sobie poradzić.

Anime, które najbardziej mi się podobały (ale niekoniecznie uważam je za najlepsze): Elfen Lied, Code Geass, Akame ga Kill!, Binbougami ga!, Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru., Rokka no Yuusha. No i mogę dorzucić do tego Neon Genesis Evangelion i Kara no Kyoukai. Kolejność przypadkowa.

Co do muzyki, nie ograniczam się na żaden gatunek, słucham wszystkiego co mi się spodoba i wpadnie w ucho. Były momenty, gdzie w większości był to rock/metal, potem rap.

O forum dowiedziałem się na pewnym czacie od pewnego człowieka, a Byters powinien kojarzyć mnie z AnimeON.

A no, jeszcze lubię pisać w wolnym czasie, więc prowadzę bloga, gdzie wstawiam różne rzeczy o tematyce anime. Polskiego na studiach nie mam, więc trzeba się jakoś rozwijać oprócz opisywania projektów.

Tak, lubię masło. Delma the best.

Pozdrawiam serdecznie.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Heeej,witamy w naszej forumowej rodzince! :3

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hejciaaa!! ^.^ Witam na forum, mam nadzieję, ze miło spędzisz tu czas XD
Grasz w coś? Coś blizzarda może? Albo masz ochotę z nami zagrać?
Kocham Elfen Lied i Evangeliona ale starą wersję; Kara no Kyokai tylko za muzykę XD
Masz ochotę zagrać w mafię? Jeśli nie wiesz co to w odpowiednim dziale znajdziesz poradnik ^^ zapisy akurat otwarte ^^
A, no i dasz linka do swojego bloga? :3
Jakieś utwory przypadły Ci szczególnie do gustu? Z rapu lubisz polski?

A, no i tak btw jestem Eiu ^.^ miło poznać ^^

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Witaj w naszych szeregach :)
Jestem Vash, ewentualnie Vanish XD

Kilka pytań ode mnie:
1.Co studiujesz?
2.Czytasz jakieś mangi?
3.Dlaczego uważasz że Cię pogięło skoro oglądasz tylko 16 serii? XD
4.Jeśli piszesz, czy podzielisz się czymś na forum?

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Dealma to nie jest masło, to chemiczny syf, odpady z mydła, które nawet nie jest robione organicznie!!! Kupuj masło osełkowe lub inne, nie zaś ten syf ._.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Siemasz Hanler, fajnie, że wpadłeś, oczywiście, że Cię pamiętam, fajnie się z Tobą gadało. Szkoda, że animeona już nie ma, tam założyłem swoje pierwsze konto związane z anime, ale cóż, kiedy zniknęły anime online, to było oczywiste, że tak się stanie. Mam nadzieję, że tu zostaniesz, zapraszam Cię do rozmów na czacie i konferencji na Skype. Na tym forum jest naprawdę świetna atmosfera, sądzę, że Ci się spodoba :).

BTW. Ja zamiast Delmy Flory pro Activ używam, ale mi opakowanie na 1,5 miesiąca starcza xD

EDIT - Poszło zaproszenie na MAL :)

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Hejcia! :> Wpadaj na czat!
Jakich rapsów słuchasz?

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Pozdrawiam, lubisz czytać książki? Jeśli tak to jaki jest twój ulubiony rodzaj i autorów których byś polecił? Gdybyś miał zamiar zostać na dłużej to proponuje wziąć udział w mafii, która się niedługo odbędzie. Miłej zabawy…

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Cześć ^^
Chciałabym się dołączyć do prośby o link do bloga, mam nadzieję, że fajnie piszesz, bo coś takie blogi o anime albo są dziwne albo szybko następuje na nich cisza, więc ciężko coś fajnego znaleźć :)

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
@Eyirie

Hejo, hejo.
  • Jeszcze w wakacje pogrywałem trochę w LoL-a, ale ostatnio nie gram w ogóle w nic. Zależy w co pogrywacie, ale szczerze powiedziawszy jakoś nie ciągnie mnie już do gier;
  • Co do mafii muszę się zastanowić, z moim czasem ostatnio jest krucho, a więc pomyślę. Mniej więcej wiem o co chodzi, ale jak będę zainteresowany to oczywiście zapoznam się ze wszystkim;
    -Nie mam jakichś ulubionych utworów. Uwielbiam płytę “Granda” Brodki oraz “Międzyświat” Haju i Złote Twarze;
  • Co do rapu, tak, w 99% rap polski. Różne kawałki, ale ulubieni wykonawcy to: Rover, Zeus, Buka, Haju, Bisz (jak również całe B.O.K.), Małpa. Kolejność przypadkowa.
@Vashkun

Siemka, siemka.
  • Studiuję budownictwo na Politechnice Warszawskiej;
  • Czytam bardzo mało mang. Zazwyczaj biorę się za jakieś, gdy spodobało mi się anime. Na moim profilu na MAL-u jest lista;
  • Nigdy nie oglądałem więcej niż 10 serii w sezonie, nie jestem człowiekiem, który maniakalnie ogląda anime. Tylko dziwnym zbiegiem okoliczności okazało się, że w tym sezonie oglądam 16 tytułów;
  • Tak jak pisałem wyżej, na razie to tylko zabawa z recenzjami i innymi rzeczami na temat anime. Link podam na końcu tego postu.
@Plazma

Być może Delma to sama chemia, ale mi smakuje. A więc dalej będę z niej korzystał. Może zacznę jeść mydło, skoro Delma to odpady z niego. Mydło na kanapkę i jazda!

@Byters

No widzisz, z Tobą też tam się przyjemnie pisało. Zresztą była tam grupka ogarniętych osób, z częścią z nich dalej mam kontakt nie tylko internetowy. Na czat wpadnę, ze Skype raczej nie korzystam, ale skoro jakieś konfy robicie, to także chętnie wpadnę jak będę miał czas.

@Ayame

Hej, hej.

O tym jakich zazwyczaj słucham wspomniałem wyżej, więc tam doczytasz.

@nexus

Tak, lubię, chociaż ostatnio brakuje mi czasu. Zazwyczaj czytam fantasy, lecz wpadło mi do rąk też kilka powieści sensacyjnych/thrillerów Forsytha. Z fantasy to czytałem sporo Trudi Canavan, “Angelfall” Susan Ee (muszę kupić i przeczytać 3. tom) czy “Kodeks Deepgate” Alana Campbella. Mam też wiele w planach, ale brak czasu. Czytam też Pieśń Lodu i Ognia po angielsku, gdzie jestem na końcówce 2. tomu. W tym momencie jednak poczytuję nowelkę Rokka no Yuusha.

@Lilka

Heja.

Linka zamieszczę pod spodem. Wydaje mi się, że z moim pisaniem tragedii nie ma, choć jakieś super także nie jest. Po prostu lubię pisać, a odkąd jestem na studiach to nie miałem okazji.

Co do bloga, to nie chciałem od razu podawać linka, ponieważ taki post sam uznałbym za chamską reklamę. A adres to po prostu: http://hanler.pl/

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam, jam jest Nekrin de Nekrinius!
Co tam?

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Więc będziemy mieli tenat do rozmów, jeśli się kiedykolwiek spotkamy w prawdziwym życiu. Książki fantasy są raczej najlepsze, są najliczniejsze, zaraz po tym Sci-Fi i sensacyjne. Masz w planach czytanie “Zwiadowców” Johna Flanagana? Kuedy wychodziło pierwsze pięć tomów to niemalże nikt o tym nie słyszał, ale teraz ciężko gdziekolwiek go dostać, z nikąd dostal dużo hypu pewnie za 6 tom. A teraz pytanie z poza tematu - skąd czytasz Rokka no Yuusha? Też chciałem poczytać zwłaszcza po tym jak wyczytałem, że akcja 1 sezonu dzieje się tylko w 1 tomie. Podałbyś mi linka do strony, gdzie to czytasz, jeśli czytasz online rzecz jasna?

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Czy najlepsze, ciężko stwierdzić, bo za wiele nie czytałem prawdę mówiąc, choć lubię czytać. “Zwiadowców” mam w planach, ale nie na pierwszym miejscu, więc zobaczymy. Na razie mam przestój przez Rokka no Yuusha i brak czasu. A czytam tutaj, niestety tylko po angielsku: https://rokkathetranslation.wordpress.com/. A 1. sezon to 1. tom + kawałek drugiego tomu. Ale polecam, bo potem jest tylko lepiej.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Cześć :p
Też polecam “Zwiadowców”. Muszę se kupić 3 tom xd

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hahah ja zwiadowców (wszystkie części) przeczytałam jak bylam małym robaczkiem XD Nie wiedziałam że znajdę tu ludzi też zakochanych w rzeczonej książce…
Ostatnio dużo gramy w Heroes of the Storm - kocham kocham kocham tą grę!!! ^.^ :-* <3
Ja nie będę pytać jakie książki czytasz bo moja biblioteczka to głównie co prawda fantasy ale romansidła dla dziewczyn XDD
No, tak btw to jesli reflektujesz World of Warcraft, hearthstone lub Heroes of the Storm - napisz ^.^

P.S. Jejciu masz świetny styl moim zdaniem; miło się to czyta ^.^ może zostaniesz naszym forumowym specjalistą od zakładania wątków z nowymi anime? XD Mamy w dziale anime taką listę anime gdzie ludzie zakładają te wątki, ale ciekawiej się czyta Twoje teksty niż cytaty z shindena czy czegoś XD

P.S.2 Tak sobie pomyślałam że może chciałbyś się dogadać z Domenem, który jest królem i adminem tego forum XDD żeby Twojego bloga dodał do współpracy - więcej osób go zobaczy a warto!!! ❤️

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Świetny pomysł Eyirie.
Dzięki za linka, co z tego że po angielsku, po polsku nigdzie napewno nie ma obecnie, więc tylko można dziękować…

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
@Eyirie

Niestety, w HoTS-a nie gram. Z WoW-em miałem krótki epizod ładnych parę lat temu, a w Hearthstone bardzo krótki epizod trwający jakieś 2 dni. Nie mam chęci na gry.

Co do tych tematów to widziałem. Ale to trzeba przemyśleć, bo pisanie tego samego tutaj i na blogu mija się z celem. Podobnie jak kopiowanie. A, i dziękuję za pochwałę, choć wiem, że wcale tak dobrze nie jest.

Na razie za wcześnie na jakieś oficjalne reklamowanie się tutaj, dopiero wczoraj wbiłem. Pożyjemy, zobaczymy.

@nexus

Z tego co wiem, to właśnie po polsku nie ma, a z tego względu, że nawet anime oglądam po angielsku, to czytanie nowelki nie sprawia mi problemu. Do usług.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Mi tam się podoba ^.^ Innych opinia się nie liczy :p
to można zamieszczać ew linki do Twoich recenzji/artykułów/jakkolwiek by to zwał w naszych wątkach XD O ile sie zgodzisz XD

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Mi to raczej przeszkadzać nie będzie, więc wiesz. Jakbym miał pisać do szuflady to nie zakładałbym tej strony.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
cyt za Listy do szuflady
“Moja droga szuflado, nie mogę wyrazić mego uznania dla twego piękna, od kiedy pierwszy raz Cię ujrzałem, zapałałem do Ciebie miłością…”

Ostatnia edycja:
Top Bottom