Witam, witam i o zdrowie pytam B|

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

Czakao

SIEMANKO, WITAM W MOJEJ PRZYWITALNIUNIUNI :3

Imię: Adrianna (nikt nie docenia piękna tego imienia i barbarzyńsko skracają je do Ada)
Lat: Hot szesnastka
Numer buta: 41

Najlepsiejsze anime ewereł:
x. Detroit metal city
x. Steins;gate
x. Wolf’s rain
x. Shingeki no kyojin
x. Accel World
x. Fullmetal alchemist
x. School Rumble
x. Kaleido star
x. The wallflower
x. Haikyuu

Jakiego wyjca słucham:
x. Wszystko co mi wpadnie w ucho ( od rock’a po disco polo B| Mówcie mi… król remizy)
x. Soundtracków z Disneya

Zainteresowania:
x. Kuniki ( nie jazda konna, lecz koń (zwierzątko takie) )
x. Chińzgie baiki
x. Szport
x. Jedzenie
x. Rysowanie długopisem jakiś bazgrołów
x. Granie w kartełki ( np. Dupa biskupa, bardzo fajna gra B| )

Skąd mój szprytny mózg dowiedział się o forum:
Wylukałam w guuglach

Pozdrawiam mój rower.

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Siemanko wita kamkom
Jeśli uważasz swoje bazgrołki za ciekawe możesz się nimi z nami podzielić w naszej twórczości

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam serdecznie na forum, wreszcie ktoś, kto w ulubionych anime Steins;Gate wymienił :)

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
No hejka :)
Witamy na forum

Ostatnia edycja:
C

Czakao

Hej, hej tu EnBiEj. B|
Raczej nie chce się upokarzać. W swojej małej klitce, której nawet nie ma na mapach w Google, mówią, że nie jest źle, a tu mogą mnie zeżreć O,O

Trudno nie wymienić tutaj tak zacnej serii jak Steins;Gate, panie Bytersie. Zacny avatar!

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Legalna,
ale butów ci nie kupie xD

Tak trochę postapokaliptycznie i steampunkowo w twojej liście ulubionych anime :D

Lubisz Steampunk i postapo?

Pokażesz nam jak rysujesz?

I witam cię na tym o to zacnym forum

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nie jestem żadnym Panem :p, wiem, że jestem starszy od ogółu userów, ale… xD

A co do Steins;Gate, oglądałem tę serie jakieś 3 razy. Muszę w końcu zabrać się za Robotics;Notes, ale Chaos;Chead mnie zraził. Generalnie lubię poważne anime czasami sobie obejrzeć. :p

Ostatnia edycja:
C

Czakao

Dziękować za tak ciepłe powitanie ^

Mistrzu Rozpierduchy, królu złoty.
Nom! B|Lubie, bo jak lubić tego nie można?! Jak byłam małym bachorem ( tak 140 w kłębie ) to oglądałam se Residenta Evila. Lubiłam takie klimaty. Pamiętam jak później nawalałam w Zombie vs Roślinki. Niestety, w ostatnich czasach nic dobrego z tego nie mogę znaleźć. Szlocham po nocach.

Jak narysuje coś epickiego, zajebiaszczego - co podbije serca milionów Polaków to… wstawię, przysięgam, jak ojca kocham! B|

O, drogi Bytersicziczku widzę, że szczelasz w serie tego samego autora. Dobry chwyt! B| Szczwany z Ciebie lis. Ja niestetyż nie lubiem haremów, więc u mnie na przegranej pozycji. Dodatkowo nie chce się zrazić. To, że wyszło im Steins;gate nie oznacza, że inne są tak samo jedwabiste.
Ja obejrzałam półtora (wracałam sobie do najlepszych odcinków) i te wszystkie specjalne, plus filmik ( o filmik był cudowny ).

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Czeeść, miłego pobytu na forum życzę! :) Mam jeszcze pytanko związane ze sportem; trenujesz może coś konkretnego? O, a co do kart to witaj w klubie. XD Wprawdzie dupy biskupa nie znam, ale różnymi innymi karcianymi gierkami nie pogardzę!

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Oryginalne zdrobnienie :), a niektórzy mieli tutaj problem z przeczytaniem mojego nicku na ts xD. A co do innych serii tego samego autora, niestety racja. Chaos;Chead mnie strasznie irytowało. Bohater był tam taką ciotą, że mnie to załamało :).

W sumie po obejrzeniu Clannada, stwierdziłem, że może Kanon też będzie dobry. I tu również się zawiodłem troszkę, bo jednak oczekiwałem czegoś innego.

A ze Steins;Gatea kupiłem sobie nawet poduchę ^^

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Oooo widzę, że jakaś kolejna normalna osóbka nam się tu trafiła <3 (reszta świata jest jakaś taka nienormalna, nudna XDD kyahahah)
Myślę, ze będziesz sie tu nieźle bawić ^^ zapraszam do mafii XD chyba jeszcze można sie zapisywać XD
Pochwal się wswoimi bazgrołkami tu! <3
Nie masz czasem ochoty w wowika pograć? (World of Warcraft) na privie; w wotlka ^^
Buziaki i miłego dnia, o Królowo Remizy!
P.S. Mów mi Eiu
P.S.2 Jest wysoce prawdopodnobne znalezienie tu swej miłości kyahahaha XD
P.S.3 też uważam że Adrianna ładniej ^^ śliczniaste imię

Ostatnia edycja:
C

Czakao

Dziękujem ^ Jestem tu kilka godzin, a czuje się jak u siebie. B|
Trenowałam troszkę siatkówkę w gimnazjum, ale nudził mnie ten sport. Połowa osób nie przychodziła na (że pozwolę sobie tak zażartować) ‘treningi’, a mecze był bardzo rzadko. Chociaż uwielbiam patrzeć jak radzą sobie Polaczcy (wczorajszy mecz piknie rozegrali, a dziś grają se z Żabojadami - Francja). :3
Zajęłam się więc biegami. Mam niezłe czasy na krótkodystansowe. Z długo… hedhehe… gorzej mi idzie, ale nie jest tak źle.
Jeżdżę konno od szóstego roku życia, więc tu szału nie ma.
Chciałam się zapisać na karate, ale jestem za stara i boje się, że mnie nie przyjmą.

O karciarz! A w co lubisz grać? W oczko, makao, kenta? Ja właśnie kocham makao i prawie zawsze wygrywam. B| Ale oszust ze mnie jakich mało, więc hee… to mało satysfakcjonujące zwycięstwa ^^’’ Znasz jakiś sztuczki? (Ja aż jedną!)

Widzisz jakam ja sprytna, Bytersicziczku?
Dziękuje za ostrzeżenie. Będę trzymać się z daleka od tej serii, aby nie zepsuć sobie opinii o Steins;Gate.
Miałam takie marzenie kupić sobie dakimakure (chyba tak to sie nazywa), czyli taką poduszkę długą z Okabe. Jednakże widziałam tylko z Kurise i Mayurii. ;-; A głupio tak spać z półnagą dziewczyną.
ja Clannadu obejrzałam więcej, niż połowę, ale mnie zaczął nudzić. Niby to After story jest takie epickie, ale jakoś straciłam chcice.

Eyirie ( czy wszyscy macie tutaj takie trudne do wymówienia nick’i? D: Łat demet! ), Eyiriejszyn - to piękne co piszesz. ^ + 10 dla Ciebie do zajebistości! Jestem takim dobrym samarytaninem!
Do Mafii chciałam się zapisać, ale chyba nie można. Nie ogarnęłam tego. Nie znam się. Mój mózg wysiadł.
Mam zasłabego kompa na Wow’a. Lol mi nie chodzi, Cs mi nie chodzi. Tf mi nie chodzi, tylko Starshine (taka tania gra o kucykach). Cieszę się, że paint się nie zacina.

Ps. O dobra, nie odczytałam, a zaczęłam pisać. Eiu jest słodkiełkie!
Ps. 2 Znajdę se męża swoich przyszłych dzieci!
Ps. 3 Centralnie? Też tak myślę! XD

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Z postapokaliptycznych serii to polecam High school of the dead, Neon Genesis Evangelion oraz Rebuild of evangelion jak i kinówki End of eva. Last exile jest czysto steampunkowe :D
Ja rónież lubie post-apo i steampunk. No jestem wielkim fanem Falloutów i wszystkiego co post-apo, steame i disel :D

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam, jam jest Nekrin de Nekrinius!

Gierasz w coś?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Adrienne, mordo ty moja hahah XD
-Wow wymaga 3Gb RAMu i na moim zdychającym lapku chodzi XDD
-też siatkę lubiłam ale ta sama sytuacja T^T
-do mafii się jeszcze spróbuj zapisać, skoro nie wystartowała to chyba można XD (http://animes.pl/wątek-Zapisy-do-mafii?pid=33159#pid33159)
-mnie też Clannad nudzi, dostałam anwet łokciem w żebra za to od koleżanki heh XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A tak na marginesie XD widzisz moją sygnaturkę? Yankiś to Yankesss ^^ <3 :-* (on sam chciał by to napisać tak wgle XDD)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ooo…ktoś lubi post apooooo…abo zombieeee…chociaż zombie zalicza się do post apo…a oba wielbię jak wiele więcej.

Widzę że już moja Eiu się tu rozpisuje i chwali T.T

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Też siatkę przez jakiś czas (czyt. 2-3 miesiące :D) na początku gimnazjum trenowałam, ale raczej lepiej mi w kosza szło, więc na to przystałam. A z siatkówką mam teraz tak, jak Ty - po prostu sobie śledzę poczynania naszej reprezentacji. :D O, i na wuefie sobie pogram.
Co do gier karcianych - MAKAO MOIM ŻYCIEM <3 oprócz tego jeszcze tysiąc, 3-5-8, kent, kierki, planowanie, dureń, może coś jeszcze by się znalazło. Mam na kurniku konto i tam właśnie sobie lubię w makao pogierzyć (na zmianę w kości, które też uwielbiam).

Ostatnia edycja:
Top Bottom