Witam wszystkich i każdego z osobna

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Hannto

Hannto

Active member
Witam wszystkich jestem Hannto. Szczerze mówiąc nie wiem czy to forum którego szukam bo patrząc po wpisach nie ma tu specjalnie dużej aktywności, ale warto spróbować. To ilę mam lat jest w sumie mało istotne więc powiem tylko że zapewne zaliczam się do grona jednego z najstarszych użytkowników chociaż mogę się mylić. Jeśli chodzi o ulubione anime to szczerze mówiąc nie starczy mi miejsca by wszystkie wymienić. Jeśli chodzi o gatunek muzyczny to nie mam sprecyzowanego ale nie cierpię rapu, hip-hopu i disco-polo. Co to zainteresowań to Japonia i wszystko co jest z nią związane. Forum znalazłem niechcący w gogle bo przydałby mi się partner do rozmów o tym co kocham.

fooze

fooze

Donator
Elo. Gorunc więc nie będę się rozpisywać.
Witaj na forum, baw się z nami dobrze i wbijej na czateł.

Pytania kontrolne.
Skąd nadajesz?
Lubisz boczek?

rybiki

rybiki

New member
alt
Hannto:
Szczerze mówiąc nie wiem czy to forum którego szukam bo patrząc po wpisach nie ma tu specjalnie dużej aktywności, ale warto spróbować.
(…)
Forum znalazłem niechcący w gogle bo przydałby mi się partner do rozmów o tym co kocham.
Dopiero co dołączyłem z tego samego powodu i trochę mam te same obawy, więc w najgorszym wypadku możemy sami ze sobą pisać.

MoonCat

MoonCat

New member
alt
rybiki:
Dopiero co dołączyłem z tego samego powodu i trochę mam te same obawy, więc w najgorszym wypadku możemy sami ze sobą pisać.
Nie wiem, czy zauważyliście, ale na forum jest dostępny chat :) Zwykle codziennie wieczorem pojawia się na nim kilka osób, nawet gdy w pozostałeś części forum nikt nie pisze.

rybiki

rybiki

New member
Zauważyłem i zaglądam, ale czat aż tak mnie nie jara w tej chwili. Szukam raczej wolniejszych i większych dyskusji (czytaj typowo forumowych).

Ostatnia edycja:
Hannto

Hannto

Active member
alt
fooze:
Elo. Gorunc więc nie będę się rozpisywać.
Witaj na forum, baw się z nami dobrze i wbijej na czateł.

Pytania kontrolne.
Skąd nadajesz?
Lubisz boczek?
Nadaje z takiego tam miasta Białystok, a co do boczku to uwielbiam i znam co najmniej 100 sposobów na wkomponowanie go do różnych potraw.

Ostatnia edycja:
Hannto

Hannto

Active member
alt
rybiki:
Spoko, ja też średnio się jaram czatem chociaż i tam zdążyłem już wpaść.

Top Bottom