Witam wszystkich :D

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Y

Yona

Cześć. Jestem tutaj nowa i mam nadzieję że zostanę ciepło przyjęta:).

Imię:Asia
Lat22
Ulubiony gatunek muzyczny Rock,lubię też słuchać japońskich piosenek. Nie mam ulubionego gatunku muzyki,słucham tego co mi się spodoba.
Ulubione Anime
Akatsuki no Yona
Fairy Tail
Ao Haru Ride
Król Szamanów
Dragon Ball
Death Note
One Piace
Kaichou wa Maid sama

Uubione Mangi
Akatsuki no Yona
Fairy Tail
Ao Haru Ride
Kaichou wa Maid sama

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Szuałam w google forum anime i mandze:) i tak znalazłam się tutaj:).

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Yo! PIERWSZY
Kuba
LAT 18
KAWALER
Witam na pokładzie!

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Teraz pytanie czy masz zamiar zostać z nami :p Czy tylko napiszesz powiatanie i tyle cie było widać ;D
Jak zostaniesz na dłużej to fajnie ;] Swoją drogą z jakiej cześci Polski jesteś? ;]
I co do mangi, bo widzę że lubisz czytać szkolne romanse czytałaś już może Kimi no Iru Machi? ;] Jak nie to polecam.
Zignoruj post powyżej

Ostatnia edycja:
Y

Yona

alt
Spider2023:
Yo! PIERWSZY
Kuba
LAT 18
KAWALER
Witam na pokładzie!
Dziękuję za powitanie :).
alt
Aoi:
Teraz pytanie czy masz zamiar zostać z nami :p Czy tylko napiszesz powiatanie i tyle cie było widać ;D
Jak zostaniesz na dłużej to fajnie ;] Swoją drogą z jakiej cześci Polski jesteś? ;]
I co do mangi, bo widzę że lubisz czytać szkolne romanse czytałaś już może Kimi no Iru Machi? ;] Jak nie to polecam.
Zignoruj post powyżej
Mam zamiar zostać na dłużej. Jestem z Radomia. Jasne że lubię czytać szkolne romanse,ale dużo zależy od klimatu. O tej mandze której mówisz oglądałam anime,mogłabym przeczytać gdyby nie główna bohaterka.Nie lubię jej :).
Okej:)

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Yona co do anime, to zostało to średnio przedstawione i tak na prawdę “środek” mangi. Jeżeli lubisz ten klimat to na prawdę warto, przeczytaj mangę a zmienisz zdanie ;]

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Skoro tak mówisz to naprawdę warto,przeczytam :)

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Siemka :D Witaj w forumowej rodzince, mam nadzieję, że zostaniesz na stałe ^^

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Witam, im wiecej tym lepiej, wiec bardzo sie ciesze ze zawitalas do nas. Mam nadzieje ze bedziesz sie tu dobrze czuc i ze wszystkimi dogadywac.

Co do Kimi no Iru Machi … tez polecam przeczytanie tego. Bardzo polubilem czytanie tego, mimo ze bylo pare momentow gdzie cos mi sie niepodobalo, a na koncu bylem zadowolony.

PS: Fajny avatar xD

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
O>O Witam nowego forumowicza, mam nadzieje ,że zostaniesz na stałe.

Nie będę się czuł jak ten najnowszy na forum przynajmniej jak ktoś nowy dojdzie XD

Ostatnia edycja:
Y

Yona

alt
Satros:
Siemka :D Witaj w forumowej rodzince, mam nadzieję, że zostaniesz na stałe ^^
Cześć. Dziękuję i ja też mam taką nadzieję :D.
Youhei:
Witam, im wiecej tym lepiej, wiec bardzo sie ciesze ze zawitalas do nas. Mam nadzieje ze bedziesz sie tu dobrze czuc i ze wszystkimi dogadywac.

Co do Kimi no Iru Machi … tez polecam przeczytanie tego. Bardzo polubilem czytanie tego, mimo ze bylo pare momentow gdzie cos mi sie niepodobalo, a na koncu bylem zadowolony.

PS: Fajny avatar xD
Cześć. Ciesze się że tak uważasz :). Ja też mam taką nadzieje. Mam nadzieje że uda mi się tutaj klimatyzować:). Hmm. Chętnie zobaczę,bo na ogół manga jest lepsza niż anime. Na pewno przeczytam. Każdy ma momenty w mandze które mu się nie podobają to normalne. To dobrze.

Dziękuję xD
kiklors:
O>O Witam nowego forumowicza, mam nadzieje ,że zostaniesz na stałe.

Nie będę się czuł jak ten najnowszy na forum przynajmniej jak ktoś nowy dojdzie XD
Dzięki. Znam to uczucie. Haha XD

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Konbanwa :3

Witam serdecznie na forum :3

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hej :)

Witaj na forum :) Jakie ksiazki lubisz czytac ? :)

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Hej:). Dziękuję. Jeśli chodzi o rodzaj to kryminały lub fantasy. Ostatnio czytałam kryminał lecz nie pamiętam tytułu książki.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam jam jest Nekrin de Nekrinius!
Jakie masz hobby?

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Cześć. Miło Cię poznać.

Co do Hobby to:Grafika,pisanie opowiadań,lubię robić zdjęcia,muzyka.

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemanko Asiu, witam serdecznie na forum :D A może masz jakiś ulubiony zespół? Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej i się będziesz tu dobrze bawiła :3

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Cześć. Dziękuję. Tak mam Evanescence z polski to chyba Blue Cafe :). Ja mam zamiar zostać tu na dłużej i też mam taką nadzieje że będę sietutaj dobrze bawiła ;)

Ostatnia edycja:
U

ulczi

Donator
Witam witam i o zdrowie pytam! Co sądzisz o tatuażach? :D I życzę miłego pobytu na forum :3

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Dziękuję za powitanie. Nic nie sądze o tatuażach,myślę tylko że są nie potrzebne. Nie mam i nie chcę mieć żadnych tatuaży. Dziękuję

Ostatnia edycja:
Top Bottom