Witam wszystkich! :D

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Taika

Taika

Active member
Jestem Kinga, lat 17 :3
Jest to moje pierwsze forum dyskusyjne.

Ulubione anime: Naruto, Death note, Code Geass, Tokyo Ghoul, Shingeki no Kyojin oraz Rainbow :D

Obecnie jestem w trakcie oglądania Fullmetal Alchemist i czuję, że niebawem dołączy do listy :)

Jeśli chodzi o muzykę to najczęściej rock oraz metal, jednak jestem otwarta na każdy gatunek :D
Czytam mnóstwo książek fantasy oraz science-fiction, np. Metro 2033. Oglądam również mnóstwo filmów (polecam Wyspę Tajemnic- najlepszy film na świecie :D)

Moje zainteresowania podałam powyżej. Filmy, książki, anime :3 czasami pogram w jakąś grę typu Assassin’s creed. Lubię uprawiać sport jednak w żadnym się nie wyróżniam. Po prostu mile spędzam czas :D

Nie wiem co więcej o sobie napisać. Mam nadzieje, że dowiem się na tym forum jeszcze więcej o anime i poznam wiele świetnych ludzi :D

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Elo.

Propsuję za muzykę i książki.

Lubisz boczek?
Skąd nadajesz?

Baw się z nami dobrze, wracaj często i udzielaj się na czacie, oraz w postach :)

Ostatnia edycja:
larkson

larkson

Active member
Siemanko

Szacunek za muzykę jakieś ulubione zespoły ??
Skąd pomysł na nick ??

lubisz słodycze ??

Życzę miłej zabawy :)

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Za Rainbowa szanuje bardzo mocno ;)

Wbijaj na czat :D

Ostatnia edycja:
Taika

Taika

Active member
alt
fooze:
Elo.

Propsuję za muzykę i książki.

Lubisz boczek?
Skąd nadajesz?

Baw się z nami dobrze, wracaj często i udzielaj się na czacie, oraz w postach :)
Dzięki wielkie, na czacie będę się udzielać raczej wieczorami :D
Kocham boczek i wszystko co jest mięsem!
Nadaje z okolic Krakowa :)
alt
Argo1234:
Za Rainbowa szanuje bardzo mocno ;)

Wbijaj na czat :D
Rainbow jest świetny i również szanuje ;)
Chyba nikt ode mnie tego nie oglądał…
alt
larkson:
Siemanko

Szacunek za muzykę jakieś ulubione zespoły ??
Skąd pomysł na nick ??

lubisz słodycze ??

Życzę miłej zabawy :)
Hejaa
Jeśli chodzi o zespoły to obecnie słucham Tool, Sabaton, SOAD, Ozzy Osbourne, Korn, Marilyn Manson, Queen i wiele wiele wiele wiele innych :D
Z nickiem historia jest taka, że usłyszałam kiedyś to określenie oglądając Fairy Tail i mi się spodobało ;)

Dziwne pytanie z tymi słodyczami bo jak nie można ich nie lubić :)

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Witaj na forum i baw się dobrze :) Lubisz smoki?

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
No hej hej!!
Twój ulubiony kolor?
Masz zwierzątko?
Miłego dzionka ^.^

Ostatnia edycja:
Taika

Taika

Active member
alt
Armila15:
No hej hej!!
Twój ulubiony kolor?
Masz zwierzątko?
Miłego dzionka ^.^
Hejaa! :3

Kolor czarny i bordowy <3
Ze zwierzątek mam dwa pieski- Beagle i Owczarek Niem ;*

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Rainbowa wszystkim naokoło polecam, bo warto. Sam na początku nie byłem za bardzo przekonany, ale jak już zacząłem oglądać, to pochłonęło całkowicie :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
YO!
Ulubiona piosenka grupy Queen?

Ostatnia edycja:
Taika

Taika

Active member
alt
Zetsu:
YO!
Ulubiona piosenka grupy Queen?
Chyba nikogo nie zdziwi jak napisze “Bohemian Rhapsody” xd ale oprócz tej uwielbiam też “Don’t stop me now” oraz “Too much love will kill you”

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
alt
Taika:
Chyba nikogo nie zdziwi jak napisze “Bohemian Rhapsody” xd ale oprócz tej uwielbiam też “Don’t stop me now” oraz “Too much love will kill you”
No i fajnie :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, miło poznać, propsy za książki, cieszę się, że ludzie jeszcze czytają :). Baw się tutaj dobrze, do zobaczenia na czacie, względnie na konferencji :3

Ostatnia edycja:
Taika

Taika

Active member
alt
byters:
Cześć, miło poznać, propsy za książki, cieszę się, że ludzie jeszcze czytają :). Baw się tutaj dobrze, do zobaczenia na czacie, względnie na konferencji :3
Heja :D
Dzięki wielkie! Jeśli chodzi o książki to takich osób jest więcej niż ci się wydaje ;)

Ostatnia edycja:
Lumek

Lumek

Donator
Siema, baw się dobrze na forum ;) Zapraszam również na konfę.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Wiem, że trochę jest osób, które lubią czytać, ale ja jakoś, zazwyczaj, takie osoby to tylko w internecie poznaje. Może dlatego duża większość znajomych, z którymi utrzymuje jakiekolwiek kontakty to właśnie ludzie poznani w internecie. ;)

Ostatnia edycja:
Taika

Taika

Active member
U mnie jest za to odwrotnie :D Większość znajomych czyta książki, więc jest zawsze o czym dyskutować. Gorzej z osobami, które lubią mangę/anime bo jest ich naprawdę niewiele…

Ostatnia edycja:
Top Bottom